Coafuri uşoare pentru zile calde

1 69126 original jpg jpeg

Dacă nu suporţi să ai părul desfăcut în sezonul cald sau vrei să mergi la un eveniment aranjată altfel decât de obicei, învaţă cum să-ţi faci acestecoafuri simple, de efect, în câţiva paşi uşor de pus în practică.

Părul umed se coafează cel mai bine,aşa că este indicat să te apuci de treabă la cel mult jumătate de oră după ce ai făcut duş,în funcţie de cât de repede se usucă şuviţele. Dacă nu ai timp să-l speli,pulverizează puţină apă pe el,astfel încât să-l poţi modela cât mai uşor.

Piaptănă bine părul şi apoi aplică un produs de protecţie,care să-l hidrateze şi să-i confere strălucire. În funcţie de coafura aleasă,îl poţi îndrepta,mai ales dacă se ondulează sau se încreţeşte în contact cu apa,sau îl poţi da cu spumă şi va avea un plus de volum.

 

Cocelegant

407404715da42a97e833fb8d46802754 jpg jpeg

Merge de minune la o ţinută de seară şi îţi pune în valoare trăsăturile feţei,plus că este gata în numai 20 de minute. Îndreaptă părul,dă-l pe spate şi prinde-l în coadă în vârful capului sau mai jos,ca în poză,în funcţie de cum îţi place. Bagă coada într-un burete special,care se găseşte de cumpărat în magazinele cu produse cosmetice. Foloseşte un elastic pentru a acoperi buretele cu o parte din coadă. Răsuceşte vârfurile firelor din coadă rămase libere în jurul cocului şi fixează-le cu agrafe. Poţi opta pentru diverse accesorii de păr,cum ar fi perlele sau florile.

Răsuciri sofisticate

b5798189d16528b71099e6a43fb904e9 jpg jpeg

Este o coafură romantică,ideală pentru sezonul cald,care se potriveşte în orice moment al zilei. Fă-ţi cărare pe mijloc sau dă tot părul pe spate şi aşază o bentiţă elastică pe vârful capului,apoi trage-o uşor în jos,până aproape de urechi. Este important să o simţi stabilă şi să nu te strângă prea tare. Împarte părul în trei:două părţi pe laterale şi una la spate. Ia câte o şuviţă de la spate şi fixează vârfurile sub cordeluţă cu agrafe sau cu ace de păr,pentru un aspect natural,lejer. Răsuceşte părţile laterale şi trece-le pe deasupra cocului,până în partea opusă. Dacă părul îţi este subţire şi rar,ai grijă să nu formezi goluri în creştetul capului. În plus,nu strânge prea tare cocul,ca să pară o coafura bogată. Aplică fixativ şi apoi accesorizează în funcţie de efectul dorit.

O altfel de coadă

3d883342043b737eec07ce8b05c81160 jpg jpeg

Nu mai ştii cum să-ţi aranjezi părul dimineaţa? Această coafură arată atât de bine,încât zici că-i făcută la salon. Pentru început,piaptănă bine părul şi netezeşte-l. Îl poţi lăsa lipit de cap,fă o cărare dreaptă sau tapează-l,astfel încât să dai volum calotei,şi apoi fixează-l cu câteva agrafe. Cu ajutorul unui elastic,prinde-l într-o coadă de cal. Adaugă pe coadă mai multe elastice,la distanţă unul de altul,în funcţie de cât de lung ai părul. Trage de porţiunile de păr dintre elastice pentru a da volum fiecărei  părţi. La final,aplică fixativ.

   Recente

Camilla jpg
casatorita cu Lordul plăcerilor carnale, 75 de amante 1 sursa foto  Imdb jpg
Nicola Peltz si Victoria Beckham jpg
Curiozitatile stranepotilor Reginei la funeraliile ei Cum au trecut in noua etapa fara Gan Gan Sursa foto Instagram windsor royal family jpg
Iti mai amintesti Melrose Place Vezi cum arata acum actorii din rolurile principale Sursa foto Shutterstock jpg
Ryan Grantham și a omorât mama Plănuia să l împuște pe Justin Trudeau Sursa foto  Considering Love and Other Magic (2016) jpg
un bebelus care plange, shutterstock jpg
 Johhny Cash jpeg
Printesa Anne si Camilla Parker jpeg
Shakira, nemiloasă cu angajații Sursa foto  revista Elle jpg
Scene cu Robin Williams din Doamna Doubtfire care n au aparut niciodata Sursa foto captura YouTube  1 jpg
înmormântare regală, sicriul Reginei, siciu deschis Sursa foto  Instagram Royal Family jpg
Colaj familia regala, femei insarcinate, shutterstock jpg
Cara Delevingne jpg
Nadia Comaneci 4 ok GettyImages 1206897168 jpg
horoscopul toamnei shutterstock 1556244503 jpg
cimpoierul reginei Sursa foto  Instagram jpg
Torpedoul masinii jpg
ben affleck jennifer lopez infidelitate contract prenupțial Sursa Foto  Shutterstock jpg
printul charles si camilla parker bowles gettyimages 495794140 6 jpeg