Ce n-a mai mâncat soţia lui Tom Hanks după ce a aflat că are cancer?

Actriţă, producătoare şi vedetă a muzicii country, Rita Wilson era foarte activă atunci când a fost diagnosticată cu carcinom lobular invaziv, o formă de cancer de sân. Recent, ea a confirmat că a suferit o dublă mastectomie și o reconstrucție mamară.

Tom Hanks și Rita Wilson au fost depistați pozitiv cu COVID 19 la începutul lunii martie  jpeg

Soţia actorului Tom Hanks, actriţa Rita Wilson a suferit o mastectomie bilaterală, care s-a dovedit a avea succes în a-și trata cancerul. Acum, Wilson se bucură de o sănătate bună și spune că şi-a schimbat dieta, în speranța că va fi procejată de o revenire a bolii.

Recent, a oferit un interviu publicaţiei “People” în care a mărturisit că în anul 2015, a aflat că are carcinom lobular invaziv şi că boala i-a modificat modul în care se raportează la propriul corp.

Ambiţia de a cere o a doua opinie i-a salvat viaţa

Aflarea diagnosticului și aplicarea tratamentului ei au reprezentat experienţe transformatoare: „Odată ce realizezi că există ceva în tine care încearcă să te omoare, trebuie să accepți că va exista o nouă normalitate. Am fost diagnosticată devreme, am avut medici excelenți și am primit o a doua opinie”.

Când a mers la analize, în 2015, echipa medicală a depistat nişte celule anormale la nivelul glandelor mamare, dar le-a considerat a fi benigne. Din fericire, Wilson nu s-a mulțumit de acest răspuns, simțind că există ceva mai profund care ar putea fi în neregulă.

Vezi și: Cum i s-a schimbat viața lui Kylie Minogue după ce a învins cancerul

„O prietenă care avusese cancer de sân mi-a sugerat să obţin o a doua opinie, iar instinctul mi-a spus că trebuie să fac acest lucru”, și-a amintit Rita Wilson care a adăugat: „Nu ai nimic de pierdut dacă ambele păreri se potrivesc și totul de câștigat dacă se găsește ceva care a fost omis”.

Cum şi-a schimbat dieta după ce a învins cancerul?

După ce a învins cancerul, Wilson a făcut o serie de schimbări la nivelul stilului ei de viață, mai ales în privinţa dietei. Ea a spus că a renunţat să mai mănânce carne și că a redus consumul de alcool.

Vezi și: Elton John, informat de medici că mai avea 24 de ore de trăit. „Mă rugam să supravieţuiesc…‟

„O dietă pe bază de plante este mult mai sănătoasă dacă ai sau ai avut cancer de sân. Mă limitez la doar trei - cinci pahare de alcool pe săptămână”, a spus ea. De asemenea, practică zilnic meditația pentru a-şi reduce stresul şi anxietatea.Recente

Victoria B jpg
victima shutterstock 1661010535 jpg
Celebra creatoare de modă Coco Chanel a încetat din viață în 1971 jpeg
Epilare jpg
Tom Cruise jpeg
jeff bridges shutterstock 185455103 jpg
Conserve jpg
Mr Bean  jpg
ronaldo jpg
Luna si Soarele shutterstock 2154153519 jpg
casti   muzica   shutterstock 2154926423 jpg
kim kardashian 1 jpg
Recenzii jpg
Jenna Rink 3 jpeg
coperta Click! pentru femei Nr  13 2022 jpeg
fast food  jpg
manipulator   manipulare   shutterstock 1932266996 jpg
Adolf Hitler shutterstock 252139258 jpg
86bdaddee9c5cfdfc1cd9951e2b42c69 jpeg
vedete jpg