Shannen Doherty a purtat rochia în care și-a pierdut Tori Spelling virginitatea. Era plină de sânge!

Tori Spelling a dezvăluit, în podcastul „MisSpelling”, că fosta ei colegă din serialul „Beverly Hills, 90210”, Shannen Doherty, a împrumutat rochia în care a făcut ea pentru prima dată sex, cu toate că avea o mare pată de sânge pe ea.

image

În timpul celui mai recent episod al podcastului ei, Tori și-a amintit de momentul în care și-a pierdut virginitatea cu iubitul ei de-atunci, Ryan Ozar, și, tocmai pentru că amintirea era atât de vie, n-a uitat niciodată nici ce purta în marele moment al vieții ei. „Îți amintești acea rochie Betsy Johnson, pe care ai purtat-o când am făcut acea ședință foto cu toată distribuția din serial? Era neagră și avea un imprimeu floral…”, a întrebat-o Spelling pe Shannen.

„Obișnuiam să împrumutăm de la una la alta haine”, a recunoscut vedeta cu cinci copii, care a fost întreruptă imediat de Doherty: „Vrei să spui că ți-ai pierdut virginitatea în rochia mea??”.

„Nu, ceea ce încerc eu să-ți spun e că tu ai purtat rochia în care mi-am pierdut eu virginitatea, nu invers”, i-a răspuns Tori prietenei sale absolut șocate de ce auzea. „Ți-am și spus atunci că avea o pată de sânge pe spate și tu mi-ai spus că nu-ți păsa de asta”, a continuat actrița de 50 de ani.

După câteva secunde de introspecție, Shannen și-a amintit exact momentul și cât de mult i-a plăcut rochia neagră cu trandafiri mari, roșii pe ea. „A fost dată la curățat, totuși… Dar, pur și simplu, nu cred că au putut scoate pata de sânge de pe ea. Mergeam undeva și n-aveam nimic cu ce să mă îmbrac, așa că am împrumutat rochia aceea…”, a excplicat actrița de la Hollywood.

image

După ce a purtat rochia pătată cu sânge de la Tori Spelling, Shannen Doherty și-a cumpărat și ea un exemplar al rochiei Betsy Johnson, însă uni, în negru complet. „Am împrumutat multe lucrui de-a lungul anilor…”, a ținut să sublinieze Spelling prietenia frumoasă pe care cele două vedete o au de ani de zile.

foto - Shutterstock, Beverly Hills, 90210Recente

Prințesa Roz foto  Shutterstock jpg
mașină foto  Shutterstock jpg
copil speriat foto  Shutterstock jpg
Dannii Minogue Instagram jpg
Sophie Turner și Joe Jonas foto  Shutterstock jpg
Rumer Willis foto  Shutterstock jpg
Regina Camilla a Marii Britanii jpg
Christina Applegate jpg
Shania Twain, Jon Bon Jovi foto  Shutterstock jpg
Celebritati jpg
Whitney Houston foto  Shutterstock jpg
Meghan Markle si fiica ei jpg
Olivia Munn și John Mulaney foto  Shutterstock jpg
Madonna jpg
să vorbim de vorbă  Oana & Ion jpg
Cindy Crawford Shutterstock jpg
respiratie pe gura jpg
Elon Musk foto  Shutterstock jpg
Angelina Jolie și copiii ei foto  Shutterstock jpg
Britney Spears foto  Shutterstock jpg