Colorarea sprâncenelor. Ce nuanţe foloseşti pentru un super-efect

1 72933 original jpg jpeg

Atenţia pe care o acordăm sprâncenelor nu trebuie să se rezume la pensat. Iată ce trebuie să ştii despre colorarea sprâncenelor.

Pentru că nu toate am primit sprâncene dese şi formate natural,se îmtâmplă deseori să simţim nevoia să umplem golurile lăsate de natură între firele noastre de sprâncene. Cel mai simplu este să apelăm la salonul de cosmetică şi la vopsitul profesional,care colorează firele de păr cu culoarea aleasă de cosmeticiană,special amestecată să se potrivească perfect cu tenul şi culoarea părului tău. Alternativa constă în creionul de sprâncene,ori farul de sprâncene,sau chiar de ochi.

Produsele pentru colorarea sprâncenelor

Creionul de sprâncene.E adevărat că poţi folosi şi unul pentru ochi,dar acesta e mai moale. Pentru un aspect cât mai aproape de natural,se recomandă aplicarea în mişcări scurte,cât mai uşoare,pe care apoi să le uniformizezi cu vârful unui burete pentru fondul de ten. Fardul pentru colorarea sprâncenelor. Pentru că încă nu a devenit destul de popular la noi,poţi folosi un fard de ochi,dar trebuie să ai grijă să fie perfect mat,sclipiciul sau orice fel de strălucire sunt nerecomandate. Fardul oferă un look mai apropiat de natural. Foloseşte o perie subţire,unghiulară.

Un gel transparent,care se poate aplica peste

,pentru a îndepărta praful rămas agăţat de firele de păr,sau pentru a cuminţi eventualele fire mai rebele.

Colorarea sprâncenelor - Ce nuanţe să foloseşti

Nu,negru şi maro nu sunt singurele culori,singurele nuanţe pe care le putem folosi. În primul rând,negrul nu este recomandat nici măcar pentru brunete. Astfel,ele ar trebui să folosească un gri închis,blondele un blond şi mai deschis,persoanele grizonate,un blond-gri.

Părul blond închis se poate orienta spre un maro deschis,spre bej,iar părul castaniu deja se poate orienta spre nuanţe deschise de maro. Roşcatelor naturale li se recomandă un creion blond închis,iar celor vopsite,un cerion roşu.

Cea mai importantă regulă

Când vine vorba de colorarea sprâncenelor, regula cea mai importantă este de respectare a culorii şi de a folosi un creion cu cel puţin o nuanţă mai deshis decât culoarea ta. Excepţie fac blondele,care pot folosi o nuanţă chiar mai închisă,pentru a evita impresia lipsei sprâncenelor. Iar pentru că vrei să desenezi umbre,culoarea trebuie să fie caldă,blândă şi bine estompată.



Recente

Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg
caine  jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele  jpg
Coperta Click! pentru femei Nr  8 2024 jpg
4 rihanna profimedia 0421395391 jpg jpeg
James Bond, Daniel Craig jpeg
Gordon Ramsay  jpeg
Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cindy Crawford jpg
Gwyneth Paltrow, Chris Martin  jpg