Cum a răspuns Jennifer Love Hewitt celor care o numeau „grăsuţă‟? Nu s-a stresat real niciodată pentru kilogramele în plus

2 shutterstock 335610365 jpg jpeg

De când şi-a început cariera în 1989, Jennifer Love Hewitt a trecut prin multe transformări şi, chiar dacă a fost criticată dur pentru perioadele în care s-a îngrăşat, a avut mereu răspunsuri acide pentru cei care o jigneau pentru felul în care arată.

Actriţa Jennifer Love Hewitt a debutat în serialul „Kids Incorporated‟, difuzat în SUA între 1989 şi 1991. În anii adolescenţei, a devenit populară după ce a jucat rolul Julie James în filmul de groază din 1997 „I Know What You Did Last Summer‟. A lucrat ca actriţă, regizoare, producătoare, cântăreaţă şi compozitoare. De când şi-a început cariera în 1989, Jennifer Love Hewitt a trecut prin schimbări incredibile.

De-a lungul anilor, a cunoscut suişuri şi coborâşuri. Încă din timpul copilăriei petrecute în Texas, Hewitt a fost atrasă de lumina reflectoarelor. A fost pasionată de muzică şi actorie. Una dintre cele mai mari transformări au fost cele legate de fizicul ei, ceea ce a expus-o la o serie de critici.

Jennifer Love şi-a menţinut mult timp silueta „perfectă‟

Pentru o perioadă îndelungată, Jennifer Love Hewitt şi-a menţinut popularitatea datorită fizicului ei. De asemenea, a fost votată în repetate rânduri ca una dintre cele mai frumoase femei din lume. Nu s-a confruntat niciodată cu probleme cu greutatea. Cu toate acestea, în 2007, ziarele din întreaga lume au publicat imagini în care părea să aibă câteva kilograme în plus. Atunci Love Hewitt şi-a dat seama că are o problemă. Când s-au întâmplat toate acestea, vedeta îşi petrecea vacanţa pe insula Hawaii. Deşi a dezvăluit atunci că nu înseamnă mare lucru pentru ea acea îngrăşare, nu şi-a ascuns nefericirea creată din cauza modului în care a fost tratată în mass-media.

Presa, dură cu actriţa după apariţia imaginilor

Unele publicaţii online au fost dure în comentariile lor la adresa lui Jennifer atunci când au postat fotografiile care îi arată kilogramele în plus. O parte dintre acestea au alăturat pozelor în care ea apare în bikini explicaţii ironice: „Ştiu ce ai mâncat vara trecută‟. Cu toate acestea, actriţa nu a tăcut, înfruntând toate atacurile. Ca răspuns, ea s-a adresat tuturor „fetelor cu fund, sâni, şolduri şi talie‟ şi le-a instruit „să poarte bikini şi să rămână puternice‟. Mai mult, Jennifer a angajat un antrenor personal pe nume Stevie Sant'Angelo. Acesta a ajutat-o să slăbească 14 kilograme în 2008 într-un timp record, 10 săptămâni. Cu toate acestea, lupta ei cu kilogramele nu s-a încheiat aici.

Jennifer Love Hewitt şi-a schimbat abordarea în timp

Odată cu îngrăşarea, actriţa a conştientizat că a început să aibă probleme sociale. A schimbat abordarea şi a dezvăluit că nu vrea să facă o obsesie în legătură cu acest subiect. A spus că „nu se uită niciodată la cântar‟. Ea nu ştie cât cântăreşte şi oricum nu a acordat niciodată atenţie acestor lucruri. A declarat că va fi fericită dacă se va simţi bine în hainele ei şi că nu contează ce crede altcineva despre asta. A fost dezamăgită de reacţia lumii la fotografiile ei. Nu a fost supărată pe ea însăşi, dar a întristat-o cum se vor simţi alte fete care se luptă cu imaginea lor atunci când vor fi supuse unor astfel de critici. În plus, a anunţat că nu se consideră grasă.

Citeşte şi:

Khloé Kardashian spune stop dietelor! Mâncatul pe fond emoţional i-a adus complexe fizice

Supă de pui, cafea neagră şi 80 de ţigări pe zi. Acesta era meniul lui Judy Garland la 18 ani

Maternitatea i-a adus din nou probleme cu greutatea

Jennifer Love Hewitt s-a căsătorit în 2013 cu Brian Hallisay cu care a avut primul ei copil, pe Autumn. Sarcina şi maternitatea au adus-o în situaţia de a se îngrăşa din nou, iar presa a taxat-o din nou pentru kilogramele în plus, mai ales pentru faptul că nu a reuşit să-şi reintre rapid în formă după ce a născut. Şi de data aceasta, Jennifer le-a răspuns. A dezvăluit că este concentrată pe creşterea şi îngrijirea copilului ei mai mult decât pe număratul caloriilor şi că slăbitul nu este o prioritate pentru ea.

În ciuda dificultăţilor cu care s-a confruntat în mai multe rânduri din cauza îngrăşării şi a faptului că era numită „grăsuţă‟, Jennifer Love Hewitt a reuşit să slăbească în mod repetat. În prezent, este sănătoasă, activă, inclusiv pe reţelele sociale şi postează regulat pe conturile ei de Instagram şi Facebook. Singurul lucru care contează este că a depăşit nefericirea adusă de presă.

FOTO: ShutterstockRecente

pahare   shutterstock 2155428393 jpg
Bradley Cooper si Lea jpeg
Nunta jpg
Beyonce jpg
Superman   Dean Cain png
miss universe australia jpg
jaclyn smith actrita jpg
Sunete jpg
Kim Kardashian jpg
pretentios   shutterstock 2153636113 jpg
Untold jpg
Elena Ghica Dora d'Istria 4 jpeg
Competitie jpg
Longevitate jpg
Quokka   animal jpg
Facebook jpg
elvis jpg
Suzanne Somers 2 shutterstock 537518347 jpg
muzica   chitara   guitars gcfe5d960e 1280 jpg
Zishe Breitbart jpeg