Cum a sărbătorit Diana Dumitrescu doi ani de căsnicie

12 diana dumi232 jpg jpeg

Actriţa Diana Dumitrescu, care va împlini la sfârşitul acestei luni 37 de ani, aniversează doi ani de căsătorie, alături de omul de afaceri Alin Boroi. Cei doi au împreună un băieţel de 1 an, pe nume Carol-Anton.

Cu ocazia aniversării, Diana şi-a bucurat fanii de pe Instagram cu câteva poze de familie. De asemenea, actriţa i-a scris şi un mesaj de dragoste soţului ei:

stanga
dreapta
13 screenshot 20200915 222005 instagram jpg jpeg
14 screenshot 20200915 222025 instagram jpg jpeg
15 dumitrescu4 png png
16 copil diana dumitrescu png png
18 diana dumitrescu actrita png png
19 dumitrescu2 png png
20 dumitrescu5 png png
21 dumitrescu6 png png
22 dumitrescu7 png png
23 dumitrescu8 png png

Cei doi au sărbătorit printr-o cină romantică în oraş. Elegantă, ca de obicei, Diana a hotărât să poarte rochia pe care a ales-o, acum doi ani, pentru cununia civilă. 

        View this post on Instagram                   2 ani 💖 #happycouple Sunt tare bucuroasa sa port din nou rochia in care am spus DA! Si da, iesim in seara asta sa sarbatorim romantic 2 ani de casnicie, chiar daca Carol ne-a pus piedici lasand jucarii in toata casa, am sarit peste toate obstacolele si am fugit in lume... pentru cateva ore! 💖 Multumesc @loreedanaivan & @cuc.alexandra.surugiu ❤️💜💙 A post shared by Diana Dumitrescu (@dianaidumitrescu) on Sep 15, 2020 at 10:37am PDT

2 ani 💖 #happycouple Sunt tare bucuroasa sa port din nou rochia in care am spus DA! Si da, iesim in seara asta sa sarbatorim romantic 2 ani de casnicie, chiar daca Carol ne-a pus piedici lasand jucarii in toata casa, am sarit peste toate obstacolele si am fugit in lume... pentru cateva ore! 💖 Multumesc @loreedanaivan & @cuc.alexandra.surugiu ❤️💜💙

A post shared by Diana Dumitrescu (@dianaidumitrescu) on

Nu este pentru prima dată când Diana îi transmite soţului ei mesaje frumoase prin intermediul reţelelor sociale. Iată ce spunea despre jumătatea ei, acum câteva luni:

Diana Dumitrescu se află la a doua căsătorie. Actriţa a fost căsătorită cu regizorul Ion Ducu, de care a divorţat în 2014, după o relaţie de patru ani. 

Sursă foto: InstagramRecente

horoscop shutterstock 1913521300 jpg
vedete serioase jpg
J Lo jpg
Coperta CPF 11 jpeg
kardashian1 jpg
Festivalul Opera Copiilor OCC JPG
Bobby Brown si Whitney Houston jpg
luna shutterstock 1044034966 jpg
Blue jpeg
Rebel Wilson jpeg
Elon Musk jpg
vineri jpg
Tom Hanks și Rita Wilson au fost depistați pozitiv cu COVID 19 la începutul lunii martie  jpeg
numerologie
Elvis Presley
Victoria Beckham jpg
Copii jpg
Shurubel 1 jpeg
Regina Victoria – secvențe jpeg
Cameron Diaz jpg