Cristina Cioran – „Nicio secundă nu m-a speriat gândul că voi naşte la 44 de ani“

1 dsc 5256 site jpg jpeg

Cum e să fii însărcinată la această vârstă, ce riscuri, dar şi ce trăiri noi implică această experienţă, ne-a mărturisit Cristina Cioran.

Copleşită de bucurie şi mângâindu-şi burtica tot mai evidentă, vesela, feminina şi copilăroasa vedetă media a vorbit într-un interviu acordat în exclusivitate revistei Click! pentru femei despre cum i-a adus pandemia schimbări notabile pe toate palierele vieţii.

Din interviurile anterioare, părea că te-ai resemnat că nu vei avea copii, când brusc am aflat că eşti însărcinată. Şi într-o altă relaţie! Cât de copleşitoare au fost veştile astea pentru tine şi familia ta?

De când eram mică mi-am dorit copii şi am gravitat în jurul acestei dorinţe, fiind convinsă că atunci când trebuie să se întâmple, se va întâmpla. Şi aşa a fost. Vestea a fost una dintre cele mai fericite pentru toată lumea, atât pentru noi doi, cât şi pentru mama şi sora mea! Aşa momente minunate şi aşa bucurie... parcă niciodată nu am avut atâta bucurie toate trei!

Înţeleg că nu ai apelat la tratamente de fertilizare şi atunci te întreb: de ce abia acum?

stanga
dreapta
2 dsc 5218 site jpg jpeg
3 dsc 5178 site jpg jpeg
4 promo cpf 12 jpg jpeg

Ne-am dorit foarte tare amândoi şi am avut câteva încercări şi, într-un final, am reuşit să obţinem o sarcină. Nu am apelat la tratament pentru că nu a fost nevoie. Dacă ar fi fost, probabil că apelam sau încercam să mergem şi în acea direcţie. De ce abia acum? Aşa a fost să fie. Eu în nicio relaţie nu am forţat lucrurile, chiar dacă eu îmi doream altceva decât partenerul meu. Am vrut ca totul să vină de la sine. Şi când a fost scris, atunci s-a întâmplat, pentru că eu nu cred în întâmplări, ci în destin.

Te-a speriat vreun moment gândul că ai o sarcină la +40 de ani?

Nicio secundă nu m-a speriat gândul că voi naşte la 44 de ani. Am avut o teamă cu privire la păstrarea sarcinii în condiţii perfecte, riscurile de pierdere fiind mari din punct de vedere statistic.

În toată bucuria, există şi un minus: un fibrom...

Poate că dacă foloseam aparatul reproducător la timp, nu apărea acest fibrom uterin. Din fericire, este în exteriorul uterului şi nu afectează sarcina, doar dimensiunea sa creşte odată cu bebeluşul. Va trece

Primul tău instinct ce ţi-a spus, că vei avea băiat sau fată?

Fetiţă! Am ştiut că va fi fetiţă de când am aflat, nu ştiu ce anume m-a determinat să am această siguranţă. Poate pentru că mă văd mamă de fetiţă. (zâmbeşte)

La cât de feminină eşti tu, cred că eşti pregătită pentru o mini-tu.

Abia aştept să o strâng în brate pe Ema, abia aştept să o luăm cu noi peste tot, să o scoatem la plimbare. Sunt pregătită pentru orice, şi nepregătită total. (râde)

Partenerul tău, Alex, are deja antrenamentul făcut, el fiind deja tatăl unui băieţel. Tu ce emoţii ai legate de primele zile/luni cu bebe?

Îmi este teamă de multe, dar poate că fetiţa noastră va semăna cu noi şi va fi o somnoroasă – asta ne dorim.

Eşti genul care consultă grupurile mămicilor sau te ghidezi numai după indicaţiile medicului?

Nu am consultat nimic, mai vorbesc cu câteva prietene care au bebeluşi, atât. Nu vreau să am idei preconcepute sau să mă sperie vreo experienţă a cuiva. Las lucrurile să vină de la sine. Ne va ajuta mama, de care ştiu sigur că voi avea mare nevoie.

Ştii deja unde şi cum vei naşte?

Am indicaţie de cezariană şi voi naşte la un spital privat cu dorctoriţa mea, Diana Scurtu, după jumătatea lunii septembrie.

Pandemia asta ţi-a schimbat total viaţa: o relaţie nouă, un copil, o rubrică la Pro TV. Mai e loc de surprize?

Am rubrica de ştiri mondene de la „Vorbeşte lumea“, unde mă puteţi urmări în fiecare miercuri, la Pro TV. Îmi continuu activitatea de consultant artistic şi producător pentru evenimente şi proiecte culturale, sunt activă şi caut mereu oportunităţi. Dar este adevărat că cel mai important este să am timp pentru Ema, Alex şi Noel (zâmbeşte) Nu ştii ce-ţi oferă viaţa, iată! Sunt foarte fericită acum şi mă gândesc la multe lucruri, la cât de multe am de făcut de acum încolo!

Interviul integral este publicat în revista „Click! pentru femei“, pe care o găseşti la toate punctele de difuzare a presei.

Sursă foto: Sorin StanaRecente

Shurubel 1 jpeg
Regina Victoria – secvențe jpeg
Cameron Diaz jpg
Kate Hudson jpg
Kate Middleton în verde OK Mag jpg
andreea mantea
profetie   shutterstock 430507258 jpg
minciuna   shutterstock 1929158141 jpg
kim kardashian fata jpg
aursiargintaec@clickpentrufemei ro jpg
ZM RO elderflower Advertorial 900x500px LO 01 1 jpg
Vedete jpg
Angelina Jolie si copiii jpg
Hamlet jpg
horoscopul verii shutterstock 2146570531 jpg
Estee Lauder profimedia 0101843304 jpg
vis   cuplu   heart g2606d5f48 1280 jpg
Nicole Kidman si Tom Cruise jpg
Mark Twain jpg
foto vladimir putin jpg