Cum a ajuns Tom Hanks să joace alături de fiul său, Truman, deși tânărul nu visa să devină actor

Tom Hanks are cu ce să se mândrească! Fiul său, Truman Hanks, în vârstă de 27 de ani, îi calcă pe urme și joacă varianta mai tânără a personajului său în filmul „A Man Called Otto‟ (Un bărbat pe nume Otto). Iar asta, deși tânărul nu visa să devină actor... 

image

În timp ce mulți îl numesc pe Tom Hanks ca „Tatăl Americii‟, actorul se poate mândri cu cei patru copii ai săi. Copiii mai mari ai actorului, Colin Hanks (45 de ani) și Elizabeth Hanks (40 de ani), provin din primul mariaj al acestuia cu regretata actriță Samantha Lewes, iar Chet (32 de ani) și Truman (27 de ani) din relația cu Rita Wilson, actrița cu care este căsătorit de 34 de ani. 

Vezi și: Ce n-a mai mâncat soția lui Tom Hanks după ce a aflat că are cancer? 

Copiii lui Tom Hanks au moștenit pasiunea pentru actorie, deoarece îi putem urmări în diferite pelicule. Mai puțin, mezinul familiei, Truman Hanks, care își dorește să devină un bun fotograf. Cu toate acestea, el a avut norocul să joace alături de tatăl său în filmul „A Man Called Otto‟ (Un bărbat pe nume Otto). 

Motivul pentru care Truman Hanks joacă alături de tatăl său

În film, Otto este jucat atât de Tom Hanks, cât și de Truman, care interpretează varianta mai tânără a personajului principal. Potrivit „People‟, Truman a fost ales pentru această peliculă, deoarece se aseamănă fizic cu tatăl său. El își dorește, de fapt, să devină director de fotografie.

Directorul filmului, Marc Forster, a povestit: „Truman se aseamănă cu Tom din anii ’80, dar nu este actor. Truman își dorește să fie director de fotografie, așa că ne-am întâlnit și i-am povestit. El nu a fost sigur de asta, dar am reușit să îl conving și să îl fac să se simtă binevenit‟. De asemenea, Marc Forster a spus că fiul lui Tom Hanks „a avut o chimie bună‟ cu colegii. 

Citește și: Cum își ține sub control Tom Hanks diabetul? „Am fost un idiot‟ 

Tom Hanks: „Fără îndoială, este special‟

După cum am menționat, visul lui Truman Hanks este să devină director de fotografie. Până în prezent, el a lucrat ca fotograf pentru multe filme cunoscute, precum „News of the World‟, „Black Widow‟ și „Asteroid City‟. 

Întrebat de colaborarea cu fiul tău, Tom Hanks a spus: „Fără îndoială, este special pentru că, eu i-am schimbat scutecele. Dar treci de asta imediat pentru că trebuie să faci față‟.

Sursă foto: Shutterstock Recente

Robin Williams, Sam Neill jpg
Victoria Beckham jpg
Jennifer Lopez Instagram jpg
vedetă pe covorul roșu foto  Shutterstock jpg
Chrissy Teigen jpg
Chris Martin jpeg
Mark Wahlberg sursa  Shutterstock jpg
virgine înmormântare sursa  Shutterstock jpg
MAIN Poster 4x5 png
Demi Moore jpeg
Eva Mendes jpg
Elena Ceaușescu, Eva Braun sursa  Shutterstock jpg
Patrick Duffy, Linda Purl sursa  Shutterstock jpg
Adele jpeg
Shakira jpeg
Jane Fonda foto  Shutterstock jpg
Cele mai fericite tari din lume Sursa foto shutterstock 2097419497 jpg
Kendall Jenner jpg
Bruce Willis 1 jpg
Meghan Markle jpeg