Kim Kardashian își încălzește cearșafurile cu uscătorul de păr: „Este amuzant‟

Celebritățile au obiceiuri care pot părea ciudate în ochii publicului, iar Kim Kardashian (43 de ani) este una dintre ele. Vedeta de televiziune a dezvăluit că înainte de culcare își încălzește cearșafurile și patul cu uscătorul de păr! 

image

Kim Kardashian este cunoscută pentru opțiunile sale excentrice - atât pentru alegerile vestimentare îndrăznețe, cât și pentru organizarea evenimentelor exclusiviste sau pentru aparițiile publice deosebite. De asemenea, așa cum era de așteptat, din stilul de viață al vedetei fac parte și obiceiurile bizare.

Citește și acest articol: Suma colosală pe care a câștigat-o Kim Kardashian de pe urma casetei ei cu sex

În urmă cu câteva luni, Kim Kardashian a spus în show-ul său de televiziune, „The Kardashians, că nu-i place frigul, iar în serile răcoroase are o metodă specială cu ajutorul căreia reglează temperatura în dormitor. Mai exact, vedeta de televiziune folosește uscătorul de păr pentru a-și încălzi salteaua de pat și cearșafurile în care doarme: „Când înghețam în pat, îmi puneam uscătorul de păr pe saltea și îl porneam‟, a spus ea. 

Își încălzește și bijuteriile! 

Pe lângă acest obicei neobișnuit, Kim Kardashian a povestit că uscătorul de păr o salvează și înainte de evenimentele la care participă. Pentru că nu suportă senzația rece pe corp, ea își încălzește bijuteriile și ținutele:

„Este amuzant, îmi usuc bijuteriile pentru că nu suport să-mi pun ceva rece pe corp. Inclusiv ținuta mea din cristale trebuie uscată, astfel încât să se încălzească‟, a spus ea, potrivit „Mirror‟. 

Vezi și acest articol: Din biroul lui Kim Kardashian nu lipsește... creierul ei în mărime naturală! 

Nu este pentru prima dată când Kim Kardashian vorbește despre preferința ei de a-și încălzi bijuteriile înainte de a le purta. În emisiunea lui Jimmy Kimmel, vedeta a spus:

„Urăsc să îngheț când îmi pun pe corp bijuterii reci sau orice obiect vestimentar care are fermoar. Trebuie să le încălzesc și apoi să le aplic‟, a povestit ea. 

În urmă cu șase luni de zile, Kim Kardashian a strălucit la un eveniment unde a purtat o rochie cu diamante. Oare și această ținută a fost încălzită cu uscătorul de păr? Vezi în video de mai jos!

Sursă foto: Instagram - @kimkardashian / Video: Youtube 



Recente

pozitie verticala jpg
Jennifer Lopez, Ben Affleck  foto   Shutterstock, Instagram jpg
Pierce Brosnan  foto   Shutterstock jpg
moarte jpg
Shania Twain jpg
Nicola Peltz, Victoria Beckham  jpg
Jennifer Lopez, Ben Affleck  foto   Shutterstock jpg
nunta jpg
UNTOLD BAC DE 10 4x5 1 jpg
kourtney kardashian travis barker (3) jpg
launch app jpeg
neversea png
pietre la rinichi  jpg
Jennifer Lopez  sursa foto   Shutterstock jpg
sosete negre in avion jpg
singuratate jpg
p  7 Joe Biden WC jpg
Angelina Jolie tatuaje jpg
Cantaretul Usher jpg
Albert Einstein jpg