Modelingul, o meserie periculoasă? Gisele Bundchen era să moară la o ședință foto

Viața de model nu e numai lapte și miere! Ne demonstrează acest lucru superba Gisele Bundchen, care a suferit un incident care era cât pe ce s-o coste viața, în cariera ei de modeling.

image

Prezentă în emisiunea The Tonight Shoe, pentru a-și promova cartedea de bucate „ Nourish: Simple Recipes to Empower Your Body and Feed Your Soul”, modelul de 43 de ani a aruncat bomba în fața moderatorului – a mărturisit că era să moară la o ședință foto care a avut loc cu aproape 25 de ani în urmă!

„Am făcut o ședință foto pe un iceberg artificial în Islanda și era să cad în ocean”, i-a dezvăluit vedeta moderatorului Jimmy Fallon. „Aș fi murit în câteva secunde” dacă ar fi căzut în apa care era ca un sloi de gheață.

„Am făcut niște fotografii pentru parfumul Oxygene. Întregul concept al reclamei era ca eu să fiu diafană, într-o rochiță delicată, cu breteluțe, în timp ce restul echipei avea geci de iarnă pe ei și vestă de salvare, aflându-se pe o barcă pe ocean”, a povestit Gisele.

Înduioșat de povestea vedetei, Fallon a început să vorbească și el despre un incident din viața lui care era cât pe cel să-l coste viața. Acesta a spus că a fost lovit de o mașină chiar cu o seară înainte de-a fi gazda evenimentului MTV Movie Awards. Evident că accidentul auto nu i-a cauzat probleme prea mari, având în vedere că Jimmy și-a putut respecta cuvântul dat și s-a prezentat la eveniment a doua zi.

Încurajat de curajul lui Gisele și al lui Jimmy, un alt invitat al emisiunii a început să povestească și el un moment… critic din viața lui. Sau, dacă n-a fost critic, „măcar” a fost ilegal și imoral. Astfel, acesta a recunoscut că a furat tortul aniversar al unui copil pentru simplul fapt că lucra la o cofetărie și nu fusese plătit pentru munca depusă până atunci.

image

Dacă ne gândim puțin la realizările profesionale ale lui Gisele Bundchen, topmodelul a bifat cam tot ce era de bifat în modeling și showbiz în general. Denumită „The Body”, adică „Trupul”, pentru dimensiunile ei perfecte, vedeta a pășit pe toate podiumurile de modă posibile, a fost ambasadoarea unor branduri de top și-a fost remunerată corespunzător frumuseții și perseverenței sale. Noroc că nu s-a întâmplat nimic regretabil la acea ședință foto menționată sau în alt moment important al carierei ei!

foto - Shutterstock



Recente

Lily Allen jpg
Kelly Osbourne  foto   Shutterstock jpg
festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg