Ce n-a mai mâncat soţia lui Tom Hanks după ce a aflat că are cancer?

Actriţă, producătoare şi vedetă a muzicii country, Rita Wilson era foarte activă atunci când a fost diagnosticată cu carcinom lobular invaziv, o formă de cancer de sân. Recent, ea a confirmat că a suferit o dublă mastectomie și o reconstrucție mamară.

Tom Hanks și Rita Wilson au fost depistați pozitiv cu COVID 19 la începutul lunii martie  jpeg

Soţia actorului Tom Hanks, actriţa Rita Wilson a suferit o mastectomie bilaterală, care s-a dovedit a avea succes în a-și trata cancerul. Acum, Wilson se bucură de o sănătate bună și spune că şi-a schimbat dieta, în speranța că va fi procejată de o revenire a bolii.

Recent, a oferit un interviu publicaţiei “People” în care a mărturisit că în anul 2015, a aflat că are carcinom lobular invaziv şi că boala i-a modificat modul în care se raportează la propriul corp.

Ambiţia de a cere o a doua opinie i-a salvat viaţa

Aflarea diagnosticului și aplicarea tratamentului ei au reprezentat experienţe transformatoare: „Odată ce realizezi că există ceva în tine care încearcă să te omoare, trebuie să accepți că va exista o nouă normalitate. Am fost diagnosticată devreme, am avut medici excelenți și am primit o a doua opinie”.

Când a mers la analize, în 2015, echipa medicală a depistat nişte celule anormale la nivelul glandelor mamare, dar le-a considerat a fi benigne. Din fericire, Wilson nu s-a mulțumit de acest răspuns, simțind că există ceva mai profund care ar putea fi în neregulă.

Vezi și: Cum i s-a schimbat viața lui Kylie Minogue după ce a învins cancerul

„O prietenă care avusese cancer de sân mi-a sugerat să obţin o a doua opinie, iar instinctul mi-a spus că trebuie să fac acest lucru”, și-a amintit Rita Wilson care a adăugat: „Nu ai nimic de pierdut dacă ambele păreri se potrivesc și totul de câștigat dacă se găsește ceva care a fost omis”.

Cum şi-a schimbat dieta după ce a învins cancerul?

După ce a învins cancerul, Wilson a făcut o serie de schimbări la nivelul stilului ei de viață, mai ales în privinţa dietei. Ea a spus că a renunţat să mai mănânce carne și că a redus consumul de alcool.

Vezi și: Elton John, informat de medici că mai avea 24 de ore de trăit. „Mă rugam să supravieţuiesc…‟

„O dietă pe bază de plante este mult mai sănătoasă dacă ai sau ai avut cancer de sân. Mă limitez la doar trei - cinci pahare de alcool pe săptămână”, a spus ea. De asemenea, practică zilnic meditația pentru a-şi reduce stresul şi anxietatea.



Recente

Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg