Christie Brinkley, cu abdomenul tonifiat la 70 de ani. Cum arată vedeta în costum de baie

Pe 2 februarie, Christie Brinkley a împlinit 70 de ani, iar după cum arată, putem spune că a îmbătrânit foarte frumos. Pe contul său de Instagram, vedeta și-a etalat talia de viespe și silueta armonioasă.   

image

Christie Brinkley este cunoscută drept una dintre cele mai apreciate fotomodele din lume. Când activa în lumea modei, vedeta făcea furori cu aspectul său fizic, iar acum, odată ajunsă la vârsta de 70 de ani, pare că a găsit elixirul tinereții. 

Recent, Christie Brinkley a postat pe contul său de Instagram o fotografie unde și-a etalat trupul lucrat la sală. În dreptul postării, ea a scris că se simte încrezătoare în propriul corp și este fericită pentru felul în care îmbătrânește:

Citește și: Christie Brinkley a arătat mereu exemplar, însă n-a putut să o protejeze pe fiica ei, Sailor, de tulburările alimentare 

„Privindu-mă în oglindă la 70 de ani, observ că sunt, în sfârșit, fericită cu persoana care sunt‟, a mărturisit vedeta, care a mai spus că acum nu își mai critică trupul, ci este recunoscătoare și înțelegătoare:

„Am avut nevoie de 70 de ani să ajung aici, în lacrimi și bucurie. Mi-am găsit fericirea‟, a continuat ea. 

Ce tratamente urmează Christie Brinkley

Mesajele de apreciere nu au încetat să apară, însă au existat și oameni care i-au criticat aspectul fizic, spunând că are „prea multe riduri‟. Într-un interviu pentru publicația „People‟, modelul a spus că nu îi bagă în seamă pe cei care îi scriu astfel de mesaje, deoarece este mândră de felul în care îmbătrânește.

Citește și: Christie Brinkley are 70 de ani, dar arată ca la 20. Care-i sunt secretele?

Ea a dezvăluit că și-a injectat de două ori botox, însă a renunțat la aceste proceduri, deoarece pune accent pe naturalețe:

 „Vreau să îmi accept ridurile. Acesta este modul meu prin care știu că mă apropii de bătrânețe. Uneori, când oamenii îmbătrânesc, ei încep să exagereze. Eu vreau să se arate puțină viață pe fața mea‟, a spus ea.

Singurele proceduri pe care Christie Brinkley le urmează sunt tratamentele Fraxer, care ajută la atenuarea daunelor solare cu care vedeta s-a confruntat, de-a lungul timpului, scrie publicația „Page Six”.  

Sursă foto: Instagram-@ Christie Brinkley Recente

4 rihanna profimedia 0421395391 jpg jpeg
James Bond, Daniel Craig jpeg
Gordon Ramsay jpeg
Tori Spelling foto  Shutterstock jpg
Cindy Crawford jpg
Gwyneth Paltrow, Chris Martin jpg
OCC Elixirul Dragostei UNITER jpg
LENNY KRAVITZ  UNTOLD 2024 (1) jpeg
eclipsa foto  Shutterstock jpg
Nationala Feminina de Fotbal jpg
Angelina Jolie și Shiloh jpeg
Elizabeth Hurley foto  Instagram jpg
moarte jpg
Ben Affleck, JLo jpg
Jessica Simpson foto  Shutterstock jpg
Printesa Diana jpeg
Luna foto  Shutterstock jpg
Noul Nostradamus Instagram jpg
vedetă pe covorul roșu foto  Shutterstock jpg
Tori Spelling, Dean McDermott jpg