Combate gingivita în mod natural

5 54531 original jpg jpeg

Sângerarea gingiilor este o problemă des întâlnită, iar o atenţie precară a danturii poate duce la agravarea afecţiunii cunoscută sub numele de gingivită.

Netratată,gingivita se poate transforma în paradontoză,o afecţiune dentară ce cauzează distrugerea ţesutului şi a oaselor care sprijină gingiile şi,în unele cazuri,pierderea dinţilor.

Pentru a combate sângerarea gingiilor,iată câteva metode naturiste pentru care poţi opta acasă!

Prepară o soluţie dintr-o lingură de ulei de muştar şi o linguriţă de sare de bucătărie. Cu degetul arătător se ia o cantitate mică din amestec şi se masează gingiile uşor,cu mişcări circulare,timp de 30 de secunde,după care se clăteşte gura cu apă.

De asemenea,îţi poţi prepara singură o apa de gură care are rolul de a calma durerile şi inflamaţia gingiilor. Ai nevoie de 10-15 frunze proaspete de eucalipt care se fierb într-un litru de apă timp de 5 minute.

Compoziţia se strecoară,după care se adaugă 2-3 picături de ulei de cuişoare,iar apoi se pune din nou la fiert pentru câteva minute.

Amestecul se filtrează,se răceşte,după care poate fi folosit ca apă de gură după fiecare masă. Soluţia poate fi păstrată la frigider timp de câteva zile.

Un alt remediu simplu care poate fi folosit în caz de gingivită are ca ingrediente de bază uleiul de ricin şi pudra de camfor. O linguriţă de ulei se amestecă cu o jumătate de linguriţă de pudră de camfor,după care amestecul poate fi folosit pentru masarea gingiilor preţ de câteva minute.Recente

Nunta jpg
Beyonce jpg
Superman   Dean Cain png
miss universe australia jpg
jaclyn smith actrita jpg
Sunete jpg
Kim Kardashian jpg
pretentios   shutterstock 2153636113 jpg
Untold jpg
Elena Ghica Dora d'Istria 4 jpeg
Competitie jpg
Longevitate jpg
Quokka   animal jpg
Facebook jpg
elvis jpg
Suzanne Somers 2 shutterstock 537518347 jpg
muzica   chitara   guitars gcfe5d960e 1280 jpg
Zishe Breitbart jpeg
Dakota Johnson jpg
panza de paianjen shutterstock 1761418589 jpg