Kim Kardashian își încălzește cearșafurile cu uscătorul de păr: „Este amuzant‟

Celebritățile au obiceiuri care pot părea ciudate în ochii publicului, iar Kim Kardashian (43 de ani) este una dintre ele. Vedeta de televiziune a dezvăluit că înainte de culcare își încălzește cearșafurile și patul cu uscătorul de păr! 

image

Kim Kardashian este cunoscută pentru opțiunile sale excentrice - atât pentru alegerile vestimentare îndrăznețe, cât și pentru organizarea evenimentelor exclusiviste sau pentru aparițiile publice deosebite. De asemenea, așa cum era de așteptat, din stilul de viață al vedetei fac parte și obiceiurile bizare.

Citește și acest articol: Suma colosală pe care a câștigat-o Kim Kardashian de pe urma casetei ei cu sex

În urmă cu câteva luni, Kim Kardashian a spus în show-ul său de televiziune, „The Kardashians, că nu-i place frigul, iar în serile răcoroase are o metodă specială cu ajutorul căreia reglează temperatura în dormitor. Mai exact, vedeta de televiziune folosește uscătorul de păr pentru a-și încălzi salteaua de pat și cearșafurile în care doarme: „Când înghețam în pat, îmi puneam uscătorul de păr pe saltea și îl porneam‟, a spus ea. 

Își încălzește și bijuteriile! 

Pe lângă acest obicei neobișnuit, Kim Kardashian a povestit că uscătorul de păr o salvează și înainte de evenimentele la care participă. Pentru că nu suportă senzația rece pe corp, ea își încălzește bijuteriile și ținutele:

„Este amuzant, îmi usuc bijuteriile pentru că nu suport să-mi pun ceva rece pe corp. Inclusiv ținuta mea din cristale trebuie uscată, astfel încât să se încălzească‟, a spus ea, potrivit „Mirror‟. 

Vezi și acest articol: Din biroul lui Kim Kardashian nu lipsește... creierul ei în mărime naturală! 

Nu este pentru prima dată când Kim Kardashian vorbește despre preferința ei de a-și încălzi bijuteriile înainte de a le purta. În emisiunea lui Jimmy Kimmel, vedeta a spus:

„Urăsc să îngheț când îmi pun pe corp bijuterii reci sau orice obiect vestimentar care are fermoar. Trebuie să le încălzesc și apoi să le aplic‟, a povestit ea. 

În urmă cu șase luni de zile, Kim Kardashian a strălucit la un eveniment unde a purtat o rochie cu diamante. Oare și această ținută a fost încălzită cu uscătorul de păr? Vezi în video de mai jos!

Sursă foto: Instagram - @kimkardashian / Video: Youtube Recente

Anitta jpg
Boala Pica jpg
Ryan Reynolds jpg
Oprah Winfrey jpg
POZA png
Shannen Doherty  foto   Shutterstock jpg
Jennifer Lopez jpg
Kate Middleton jpg
Hillary Clinton FOTO Profimedia jpg
Nostradamus a prezis că în 2013 va începe al Treilea Război Mondial jpeg
4x5 Mainstage UNTOLD 2024 jpg
Kim Kardashian jpg
influencer  foto   Shutterstock jpg
Kim Kardashian în lenjerie intimă  foto   Instagram jpg
turbulență jpg
Serena Williams  foto   Shutterstock jpg
Nicki Minaj  jpg
Sharon Stone jpg
AD 4nXfs3LB6wCUzZe0QGfm 2E 0loKYvfmcgKRRZdJY7mYQ0V3HM1YwPuJY4OvwLSBL 1NnRCp wuv1ali9JRQ65WltiomaWRbWtMhfIxhqDgCvrmza4tOmhL91H203pYWobZYsep31 jrOgGqp5D1yvfaf2hLA
cel mai bogat model din lume jpg