Cum a ajuns Jane Seymour, din „Dr. Quinn‟, în moarte clinică? „Am văzut o lumină albă…‟

1 1 jane seymour shutterstock 385964890 jpg jpeg

Actriţa de 70 de ani este cunoscută mai ales pentru rolurile din serialul „Dr. Quinn‟ şi filmul cu James Bond, însă joacă în continuare chiar şi după cariera îndelungată şi însemnată pe care o are deja în spate. Iar, pe lângă proiectele profesionale pe care le alege pe sprânceană, Jane îşi concentrează atenţia pe cauzele nobile, pe care le sprijină prin fundaţia sa Open Hearts (n.r. Inimi Deschise). Cum a ajuns să se dedice filantropiei?

În toată cariera sa actoricească, Seymour a primit şase nominalizări Emmy şi a câştigat o singură dată premiul cu rolul interpretat în „Onassis: The Richest Man in the World ‟ (1988). Un lucru mai puţin cunoscut este faptul că tocmai rolul care i-a adus premiul Emmy era cât pe ce să-i fie fatal. Interpretând-o pe Maria Callas, vedeta hollywoodiană a intrat în moarte clinică, în Spania. Avea numai 36 de ani atunci!

După cum spuneam, Jane Seymour juca rolul Mariei Callas, în filmul TV, faimoasa cântăreaţă de operă care a avut o aventură turbulentă cu omul de afaceri Aristotle Onassis. După cum ne informează Phase Today, actriţa s-a îmbolnăvit, a făcut bronşită, în timpul filmărilor şi a primit recomandarea medicului de-a face pauză timp de două săptămâni, pentru a se recupera. Casa de producţie nici n-a vrut să audă de aşa concediu medical îndelungat şi i-a spus actriţei să se întoarcă la filmări după numai două zile, deoarece nu puteau opri întreaga producţie din cauza ei.

stanga
dreapta
7 profimedia 0364289788 jpg jpeg
3 jane seymour shutterstock 95363407 jpg jpeg
2 jane saymour shutterstock 294376646 jpg jpeg
4 jane seymour shutterstock 149857172 jpg jpeg
5 jane seymour shutterstock 283669289 jpg jpeg
1 1 jane seymour shutterstock 385964890 jpg jpeg

Deseret News susţine că actriţei i s-a prescris antibiotic, lucru obişnuit în cazul depistării unei infecţii, însă în loc să-i fie administrat în muşchi, injecţia a ajuns în venă. Asemenea greşală era s-o coste viaţa pe actriţă.

Totuşi, nici măcar după asemenea experienţă, casa de producţie nu a fost mult mai îngăduitoare cu actriţa. De fapt, unul dintre producători chiar a acuzat-o pe Jane că a simulat totul doar pentru a nu mai juca rolul Mariei Callas.

Noroc că medicul care se afla pe platoul de filmare a confirmat că Saymour aproape că-şi pierduse viaţa. Starul hollywoodian a declarat ulterior că moartea nu presupune durere sau vreun stres anume. Totuşi, în ciuda experienţei deloc neplăcute pe care a avut-o cu viaţa de după, Jane a declarat că doreşte să profite de restul timpului pe care-l are la dispoziţie pe Pământ. Şi, după ce a experimentat moartea clinică, actriţa a creat Fundaţia Inimi Deschise.

FOTO: Shutterstock, ProfimediaRecente

pahare   shutterstock 2155428393 jpg
Bradley Cooper si Lea jpeg
Nunta jpg
Beyonce jpg
Superman   Dean Cain png
miss universe australia jpg
jaclyn smith actrita jpg
Sunete jpg
Kim Kardashian jpg
pretentios   shutterstock 2153636113 jpg
Untold jpg
Elena Ghica Dora d'Istria 4 jpeg
Competitie jpg
Longevitate jpg
Quokka   animal jpg
Facebook jpg
elvis jpg
Suzanne Somers 2 shutterstock 537518347 jpg
muzica   chitara   guitars gcfe5d960e 1280 jpg
Zishe Breitbart jpeg