Eric Braeden, din „Tânăr și neliniștit”, diagnosticat greșit! Are cancer!

După ce a făcut publică boala cruntă de care suferă, actorul din serialul „Tânăr și neliniștit” are un mesaj important de transmis bărbaților de vârsta lui.

image

Vedeta de 82 de ani, de origine germană, a oferit recent un interviu pentru „Entertainment Tonight” despre problemele de sănătate pe care le întâmpină în ultima vreme. Braeden susține că, în primă înstanță, a primit un diagnostic greșit, lucru care era cât pe ce să-l coste viața. Tocmai din cauza erorii medicale, Eric și-a făcut publică povestea, în speranța că alții nu vor păți la fel.

„Am fost diagnosticat greșit la început, după care am mers la alt doctor care mi-a spus că aveam cancer!”, a dezvăluit actorul de la Hollywood în publicația sus amintită.

„Motivul pentru care vorbesc în mod public despre acest subiect este pentru a-i informa pe oameni”, a continuat starul serialului „Tânăr și neliniștit”. „Pe măsură ce îmbătrânești, prostata își mărește volumul și afectează astfel uretra. Acest lucru înseamnă că vei merge la toaletă mai mult decât până atunci. Câteodată acesta este începutul unor probleme”, a povestit vedeta.

Braeden a ținut să precizeze că, deși cuvântul „cancer” e înfricoșător, nu e un motiv întemeiat ca să renunțăm să ne mai verificăm sănătatea în mod regulat. „Vreau să le spun bărbaților că nu trebuie să se teamă de așa ceva. Vreau să le transmit să-și verifice prostata, vezica și colonul”, a continuat acesta pe același ton serios.

„Tot ce trebuie să faceți este să vă familiarizați cu acești termeni, să fiți deschiși în privința sănătății voastre și să nu evitați medicul din simplă teamă. Mulți bărbați, ca mine nu de altfel, nici nu vor să știe dacă e sau nu ceva în neregulă cu ei. E o mare prostie asta!”, a declrat Eric.

Din momentul în care și-a primit diagnosticul corect, Braeden spune că se simte „destul de bine” în timp ce se află în cea de-a treia săptămână de tratament, din cele șase recomandate de specialiști.

„Eu provin din lumea sportului, nu renunț ușor. Și știu că optimismul ajută. E ceva la care se poate lucra”, a mărturisit actorul. „În sport, înveți să privești întotdeauna înainte și să nu renunți niciodată. Te antrenezi și mai mult ca să fii mai bun data viitoare. Privesc în ansamblu situația prezentă și să gândesc că trebuie s-o gestionez cât mai bine posibil, că trebuie să fac cumva astfel încât să-mi îmbunătățesc starea cât de repede pot”, a conchis vedeta.

Braeden a vorbit, pentru prima dată, despre diagnosticul primit într-un filmuleț de 13 minunte postat pe pagina sa de Facebook. Actorul susține că avea probleme cu postata în timp ce se recupera după o operație la genunchi. Atunci a descoperit medicul adevăratul motiv pentru care nu se simțea ca înainte.

Celulele canceroase au fost descoperite lângă vezică și, după diagnostic, actorul a început un tratament de șase săptămâni de imunoterapie. În timp ce-și urmează tratamentul, Eric continuă să facă sport, însă într-o măsură mult mai mică.

„Am învățat să-mi ascult corpul mai mult și să nu-l mai împing până la limită. Așa că, dacă mă vedeți că nu sunt în apele mele, așa e, nu sunt, dar îmi revin. Nenorocitul ăsta de cancer n-o să mă doboare pe mine, o să-l înving! O să fiu iar în formă maximă cât de curând!”, a ținut să precizeze actorul american.

Foto - ShutterstockRecente

WhatsApp Image 2023 06 09 at 15 00 39 jpeg
comunicat 1920x1080 png
Șeica Moza foto  Shutterstock jpg
Barbarella jpeg
WhatsApp Image 2023 06 02 at 00 58 51 jpeg
Bebe Rexha se lupta cu kilogramele in plus Sursa foto shutterstock 2271496475 jpg
Afis LineUp FULL  cu Parteneri  16p9 1920x1080px NVS  Digital RE 8iun png
Arnold Schwarzenegger foto  Shutterstock jpg
Kate Middleton foto  Shutterstock jpg
Jennifer Lopez Instagram jpg
Eva Mendes foto  Shutterstock jpg
actriță pe covorul roșu sursa  Shutterstock jpg
Frica de zbor jpg
angelina Jolie foto  Shutterstock jpg
Vedete care sufera de tulburare bipolara Sursa foto shutterstock 1604341012 jpg
Arnold Schwarzenegger jpg
Copii jpg
3 lucruri pentru care oamenii te judeca atunci cand te vad prima data Sursa foto shutterstock 660620350 jpg
Zodiacul pasarilor Sursa foto shutterstock 2170596575 jpg
Apa oxigenata in ureche jpg