Controversă: principesa de Monaco, înşelată?

1 48832 original jpg jpeg

Prinţul Albert şi Charlene de Monaco se pregătesc să plece în luna de miere, în Africa de Sud, locul natal al miresei. Dar unele zonuri spun că s-ar putea ca principesa să nu se mai întoarcă la palat. Află de ce!

A avut prinţul Albert de Monaco un copil nelegitim în timpul relaţiei cu ea? Iată întrebarea la care încearcă,în aceste zile,să găsească răspuns Charlene de Monaco.

Se spune că principesa de Monaco ar fi vrut să fugă de câteva ori,înainte de nuntă,în Africa de Sud,locul ei natal. Apoi,tabloidele au scris că lacrimile lui Charlene de la ceremonia religioasă nu ar fi fost de fericire,ci mai degrabă de tristeţe. Firea aventurieră a prinţului în vârstă de 53 de ani nu-i e străină nimănui,dar se pare că tânăra lui soţie a fost foarte afectată de zvonul că Albert ar mai avea încă unul sau doi copii nelegitimi,pe lângă cei de care se ştie deja.

"Prioritatea pentru Charlene este să afle dacă Albert a înşelat-o",a declarat o sursă a Palatului din Monaco pentrudailymail.co.uk,potrivit Mediafax.

Motiv pentru care urmează să fie făcute câteva teste de paternitate,care să stabilească dacă prinţul Albert are,într-adevăr,un alt copil nelegitim,conceput în timpul relaţiei cu principesa Charlene.

"Charlene s-a resemnat cu faptul că Albert are copii nelegitimi, însă este disperată să afle dacă vreunul dintre ei s-a născut în timpul relaţiei de cinci ani pe care au avut-o",a mai declarat sursa.

Partea preferată a comentatorilor vine abia la final:rezultatele testelor ADN ar putea apărea chiar în timpul lunii de miere,pe care cei doi o vor petrece în Africa de Sud. Şi deja se şuşoteşte prin preajma palatului princiar că,dacă se va dovedi că Albert i-a fost necredincios,Charlene nu va mai reveni la Monaco. Oare ce va face principesa?Recente

Kylie Jenner jpg
Wednesday jpeg
vedete care au înșelat cu bona copiilor sursa  Shutterstock jpg
Vedete care s au căsătorit de două ori cu același partener jpg
central nucleara Cernobil sursa  Shutterstock jpg
Semne neobisnuite ca esti insarcinata Sursa imagine Pixabay jpg
Cadouri nepotrivite pentru Sărbătorile de Iarnă jpg
Printul John 4 jpeg
Cristina Mihaela Dorobantu (4) jpg
Filme care au distrus casnicii la Hollywood Sursa imagine shutterstock 2158102771 jpg
Sylvester Stallone, fiul autist sursa  Shutterstock jpg
shutterstock 167894822 jpg
gripa cămilei, cupa mondială la fotbal sursa  Shutterstock jpg
Ce se intampla cu rochiile celebritatilor dupa marile evenimente Sursa imagine shutterstock 288368573 jpg
A aparut cea mai nouă editie a revistei Click! pentru femei jpeg
Meg Wynn Owen, actriță jefuită sursa  The Duellists jpg
Mariah Carey jpeg
Nicole Kidman sursa  Shutterstock jpg
Steve Martin sursa  Shutterstock jpg
Oprah Winfrey jpg