Conspirație sau „Avertisment pentru alții‟? Moartea lui Liam Payne ar putea avea legătură cu P Diddy

O nouă teorie a conspirației a apărut, corelând moartea lui Liam Payne de la One Direction cu P Diddy, după ce un videoclip vechi cu cei doi a devenit viral. Liam a decedat la vârsta de 31 de ani, după ce a căzut de la etajul trei al unui hotel din Buenos Aires.

image

Fiecare celebritate din Hollywood are, la un moment dat, o întâlnire ciudată cu P Diddy, iar Liam Payne nu a fost o excepție. În 2017, el a relatat o experiență stânjenitoare cu rapperul, aflat acum în mijlocul unui scandal, într-un interviu acordat postului de radio KIIS FM, gazdelor Kyle și Jackie O. După tragica sa dispariție, interviul cu Diddy a devenit din nou viral, stârnind speculații și teorii printre fani.

Citește și: Activ pe rețelele sociale chiar și după gratii! Ce a postat P.Diddy din închisoare?

Întâlnirea incomodă a lui Liam Payne cu Diddy

În timpul unei petreceri pline de vedete din 2017, Liam a povestit (începând cu minutul 1:40 în video-ul atașat) despre un moment stânjenitor cu P Diddy. Alături de Diddy se aflau Jay-Z și Leonardo DiCaprio, care au păstrat tăcerea după arestarea rapperului.

Liam a descris întâlnirea ca fiind „cea mai intimidantă experiență cu o celebritate‟, afirmând: „M-am dus să vorbesc cu el și cu Jay-Z, iar când i-am strâns mâna, el a râs... cel mai rău râs pe care l-am auzit vreodată‟. A adăugat că, deși rapperul părea mai puțin amenințător decât Jay-Z sau Leonardo DiCaprio, totuși s-a simțit inconfortabil.

Speculațiile despre moartea lui Liam

Un utilizator de pe platforma X (fost Twitter), scrie indiatimes.com, a conectat moartea lui Liam de haosul generat de arestarea lui P Diddy. Acesta s-a întrebat dacă fostul membru One Direction a fost pedepsit pentru că a vorbit public împotriva mogulului muzical. „Liam Payne vorbește despre Diddy. Toată lumea încearcă să-l oprească. Și acum moare misterios??! Conectați punctele‟, a scris utilizatorul, împărtășind videoclipul interviului.

Fanii, șocați de pierderea lui Liam, au fost derutați de această teorie. Un utilizator a comentat: „Nu există accidente în industria muzicală. <<Căderea>> lui Liam a fost un <<avertisment pentru alții>>‟, în timp ce altcineva a adăugat: „Prea multe vedete mor în circumstanțe suspecte. Căderea lui Liam este doar o altă moarte inexplicabilă.‟

Vezi și: Cine este primul bărbat care i-a fost infidel lui Jennifer Lopez: „Înnebunisem‟

Diddy este în arest

Diddy, pe numele său real Sean Combs, a fost arestat în New York pe 16 septembrie, fiind acuzat de racket și trafic de persoane în scop sexual. Mogulul muzical, care a fost refuzat pentru cauțiune de două ori, a pledat nevinovat. Acesta se confruntă cu peste 120 de procese, inclusiv acuzații noi de agresiune sexuală. Avocatul său, Marc Agnifilo, susține nevinovăția clientului său. Procesul va avea loc pe 5 mai 2025.

@www.indiatimes.com

Editor: Raluca Toma



Recente

shutterstock 2464171741 jpg
Târgul Vrăjitoarelor OCC jpeg
V2 (1) png
P  Diddy  foto   Shutterstock jpg
Francesca Eastwood  foto   Shutterstock jpg
Rihanna (1) jpg
ketchup  foto   Shutterstock jpg
Kanye West  foto   Shutterstock jpg
Dudley Moore  foto   Shutterstock jpg
shutterstock 2249337991 jpg
Snapinsta app 462030422 18022603226581291 5365278647779100844 n 1080 jpg
Viata de roman a vloggeritei Anyta  Sursa foto arhiva personala jpg
Laura, Ada si Adela Retreat Vama Veche  jpg
terapia prin țipăt  foto   Shutterstock jpg
Brittany Murphy  foto   Shutterstock jpg
Click! pentru femei Nr  21   2024 jpg
7 michael jackson si lisa marie presley profimedia 0035714503 jpg jpeg
2 semne zodiacale cu noroc la bani in octombrie 2024  Sursa foto shutterstock 2278530341 jpg
lisa marie presley 2 shutterstock 276232913 jpg