Cum arată Dida Drăgan la 72 de ani! Cu ce se ocupă acum

Cum arată Dida Drăgan la 72 de ani! Cu ce se ocupă acum jpeg

După ce gurile rele au zvonit că a fugit din ţară din cauza datoriilor la bănci, sau că e grav bolnavă şi locuieşte în Elveţia, vedeta lămureşte situaţia! Cum arată Dida Drăgan la 72 de ani? Extrem de bine!

Vedeta a ţinut să lămurească de ce a dispărut de pe sticlă. Dida Drăgan e bine, nu are datorii, nu s-a mutat din ţară şi nici nu are probleme, cum susţin cârcotaşii.

Cum arată Dida Drăgan la 72 de ani

„E prima oară când descriu viaţa mea. Nu sunt datoare la bănci, aşa cum s-a zis, nu am avut tendinţe suicidale, căci iubesc teribil viaţa mea, nu fac parte din biserica creştină neoprotestantă, am fost doar în vizită, cu Bodo (Bogdan Marin de la Proconsul – n.red.), să aud acolo cântece frumoase, nu m-am mutat în Elveţia, aşa cum se zice, la băiatul meu, mai ales că el nu mai locuieşte acolo, s-a repatriat! Dar mai ales oamenii trebuie să ştie că, mulţumesc Celui de Sus, nu am nici o problemă medicală, aşa cum susţin anumiţi doctori, judecând după anumite poze cu mine. Şi nu mă las, am multă treabă”, a declarat Dida Drăgan.

Dida Drăgan, lecţii de muzică la 72 de ani

  • „Nu este o melodie prin care îmi anunţ retragerea – asta se va întâmpla doar atunci când voi pleca la Cer –, este melodie nouă şi frumoasă de dragoste”, a spus vedeta.
stanga
dreapta
Cum arată Dida Drăgan la 72 de ani! Cu ce se ocupă acum jpeg
Cum arată Dida Drăgan la 72 de ani! Cu ce se ocupă acum jpeg
Cum arată Dida Drăgan la 72 de ani! Cu ce se ocupă acum jpeg
Cum arată Dida Drăgan la 72 de ani! Cu ce se ocupă acum jpeg
Cum arată Dida Drăgan la 72 de ani! Cu ce se ocupă acum jpeg
Cum arată Dida Drăgan la 72 de ani! Cu ce se ocupă acum jpeg
Cum arată Dida Drăgan la 72 de ani! Cu ce se ocupă acum jpeg

Ultima ei piesă se numeşte ”Bun rămas!” şi gurile rele au interpretat-o ca pe un ”adio”. La 72 de ani, Dida Drăgan înca ia lecţii de canto de la Florica Orăscu. Tot ea le-a format pe Aura Urziceanu, Olimpia Panciu şi Angela Similea.

Dida Drăgan nu are probleme de sănătate

Dacă la începutul anului se zvonea că ar fi bolnavă şi de aceea s-a retras din lumea mondenă, cântăreaţa a infirmat aceste zvonuri. La 72 de ani ai săi, Dida Drăgan este sănătoasă.

„E prima oară când descriu viaţa mea. Nu sunt datoare la bănci, aşa cum s-a zis, nu am avut tendinţe suicidale, căci iubesc teribil viaţa mea, nu fac parte din biserica creştină neoprotestantă, am fost doar în vizită, cu Bodo (Bogdan Marin de la Proconsul – n.red.), să aud acolo cântece frumoase, nu m-am mutat în Elveţia, aşa cum se zice, la băiatul meu, mai ales că el nu mai locuieşte acolo, s-a repatriat! Dar mai ales oamenii trebuie să ştie că, mulţumesc Celui de Sus, nu am nici o problemă medicală, aşa cum susţin anumiţi doctori, judecând după anumite poze cu mine. Şi nu mă las, am multă treabă', a declarat Dida Drăgan pentru libertatea.ro.

Dida Drăgan şi Silvia Dumitrescu, copil cu acelaşi bărbat

Cele două artiste s-au iubit, pe rând, cu chitaristul Florin Ochescu. Cele două au avut fiecare o relaţie cu el şi au rămas gravide. Dida Dragan, in varsta de 72 de ani, şi Silvia, in varsta de 52 de ani, i-au dăruit câte un fiu.

„N-am nimic de ascuns! Presa speculează că i-am spart casa Didei. Nu înţeleg de unde speculaţiile că Silvia i-ar fi furat soţul Didei şi altele! N-am spart casa nimănui niciodată pentru că relaţia pornită pe nefericirea altuia se va termina la fel. Oamenii o văd pe Dida ca pe o victimă. Că, vai, săraca, şi-a crescut copilul singură! Dar nu a fost aşa! Ca un tată responsabil, Florin a avut şi el grijă de copil şi am fost de acord de la bun început. Am respect pentru mama copilului lui Florin. Fără să vrem, eu şi Dida suntem un fel de rude. E logic, nu?!”, a spus Silvia Dumitrescu, într-un interviu pentru click.ro.

Citeşte şi: Anca Serea, însărcinată a şasea oară cu Adi Sîna! Imagini cu burtica

„Adevărul e că Dida şi Florin erau despărţiţi de ani buni când l-am cunoscut pe Florin, iar eu eram divorţată. Dida şi Florin n-au fost căsătoriţi şi au avut o relaţie de 10 ani din care a rezultat un copil reuşit. Eu şi Florin ne-am cunoscut în anul 1990 şi ne-am îndrăgostit mai târziu. Am stat vreo doi-trei ani logodiţi şi după aceea ne-am căsătorit. Dida n-a vrut să vorbească niciodată despre relaţia cu Florin şi despre fiul lor. Când ne întâlnim, facem poze împreună, dar nu le public pentru că ei nu îi place să apară. Între mine şi Dida n-a fost niciodată vreo discordie pentru că sunt înţelegătoare, înţeleaptă şi diplomată. Ţin la fiul ei la fel ca la al meu. E tot fiul lui Florin, iar pe Florin l-am luat cu copil cu tot. Eu şi Florin n-am fost geloşi niciodată pentru că avem încredere unul în altul”, a completat artista.

Citeşte şi: Andra ţine dietă. Ce alimente nu mai mănâncă pentru a slăbi VIDEO