Cum a ajuns Tom Hanks să joace alături de fiul său, Truman, deși tânărul nu visa să devină actor

Tom Hanks are cu ce să se mândrească! Fiul său, Truman Hanks, în vârstă de 27 de ani, îi calcă pe urme și joacă varianta mai tânără a personajului său în filmul „A Man Called Otto‟ (Un bărbat pe nume Otto). Iar asta, deși tânărul nu visa să devină actor... 

image

În timp ce mulți îl numesc pe Tom Hanks ca „Tatăl Americii‟, actorul se poate mândri cu cei patru copii ai săi. Copiii mai mari ai actorului, Colin Hanks (45 de ani) și Elizabeth Hanks (40 de ani), provin din primul mariaj al acestuia cu regretata actriță Samantha Lewes, iar Chet (32 de ani) și Truman (27 de ani) din relația cu Rita Wilson, actrița cu care este căsătorit de 34 de ani. 

Vezi și: Ce n-a mai mâncat soția lui Tom Hanks după ce a aflat că are cancer? 

Copiii lui Tom Hanks au moștenit pasiunea pentru actorie, deoarece îi putem urmări în diferite pelicule. Mai puțin, mezinul familiei, Truman Hanks, care își dorește să devină un bun fotograf. Cu toate acestea, el a avut norocul să joace alături de tatăl său în filmul „A Man Called Otto‟ (Un bărbat pe nume Otto). 

Motivul pentru care Truman Hanks joacă alături de tatăl său

În film, Otto este jucat atât de Tom Hanks, cât și de Truman, care interpretează varianta mai tânără a personajului principal. Potrivit „People‟, Truman a fost ales pentru această peliculă, deoarece se aseamănă fizic cu tatăl său. El își dorește, de fapt, să devină director de fotografie.

Directorul filmului, Marc Forster, a povestit: „Truman se aseamănă cu Tom din anii ’80, dar nu este actor. Truman își dorește să fie director de fotografie, așa că ne-am întâlnit și i-am povestit. El nu a fost sigur de asta, dar am reușit să îl conving și să îl fac să se simtă binevenit‟. De asemenea, Marc Forster a spus că fiul lui Tom Hanks „a avut o chimie bună‟ cu colegii. 

Citește și: Cum își ține sub control Tom Hanks diabetul? „Am fost un idiot‟ 

Tom Hanks: „Fără îndoială, este special‟

După cum am menționat, visul lui Truman Hanks este să devină director de fotografie. Până în prezent, el a lucrat ca fotograf pentru multe filme cunoscute, precum „News of the World‟, „Black Widow‟ și „Asteroid City‟. 

Întrebat de colaborarea cu fiul tău, Tom Hanks a spus: „Fără îndoială, este special pentru că, eu i-am schimbat scutecele. Dar treci de asta imediat pentru că trebuie să faci față‟.

Sursă foto: Shutterstock 



Recente

shutterstock 2353299337 jpg
Liam Diddy jpg
shutterstock 2464171741 jpg
Târgul Vrăjitoarelor OCC jpeg
V2 (1) png
P  Diddy  foto   Shutterstock jpg
Francesca Eastwood  foto   Shutterstock jpg
Rihanna (1) jpg
ketchup  foto   Shutterstock jpg
Kanye West  foto   Shutterstock jpg
Dudley Moore  foto   Shutterstock jpg
shutterstock 2249337991 jpg
Snapinsta app 462030422 18022603226581291 5365278647779100844 n 1080 jpg
Viata de roman a vloggeritei Anyta  Sursa foto arhiva personala jpg
Laura, Ada si Adela Retreat Vama Veche  jpg
terapia prin țipăt  foto   Shutterstock jpg
Brittany Murphy  foto   Shutterstock jpg
Click! pentru femei Nr  21   2024 jpg
7 michael jackson si lisa marie presley profimedia 0035714503 jpg jpeg
2 semne zodiacale cu noroc la bani in octombrie 2024  Sursa foto shutterstock 2278530341 jpg