Cum a aflat Laura Cosoi că este însărcinată pentru a doua oară. Vedeta a povestit tot cu lux de amănunte

1 laura cosoi2 jpg jpeg

Laura Cosoi trăieşte cele mai frumoase momente de când a aflat că va deveni mamă pentru a doua oară, iar acum a povestit, în cadrul unei postări făcute pe blogul personal, cum a aflat că este însărcinată.

Astfel, în cadrul unei postări făcute pe blogul personal, aceasta a dezvăluit cum şi-a anunţat familia că vor mai avea un copil, dar şi cum a reacţionat.

”Ziua în care am aflat, după cina cu prietenii noştri de la Conac Polizu. S-a întâmplat chiar înainte de sărbătorile de iarnă şi a fost foarte emoţionant, pentru că am dat vestea cea mare în familie, chiar la masa de Crăciun. Am îmbrăcat-o pe Rita într-un body, pe care am scris „Surioara mare” – evident, nu ştiam sexul copilului – şi am coborât cu gândul să colindăm familia. Când am ajuns jos, surpriză a venit din partea lor: ne-au cântat toţi La mulţi ani, iar în mâini aveau un tort uriaş. Însă nimeni nu a observat surpriză noastră.

Am pus-o pe Rita sus, pe un scaun, să fie vizibil mesajul şi, în timp ce cântăm toţi, aşteptăm să descopere cineva ce avea de spus. Dar, nimic! Nimeni nu s-a prins!

Laura Cosoi este din nou însărcinată şi va avea o fetiţă! A dat marea veste chiar de Ziua Mamei

Când adulţii au terminat de cântat, Rita a avut şi ea un „moment artistic”, învăţase la creşă Moş Crăciun cu plete dalbe . Ce-i drept, nu nimereşte ea chiar toate cuvintele, dar e extrem de nostimă cum le potriveşte! Şi, în timp ce cânta ea, aşa drăguţ, „Mos Crăciun…” mamă a sesizat mesajul şi m-a întrebat dacă e adevărat. A urmat o bulversare generală – lacrimi de bucurie, îmbrăţişări, pupături, în timp ce alţii nu prindeau ideea şi întrebau ce se întâmplă. Adică de ce e Rita surioară cea mare? A fost extrem de frumos şi amuzant în acelaşi timp, dar şi emoţionant, pentru că acesta a fost cadoul nostru de Crăciun pentru familie.

În 2017, tot de Crăciun am agăţat în brad o rochiţă şi astfel l-am anunţat pe Cosmin că vom avea o fetiţă. (primisem rezultatul Harmony). Am păstra obiceiul şi de această dată şi am agăţat în brad body-ul Ritei prin care am anunat familia că familia se măreşte. 🙂”, a mărturisit vedeta.

De asemeneaLaura Cosoi a explicat şi cum a fost primul trimestru de sarcină.

”În primul trimestru am avut parte de o sarcină foarte asemănătoare cu cea anterioară, ceea ce se întâmplă şi acum. Nu mi-e greaţă, nu mi-e rău, iar una dintre puţinele diferenţe e că nu prea am avut poftă de mâncare. Pur şi simplu nu-mi venea să mănânc. Mâncam dimineaţă foarte bine, apoi după-amiza nu prea mai puteam. În rest, am fost energică, n-am avut nicio stare de moleşeală, doar din când în când dureri de burtă, dar sunt normale.

Adelina Pestriţu nu şi-a mai văzut fiica de zece zile. Prin ce trece vedeta: ”Mă macină un dor imens de Zeny!”

Am observat însă că nu mai pot să fac mişcare cum făceam când eram însărcinată cu Rita. La fiecare activitate fizică am mici dureri, aşa că prefer să mă odihnesc. În schimb, sunt la fel de relaxată că la prima sarcină, numai că îmi este dor de bebeluşul meu şi aş vrea să o văd tot timpul.

Acum sunt parcă mai conştientă decât la prima sarcină, pentru că ştiu cum se va concretiza: o sarcină se transformă într-un bebe, apoi într-un copil, care îţi bucură sufletul de câte ori îl vezi. Când mă uit la Rita, îmi dau seamă că în mine creşte o viaţă şi un suflet care va fi jumătatea Ritei”, a spus ea.Recente

kim kardashian jpg
Olivia Newton John, ultimul mesaj sursa  Shutterstock jpg
Brendan Fraser jpeg
Chandler Bing jpeg
Ajungem MARI Suflet fragil, caut o inimă mare (1) png
Regina Elisabeta a II a jpg
Jennifer Lopez si Jennifer Garner jpg
Hugh Jackman și soția foto  Shutterstock jpg
brad de Crăciun sursa  Shutterstock jpg
ok Razvan Popescu (2) jpg
Selena Gomez jpg
Printesa Aiko a Japoniei jpeg
Katherine Hepburn jpg
Shania Twain, abuz sexual sursa  Shutterstock jpg
Cea mai in varsta castigatoare a unui premiu Grammy Sursa imagine Instagram angelaalvarez1927 jpg
Meghan Markle si Printul Harry jpeg
Printul Harry jpg
Paradoxul zilei de nastere Sursa imagine shutterstock 150755498 jpg
kim kardashian sursa  Instagram jpg
Cele mai ciudate obiceiuri alimentare ale celebritatilor Sursa imagine Instagram wearedavid mia jpg