Colorarea sprâncenelor. Ce nuanţe foloseşti pentru un super-efect

1 72933 original jpg jpeg

Atenţia pe care o acordăm sprâncenelor nu trebuie să se rezume la pensat. Iată ce trebuie să ştii despre colorarea sprâncenelor.

Pentru că nu toate am primit sprâncene dese şi formate natural,se îmtâmplă deseori să simţim nevoia să umplem golurile lăsate de natură între firele noastre de sprâncene. Cel mai simplu este să apelăm la salonul de cosmetică şi la vopsitul profesional,care colorează firele de păr cu culoarea aleasă de cosmeticiană,special amestecată să se potrivească perfect cu tenul şi culoarea părului tău. Alternativa constă în creionul de sprâncene,ori farul de sprâncene,sau chiar de ochi.

Produsele pentru colorarea sprâncenelor

Creionul de sprâncene.E adevărat că poţi folosi şi unul pentru ochi,dar acesta e mai moale. Pentru un aspect cât mai aproape de natural,se recomandă aplicarea în mişcări scurte,cât mai uşoare,pe care apoi să le uniformizezi cu vârful unui burete pentru fondul de ten. Fardul pentru colorarea sprâncenelor. Pentru că încă nu a devenit destul de popular la noi,poţi folosi un fard de ochi,dar trebuie să ai grijă să fie perfect mat,sclipiciul sau orice fel de strălucire sunt nerecomandate. Fardul oferă un look mai apropiat de natural. Foloseşte o perie subţire,unghiulară.

Un gel transparent,care se poate aplica peste

,pentru a îndepărta praful rămas agăţat de firele de păr,sau pentru a cuminţi eventualele fire mai rebele.

Colorarea sprâncenelor - Ce nuanţe să foloseşti

Nu,negru şi maro nu sunt singurele culori,singurele nuanţe pe care le putem folosi. În primul rând,negrul nu este recomandat nici măcar pentru brunete. Astfel,ele ar trebui să folosească un gri închis,blondele un blond şi mai deschis,persoanele grizonate,un blond-gri.

Părul blond închis se poate orienta spre un maro deschis,spre bej,iar părul castaniu deja se poate orienta spre nuanţe deschise de maro. Roşcatelor naturale li se recomandă un creion blond închis,iar celor vopsite,un cerion roşu.

Cea mai importantă regulă

Când vine vorba de colorarea sprâncenelor, regula cea mai importantă este de respectare a culorii şi de a folosi un creion cu cel puţin o nuanţă mai deshis decât culoarea ta. Excepţie fac blondele,care pot folosi o nuanţă chiar mai închisă,pentru a evita impresia lipsei sprâncenelor. Iar pentru că vrei să desenezi umbre,culoarea trebuie să fie caldă,blândă şi bine estompată.Recente

Whitney Houston shutterstock 91490768 jpg
Sharon Stone  jpg
Casa Playboy jpeg
vedete in costum de baie jpg
Aishwarya Rai profimedia 0692768910 jpg
Jlo si Marc Anthony jpg
diego maradona shutterstock 2026359395 jpg
serena william instagram 1  jpg
Kanye West Pete Davidson  jpg
Imagine featured clickpentrufemei   sursa Instagram JPG
cafea jpg
lapte jpg
olivia newton john 0 shutterstock 530029375 jpg
William si Kate jpeg
nicole kidman shutterstock 644941192 jpg
Jennifer Coolidge 0 jpg
donna mills si fiica 5 jpg
horoscop bilunar shutterstock 1696467349 jpg
Supermarket jpg
reese witherspoon jpg