Cine este vloggeriţa din România câştigă 10.000 de euro în fiecare lună! Succesul ei răsunător, datorat şi lui Selly

1 mimi jpg jpeg

Toată lumea îl ştie pe Selly, cel mai bogat vlogger din România, însă el nu este singurul care reuşeşte să-şi umple conturile cu mii de euro. Mai exact, Mimi, prietena lui, reuşeşte să încaseze chiar şi 10.000 de euro într-o singură lună.

Mimi, pe numele ei real Mihaela Pantea, se bucură de un succes răsunător pe reţelele de socializare, iar asta se vede în sumele care-i intră cu regularitate în conturi.

Mai mult de atât, asocierea cu vloggerul Selly i-a sporit, fără doar şi poate, succesul, aşa că acum reuşeşte să încaseze chiar şi 10.000 de euro, într-o singură lună. 

Mimi a început să încarce clipuri pe Youtube în urmă cu trei ani, iar apoi a ajuns rapid un influencer de top. Se mândreşte cu 830.000 de abonaţi pe YouTube, peste 63 de milioane de vizualizări, peste 840 de mii de followersi pe Instagram şi 200 de mii de fani pe TikTok.

6 mimi cu selly copy jpg jpeg

Selly este cel mai cunoscut vlogger din România, iar la începutul lunii aprilie a ajuns la cifra de două milioane de urmăritori pe youtube. Andrei Şelaru, pe numele din buletin, s-a apucat să se filmeze vorbind despre diferite teme de actualitate pentru tineri în anul 2012. De atunci a crescut de la an la an şi ajuns la cifre impresionante pentru orice internaut cu dorinţe de afirmare. Succesul său a fost atât de mare, încât anul trecut a ajuns în portofoliul agenţiei Global Influencers. Nu în ultimul rând, a trecut de 1 milion de euro la încasările din publicitate.Recente

cel mai bogat model din lume jpg
Kevin Bacon jpg
Celebra creatoare de modă Coco Chanel a încetat din viață în 1971 jpeg
Maimuța Proboscis jpg
Jake Gyllenhaal   jpeg
Justin Bieber jpg
Debbie Harry  Instagram jpg
michael jackson jpg
Khloe Kardashian jpg
Robbie Williams, Beyonce  jpg
Click! pentru femei Nr  14   7 iulie 2024 jpeg
Matthew Perry jpeg
Brooke Shields jpg
Dorian Popa   bolovan jpg
Julia Roberts, Emma Roberts jpeg
Zodii greu de impresionat jpg
Menstruatie jpg
Oprah Winfrey  jpg
WhatsApp Image 2024 07 01 at 1 27 39 PM jpeg
Corina Caragea jpg