Courteney Cox, părăsită de iubit în prima ședință de terapie de cuplu: „M-a șocat!”

Vedeta serialului „Prietenii tăi” nu mai formează un cuplu cu Johnny McDaid, cei doi despărțindu-se după cinci ani de realție, chiar în timpul primei ședințe de terapie de cuplu.

image

Trebuia să ajungă la altar împreună cu cel cu care și-a petrecut ultimii cinci ani, însă vedeta de la Hollywood a ajuns să aibă șocul vieții ei, când logodnicul ei i-a dat papucii. „A fost totul extrem de intens”, a dezvăluit actrița Courteney Cox în timpul podcastului „Minnie Questions”. „Ne-am despărțit când ne aflam la psiholog, făceam împreună terapie. Nici nu mi-am dat seama că urma așa ceva...!, a mărturisit vedeta.

Courteney a ținut să precizeze că ea și membrul trupei Snow Patrol erau logodiți în acel moment. „Merseserăm la psiholog ca să vorbim despre cum putem stabili anumite limite, să învățăm ce să acceptăm și ce să nu acceptăm din partea celuilalt”, a început să povestească Cox.

În schimb, muzicianul de 47 de ani s-a despărțit de actrița de 59 de ani „în primul minut” al discuției avute pe canapeaua psihologului. „Am zis imediat: «Cum?!» Noi eram logodiți. M-a șocat complet! Mi-a provocat atâta durere chestia asta. Și mie nici nu-mi plac surprizele!”, a ținut să precizeze Courteney Cox.

În ciuda faptului că el a rupt logodna cu ea, actrița a spus că fostul ei partener de viață este „un om incredibil”, care „avea o durere atât de mare din cauza relației” la acea vreme. „Erau atâtea chestii de gestionat, încât el a simțit nevoia să se protejeze”, a conchis starul hollywoodian.

Dar care a fost reacția ei la șocul pe care l-a primit?

image

Se pare că vedeta nu s-a înfuriat, ci a preferat să facă o introspecție și să lucreze la ea însăși. „Am învățat cum să-mi recapăt vocea, limitele și motivația pe care o am în viață. Până la urmă, a trebuit să mă întreb care era partea mea de vină în toată chestia asta”, a ținut să spună Courteney Cox.

foto - Shutterstock



Recente

Parada pălăriilor trăsnite din Marea Britanie jpg
vacanță de Paște  foto   Shutterstock jpg
Ramona Păun  jpg
Ce greseli faci in cuplu in functie de zodie  Sursa foto shutterstock 1490808767 jpg
Rita Ora jpg
Oppenheimer, Tom Conti  jpg
Pavel Bartoș jpg
Anne Hathaway jpg
Printul William si Kate Middleton jpg
Katy Perry jpg
Celine Dion  foto   Instagram jpg
Lily Allen jpg
Kelly Osbourne  foto   Shutterstock jpg
festival  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg