Corina:«Sunt o minionă frumoasă, cu forme şi îmi doresc să mă menţin aşa»

1 52106 original jpg jpeg

Cine spune că mămicile nu pot să arate precum modelele desprinse de pe covorul roşu? Ori că nu-şi pot urma visele, făcându-i părtaşi la fericire pe cei dragi?

Scena vieţii Corinei e la fel de animată,colorată,vibrantă în faţa publicului,cât şi în intimitatea căminului. Ţine de magie,de experienţă,de pasiune? Poate de toate la un loc...

S-au împlinit un deceniu de când a pătruns în universul muzicii şi aproape patru ani de când a adus pe lume un băieţel pe nume Robin,care-i seamănă nu numai în atitudine,ci şi în predilecţia pentru tot ce înseamnă show. E una dintre artistele române care a reuşit să se reinventeze,ca stil – vestimentar şi acustic – cu fiecare apariţie,făcând să curgă râuri de cerneală graţie spectacolului din viaţa publică,nu celui din viaţa privată. Şi Corina mai are multe surprize rezervate pentru noi...

Cu ce se compară sentimentul de-a face muzică în România de atâţia ani?

E istorie... E o reţetă care are ca „ingrediente“ întâmplări,iubire,încredere,dezamăgiri,bucurii enorme şi,la fiecare final de zi,încrederea că fac ceea ce-mi place enorm. E o poveste cu un personaj principal de vis:publicul meu,oameni care mă susţin,care mă respectă,mă motivează,care mă fac să mă bucur de viaţa superbă şi plină de surprize a unui artist. Sunt mereu cu ochii şi inima la ei.

simeon stalpnicul png

Piesa ta nouă,„A ta”,îi vizează pe bărbaţii care agaţă pe Facebook. Ţie ţi s-a întâmplat să fii curtată astfel?

O,da! M-am gândit că noi,femeile,merităm o piesă ca un duş  rece,cu un mesaj sincer pentru bărbaţii care se pierd în strategii de cucerire învechite.

simeon stalpnicul png

Dacă ar fi să compui o ţinută vestimentară care să exprime cel mai bine stilul tău,cum ar arăta aceasta?

O rochie roz-bonbon,cercei mari aurii,sandale în stilul celor din anii '70,o pelerină din paie,un machiaj în nuanţe vii şi coafură precum cea purtată de regretata Amy Winehouse.

Robin ce zice când îşi vede mămica pe scenă ori la televizor?

Robin? E perfect (deh,e al meu şi ştiţi cum sunt mamele)! E un copil dezinvolt,cu înclinaţie spre artă,e la modă,cântă,dansează,desenează,adoră să inventeze jocuri şi să interacţioneze cu lumea. E încântat şi mândru când mă vede la TV şi,da,fredonează toate piesele mele!

simeon stalpnicul png

Ce-a împrumutat fiul tău de la tine? Dar de la tatăl lui?

De la mine‚ firea mea,stilul „munky funky“,  iar de la tatăl lui a învăţat să fie om,să ţâpurească cum se face-n Oaş (râde)!

Cum ţi-ai descrie prestaţia din filmul „S-a furat mireasa”?

A fost foarte fain şi cred că şi producătorii,şi regizorul au fost multumiţi,din moment ce scena mea n-a picat la montaj (râde).

simeon stalpnicul png

 Ai schimba ceva la tine din punct de vedere fizic? Ţi-ai face o operaţie estetică?

Sunt o minionă frumoasă,cu forme şi îmi doresc să mă menţin aşa.

simeon stalpnicul png

 Ai reuşit să închegi vreo relaţie trainică de prietenie cu colegi din showbizul românesc? Cu cine?

Smiley este unul dintre prietenii mei şi totodată cel cu care lucrez la hiturile mele,încă de la începutul carierei.  Alex Velea s-a implicat enorm în compoziţia piesei „A ta“,iar prieteni îmi sunt şi Marius Moga,Andra,Cătălin Măruţă,şi lista poate continua...