Andra ţine dietă din aprilie 2019

Cu toate că mai e puţin şi vine Paştele, Andra e la dietă. Artista s-a îngrăşat în ultima perioadă, dar pe ea nu o deranjează. Cu toate astea, e supărată deoarece are burtică. Andra susţine că nu e însărcinată şi îşi asigură fanii că, dacă se va întâmpla asta, îi va anunţa primii.

Andra vrea să slăbească şi acum se abţine de la anumite alimente. Primele tăiate de pe lista ei au fost pâinea şi zahărul, două produse ce favorizează kg în plus şi apariţia celulitei.

Citeşte şi: Dietă Roxana Ionescu. Cum a slăbit 15 kg cu acest meniu

Ce alimente nu mai mănâncă Andra pentru a slăbi

”Astăzi o să zic pas! sau o să gust un pic, de obicei mănânc două, trei bucăţi, dar astăzi spun pas!, pentru că de o săptămână m-am apucat de sală serios şi am grijă. De patru ori pe săptămână merg la sală, încerc să reduc pâinea şi zahărul.

Am văzut acuma în tot felul de ziare că sunt gravidă. Dragilor, staţi liniştiţi, dacă se întâmplă minunea, vă anunţ eu. E un motiv de bucurie, nu am cum să ascund. Deocamdată pot să recunosc, da, m-am îngrăşat câteva kilograme.

Adevărul e că, după a doua sarcină, am dat mai greu kilogramele jos. Dar nici nu m-am chinuit să le dau jos, m-am simţit bine în pielea mea şi cred că frumuseţea vine din interior”, a continuat Andra.

Citeşte şi: Iată cum a slăbit Beyonce! A urmat această dietă!

Cum îşi îngrijeşte Andra tenul

”O dată la două săptămâni merg la un tratament de faţă, de hidratare. Am 32 de ani, mai stau. Mie mi-e frică de ace, nu am apelat niciodată, dar niciodată să nu spui niciodată”, a mai spus Andra.

Andra şi Cătălin Măruţă, 10 ani de mariaj

”10 ani de căsnicie spun multe. Ne iubim ca la început. A avut o ediţie aniversară şi a avut ditamai cozonacul. Şi i-am spus ”te rog, adu-mi şi tu acasă o felie”. Adevărul e că a venit Nea Vasile şi mi-a adus la concert cozonac”, a continuat Andra.

Citeşte şi: Dieta oloproteică. Meniul cu care Amalia Năstase a slăbit 12 kilograme