Rita Ora, „nesatisfăcută” de foștii ei iubiți. Ea l-a cerut de bărbat pe soțul ei!

Faimoasa cântăreață a vorbit despre trecutul ei amoroas „colorat” și a recunoscut că a fost „întotdeauna nesatisfăcută” de partenerii pe care i-a avut până să-l cunoască pe soțul ei.

image

Vedeta de 33 de ani s-a măritat cu regizorul Taika Waititi în cadrul unei ceremonii nupțiale secrete, ce-a avut loc în august 2022, după ce încălcase tradiția și s-a așezat într-un genunchi pentru a-l cere în căsătorie pe iubitul ei de-atunci.

Nunta Ritei Ora n-a fost confirmată de celebrul cuplu decât abia anul trecut, când cântăreața nu s-a mai putut abține și a spus, în paginile revistei Grazia, că „am comis-o fără nicio pregătire”.

Rita Ora a ținut să menționeze că ani la rând a simțit că nu se afla în relația sentimentală potrivită și că, atunci când avea 20 și ceva de ani, a cunoscut o perioadă „nebunească”. Însă, atunci când l-a întâlnit pe Taika (48 de ani), totul a devenit minunat, vedeta și-a dat seama că lucrurile erau „exact așa cum trebuia” și s-a simțit „în siguranță” alături de el.  

„Viața mea amoroasă a fost… colorată, ca să mă exprim eufemistic. Eram super activă când aveam vreo 20 și ceva de ani, voiam să simt că trăiesc și că mintea mea are trează la tot și toate. Ceea ce nu-mi plăcea deloc e că cei din jurul meu puneau toată responsabilitatea pe umerii mei, atunci când își doreau să se simtă într-un anumit fel. Era, de fiecare dată, un dezastru. Mă simțeam tot timpul nesatisfăcută, așa eram atunci…”, a ținut să ne explice Rita Ora.

Rita și Taika au devenit un cuplu în martie 2021, însă, înainte de a-și cunoaște soțul, vedeta a bifat numeroase relații cu nume celebre din showbiz, de la Bruno Mars, de care s-a îndrăgostit la prima vedere la numai 18 ani, la Rob Kardashian, DJ-ul Calvin Harris, muzicianul Andrew Watt și fiul creatorului de modă Tommy Hilfiger, Ricky.

image

Cântăreața s-a mai iubit și cu actualul partener de viață al Rihannei, A$AP Rocky, cu actorul Andrew Garfield, dar și cu actualul soț al lui Kourtney Kardashian, rockerul Travis Barker. Dar, abia când l-a întâlnit pe regizorul care i-a devenit soț, a știut că povestea lor de amor va fi pe viață.

foto - Shutterstock



Recente

Pavel Bartoș jpg
Anne Hathaway jpg
Printul William si Kate Middleton jpg
Katy Perry jpg
Celine Dion  foto   Instagram jpg
Lily Allen jpg
Kelly Osbourne  foto   Shutterstock jpg
festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg