Cum arată şi cu ce se ocupă Mihaela Tatu, la 11 ani după "De 3x femeie"

1 84932 original jpg jpeg

Deşi au trecut 11 ani de când nu mai apare în ipostaza de prezentatoare, Mihaela Tatu însă este asociată cu emisiunea "De 3 x femeie", care a avut un succes răsunător în România. 

Mult timp după ce a plecat de la Acasă TV, pe Mihaela Tatu a oprit-o lumea pe stradă ca să-i mulţumească pentru sfaturile pe care le-a dat în emisiunea „De 3 X Femeie“, a mărturisit chiar ea.

"Eu, deşi sunt un om discret, pot spune că sunt prima realizatoare de televiziune care a făcut emisiuni cu şi despre femei, cu şi despre problemele de viaţă, la modul foarte real. Îmi aduc aminte ce scriau ziarele pe vremea aia despre mine. S-a spus că sunt obsedată sexual, că ar trebui să chem un preot în emisiune, în locul unui sexolog. Dar eu pot spune, fără modestie, că am fost o deschizătoare de drumuri în televiziune. După mine, toate celelalte posturi au început să facă emisiuni asemănătoare şi tot mai îndrăzneţe.

Emisiunea a avut un mare impact la acea vreme. Şi acum mă întâlnesc pe stradă cu femei care îmi zic că datorită emisiunii mele şi a poveştii mele, ele şi-au schimbat radical viaţa, fie au luat-o de la început, fie au spus stop unei relaţii care nu mergea. Eu n‑am conştientizat lucrurile astea niciodată", declara Mihaela Tatu într-un interviu acordat adevărul, în 2011.

image

Mihaela Tatu a renunţat la proiectele în televiziune în urmă cu aproximativ patru ani, ca urmare a diagnosticării sale cu fibrom uterin. 

Cu ce se ocupă Mihaela Tatu, la 11 ani după "De 3x femeie"

Deşi s-a retras din lumina refelectoarelor, Mihaela Tatu se bucură în continuare de succes.  De 5 ani, este trainer acreditat ANC în Tehnica şi Arta Livrarii Discursului, altfel spus "antrenor" pentru limbajul paraverbal si nonverbal.

image

Totodată, este voice over la desene animate şi audiobook-uri, speaker motivational, moderator la diverse evenimente şi moderator permanent la Business Days.

Ea a revenit pe micul ecran la Canal 33, cu o emisiune în care ne propune dialoguri autentice cu oameni de valoare, din diverse domenii.

Mihaela Tatu s-a născut pe 7 aprilie 1963, în Mediaş. Până la 37 de ani a locuit în Braşov, iar în 2000, a venit în Bucureşti, atunci când a când a început să prezinte emisiunea „Viaţa bate filmul“, la Pro TV, iar anul următor, „De 3X Femeie“, la Acasă TV, unde a şi rămas timp de şapte ani. Din 2018, a prezentat apoi două emisiuni la Antena 2, „Hanul lui Tatu“ şi „Celebri sau nu“. 

Sursă: mihaelatatu.com, adevarul.roRecente

michael jackson jpg
Whitney Houston shutterstock 91490768 jpg
Sharon Stone  jpg
Casa Playboy jpeg
vedete in costum de baie jpg
Aishwarya Rai profimedia 0692768910 jpg
Jlo si Marc Anthony jpg
diego maradona shutterstock 2026359395 jpg
serena william instagram 1  jpg
Kanye West Pete Davidson  jpg
Imagine featured clickpentrufemei   sursa Instagram JPG
cafea jpg
lapte jpg
olivia newton john 0 shutterstock 530029375 jpg
William si Kate jpeg
nicole kidman shutterstock 644941192 jpg
Jennifer Coolidge 0 jpg
donna mills si fiica 5 jpg
horoscop bilunar shutterstock 1696467349 jpg
Supermarket jpg