CONCURS: «Click! pentru femei» şi «Lux Beauty» îţi oferă un set de make-up!

1 69243 original jpg jpeg

Câştigătoarea concursului nostru este Antonela Murineanu.Vrei să obţii un machiaj de efect în câteva minute? Când eşti pe fugă, îţi poţi pune chipul în valoare folosind trei produse de machiaj profesionale, pe care le poţi prima în dar dacă participi la concursul nostru, realizat în parteneriat cu „Lux Beauty”.

Setul conţine un fond de ten matifiant,un ruj cu ulei de argan şi un fard de obraz cu ulei de argan,fără parabeni.

Ce trebuie să faci

Înscrie-te la newsletter pe www.clickpentrufemei.roşi răspunde la întrebarea ”Care sunt cele trei cosmetice pe care le foloseşti de fiecare dată când te machiezi?” prin comentariu la această ştire până la data de 3 septembrie,ora 24:00 şi eşti înscris automat în concurs.

Detalii despre premiu

MATTE &COVER-fond de ten matifiant

1f083878656e94e7030f2d49cb580bf8 jpg jpeg

Fond de ten special conceput destinat tenului gras şi mixt Oil-free,pe bază de apă cu siliconi,permite pielii să respire liber şi previne formarea de puncte negre sau pete. Formula inovatoare CONTROL SEBUM recunoaşte şi echilibrează zonele uleioase şi uscate. Ultima generaţie de NYLON sub forma MICROSPONGILOR dispersează sebumul pe suprafaţa pielii pentru a da un finisaj mat puternic.LIPSTICK ARGAN OIL-ruj cu ulei de aragan

9c0d5990b98ffe0aefdd6c7906d51729 jpg jpeg

Ruj ce se bazează pe formula nouă,inovatoare,cu adaos de ulei de argan. Uleiul de argan conţine un nivel ridicat de vitamina E,antioxidanţi şi Omega 6,care sunt dovedite a hrăni şi proteja pielea. Ingredientele antiîmbătrânire conţinute repară celulele deteriorate ale pielii şi reduc vizibil aspectul liniilor fine şi a ridurilor. Rujul cu ulei de argan asigură o acoperire completă,de lungă durata,oferă buzelor o culoare intensă şi cu strălucire de oglindă. Formula se bazează pe pigmenţi puternici şi de înaltă calitate care conferă efect de lungă durată.

BLUSH with ARGAN OIL-fard de obraz cu ulei de argan,fără parabeni

90000fa3c7221ff691b5823b3e82f5d2 jpg jpeg

Conferă un aspect tânăr şi un look fresh şi asigură efect de lungă durată datorită consistenţei delicate. Prin adăugarea de ulei de argan se obţine o hidratare mai bună a pielii fiind în acelaşi timp un antioxidant cu efect de regenerare.



Recente

Parada pălăriilor trăsnite din Marea Britanie jpg
vacanță de Paște  foto   Shutterstock jpg
Ramona Păun  jpg
Ce greseli faci in cuplu in functie de zodie  Sursa foto shutterstock 1490808767 jpg
Rita Ora jpg
Oppenheimer, Tom Conti  jpg
Pavel Bartoș jpg
Anne Hathaway jpg
Printul William si Kate Middleton jpg
Katy Perry jpg
Celine Dion  foto   Instagram jpg
Lily Allen jpg
Kelly Osbourne  foto   Shutterstock jpg
festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg