Cine este bărbatul care nu a vrut să o sărute pe Kate Hudson

Scenele romantice dintre actori pe cât sunt de intense, pe atât de inconfortabile pot fi în culise. Unul dintre cei mai cunoscuți actori știe cel mai bine acest aspect, deoarece el a vrut să refuze inclusiv sărutul cu actrița Kate Hudson.

image

Kate Hudson (43 de ani), fiica actriței Goldie Hawn și a muzicianului Bill Hudson, s-a făcut remarcată în industria de divertisment, încă din adolescență. De pildă, filmul „Aproape celebri‟, din anul 2000, i-a adus un Glob de Aur și o nominalizare la Oscar, pentru cea mai bună actriță în rol secundar. De altfel, Hudson este cunoscută și pentru apariția în mai mult comedii romantice apreciate, precum „Cum să pierzi un tip în 10 zile‟ sau „Doar Tu și Eu. Al treilea e în plus‟. 

Citește și: Goldie Hawn, mama lui Kate Hudson, are un ten impecabil la 76 de ani. O ajută două produse extrem de accesibile

Cu ajutorul farmecului și aspectului său fizic, Kate Hudson a câștigat o mulțime de fani, însă nu toți actorii cu care a lucrat s-au bucurat să o aibă aproape. Există unul care a vrut să refuze o scenă în care trebuia să se sărute cu Kate.

Cine a vrut să refuze sărutul cu actrița Kate Hudson 

În timpul unei apariții în emisiunea „Watch What Happens Live‟, actorul Dane Cook (50 de ani) a mărturisit că nu și-ar fi dorit să o sărute pe Kate Hudson, în filmul „My Best Friend’s Girl‟ (2008): „Cred că mâncase intenționat ceapă, înainte de scena noastră. Un adevărat festin, mai exact‟, a spus actorul despre vedetă. 

image

(Dane Cook și Kate Hudson)

Kate Hudson nu a răspuns la comentariul lui Dane Cook, așa că nu este clar dacă a fost deranjată. În schimb, în podcastul lui Gwyneth Paltrow, ea a mărturisit, în trecut, că nu a avut parte de „cele mai bune săruturi pe platourile de filmare‟.

Privește aici scena din filmul „My Best Friend’s Girl‟! 

Sursă foto: Shutterstock, Pinterest / Sursă video: Youtube



Recente

Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg