Cine este cel mai bogat model din lume. Nici vorbă de Cindy Crawford sau Naomi Campbell!

Poate că nu și-a obținut banii doar din prezentările de modă la care a participat, însă acest model este cel mai bogat din lume. Iată cum și-a făcut averea! 

image

Profesia de model poate să aducă sume frumoase de bani. Se estimează că modelele feminine pot câștiga de două sau chiar de trei ori mai mult decât cele masculine, prin urmare nu ne surprinde că topul celor mai bogate modele din lume este dominat de reprezentante ale sexului frumos! 

 • Acest clasament este realizat de „Stacker.com‟, pe baza datelor oferite de „Celebrity Net Worth‟ și obținute pe data de 3 iulie 2024. Topul se bazează inclusiv pe resursele pe care vedetele le-au obținut înafara profesiei de model. 

Ele sunt cele mai bogate modele! 

Pe locul 10 în topul celor mai bogate modele din lume se află Amanda Hearst, cu o avere estimată la 100 de milioane de dolari. Amanda este strănepoata magnatului William Randolph Hearst, cel care a dezvoltat una dintre cele mai mari companii media din SUA. Ea s-a remarcat, de asemenea, ca model pentru branduri mari de haine, precum Tommy Hilfiger. 

Următorul loc în clasament este ocupat de Heidi Klum. Fostul model Victoria’s Secret a strâns o avere de 160 de milioane de dolari datorită proiectelor de modă în care a fost implicată, emisiunilor TV unde a participat, dar și datorită campaniilor publicitare pe care le-a promovat. 

Pe locul 8 se află Sofía Vergara, cunoscută la nivel internațional, mai mult, în calitate de actriță. Sofía Vergara a obținut sume mari de bani și ca model, iar întreaga ei avere este estimată la 180 de milioane de dolari. 

Fostul model și totodată fosta soție a jucătorului NBA, Michael Jordan, Juanita Jordan, se clasează pe locul 7. Juanita a câștigat o mare parte din avere când a divorțat de sportiv, respectiv 168 de milioane de dolari, acesta fiind unul dintre cele mai scumpe divorțuri din lume. Pe același loc se află influencerul și totodată make-up artistul Jeffree Star, dar și antreprenoarea Iman. 

image

Pe locul 6 în clasament este Irina Abramovich, cu o avere estimată astăzi la 232 de milioane de dolari. Precum Juanita Jordan, rusoaica a primit o sumă mare de bani din partea fostului soț la divorț, respectiv 300 de milioane de dolari. 

image

Cine se află pe primele locuri? 

Pe locul 5 în clasament se află Tamara Ecclestone, cu o avere netă de 300 de milioane de dolari, la fel și milionara Paris Hilton. Cu o avere estimată la 400 de milioane de dolari, locul 4 este ocupat de fostul model Rande Gerber. Aceeași sumă o au în conturi și vedetele: Petra Ecclestone, Gisele Bündchen și Cindy Crawford. Pe 3 se află celebra Kylie Jenner, care are în conturi 700 de milioane de dolari, iar pe 2 modelul croat Slavica Ecclestone, cu o avere estimată la 1.2 miliarde de dolari. 

Kim Kardashian ocupă primul loc în clasament, deși averea de 1,7 miliarde de dolari nu a obținut-o doar din modelling. Kardashian a câștigat sume mari de bani și din serialul familiei sale „Keeping up with the Kardashians‟ sau din contracte de publicitate. Kim deține, de asemenea, mai multe afaceri cu haine, lenjerie intimă și cu produse de îngrijire. 

Sursă foto: Shutterstock, Instagram, Pinterest   Recente

4x5 Mainstage UNTOLD 2024 jpg
Kim Kardashian jpg
influencer foto  Shutterstock jpg
Kim Kardashian în lenjerie intimă foto  Instagram jpg
turbulență jpg
Serena Williams foto  Shutterstock jpg
Nicki Minaj jpg
Sharon Stone jpg
AD 4nXfs3LB6wCUzZe0QGfm 2E 0loKYvfmcgKRRZdJY7mYQ0V3HM1YwPuJY4OvwLSBL 1NnRCp wuv1ali9JRQ65WltiomaWRbWtMhfIxhqDgCvrmza4tOmhL91H203pYWobZYsep31 jrOgGqp5D1yvfaf2hLA
Kevin Bacon jpg
Celebra creatoare de modă Coco Chanel a încetat din viață în 1971 jpeg
Maimuța Proboscis jpg
Jake Gyllenhaal  jpeg
Justin Bieber jpg
Debbie Harry Instagram jpg
michael jackson jpg
Khloe Kardashian jpg
Robbie Williams, Beyonce jpg
Click! pentru femei Nr 14  7 iulie 2024 jpeg