Eric Braeden, din „Tânăr și neliniștit”, diagnosticat greșit! Are cancer!

După ce a făcut publică boala cruntă de care suferă, actorul din serialul „Tânăr și neliniștit” are un mesaj important de transmis bărbaților de vârsta lui.

image

Vedeta de 82 de ani, de origine germană, a oferit recent un interviu pentru „Entertainment Tonight” despre problemele de sănătate pe care le întâmpină în ultima vreme. Braeden susține că, în primă înstanță, a primit un diagnostic greșit, lucru care era cât pe ce să-l coste viața. Tocmai din cauza erorii medicale, Eric și-a făcut publică povestea, în speranța că alții nu vor păți la fel.

„Am fost diagnosticat greșit la început, după care am mers la alt doctor care mi-a spus că aveam cancer!”, a dezvăluit actorul de la Hollywood în publicația sus amintită.

„Motivul pentru care vorbesc în mod public despre acest subiect este pentru a-i informa pe oameni”, a continuat starul serialului „Tânăr și neliniștit”. „Pe măsură ce îmbătrânești, prostata își mărește volumul și afectează astfel uretra. Acest lucru înseamnă că vei merge la toaletă mai mult decât până atunci. Câteodată acesta este începutul unor probleme”, a povestit vedeta.

Braeden a ținut să precizeze că, deși cuvântul „cancer” e înfricoșător, nu e un motiv întemeiat ca să renunțăm să ne mai verificăm sănătatea în mod regulat. „Vreau să le spun bărbaților că nu trebuie să se teamă de așa ceva. Vreau să le transmit să-și verifice prostata, vezica și colonul”, a continuat acesta pe același ton serios.

„Tot ce trebuie să faceți este să vă familiarizați cu acești termeni, să fiți deschiși în privința sănătății voastre și să nu evitați medicul din simplă teamă. Mulți bărbați, ca mine nu de altfel, nici nu vor să știe dacă e sau nu ceva în neregulă cu ei. E o mare prostie asta!”, a declrat Eric.

Din momentul în care și-a primit diagnosticul corect, Braeden spune că se simte „destul de bine” în timp ce se află în cea de-a treia săptămână de tratament, din cele șase recomandate de specialiști.

„Eu provin din lumea sportului, nu renunț ușor. Și știu că optimismul ajută. E ceva la care se poate lucra”, a mărturisit actorul. „În sport, înveți să privești întotdeauna înainte și să nu renunți niciodată. Te antrenezi și mai mult ca să fii mai bun data viitoare. Privesc în ansamblu situația prezentă și să gândesc că trebuie s-o gestionez cât mai bine posibil, că trebuie să fac cumva astfel încât să-mi îmbunătățesc starea cât de repede pot”, a conchis vedeta.

Braeden a vorbit, pentru prima dată, despre diagnosticul primit într-un filmuleț de 13 minunte postat pe pagina sa de Facebook. Actorul susține că avea probleme cu postata în timp ce se recupera după o operație la genunchi. Atunci a descoperit medicul adevăratul motiv pentru care nu se simțea ca înainte.

Celulele canceroase au fost descoperite lângă vezică și, după diagnostic, actorul a început un tratament de șase săptămâni de imunoterapie. În timp ce-și urmează tratamentul, Eric continuă să facă sport, însă într-o măsură mult mai mică.

„Am învățat să-mi ascult corpul mai mult și să nu-l mai împing până la limită. Așa că, dacă mă vedeți că nu sunt în apele mele, așa e, nu sunt, dar îmi revin. Nenorocitul ăsta de cancer n-o să mă doboare pe mine, o să-l înving! O să fiu iar în formă maximă cât de curând!”, a ținut să precizeze actorul american.

Foto - Shutterstock



Recente

Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg