Ce este terapia rectală cu ozon? A încercat-o actrița Gwyneth Paltrow!

De dragul frumuseții și al sănătății, vedeta de la Hollywood încearcă aproape orice tratament sau produs există pe piață și care promite o viață mai bună.

image

Actrița de 50 de ani a fost invitată în podcastul „The Art of Being Well”, de la Dear Media, și-a vorbit despre wellness, un subiect pe care-l aprofundează mai ales de când are site-ul Goop, care promovează un stil de viață sănătos.  

„Nu prea m-am gândit la wellness până ce tatăl meu a fost diagnostiacat cu cancer”, ne dezvăluie Gwyneth Paltrow. „Atunci am început să-mi dau seama că există o legătură între ce mâncăm și la ce ne expunem organismul și cum se traduce totul prin boli”, a continuat vedeta pe același ton serios.

„Atunci am început să mă informez despre tot și toate, am început să stau de vorbă cu diverși oameni și să înțeleg legăturile dintre toxicitatea din mediu și cancer… ce duce la apariția bolilor în cultura noastră”, a dezvoltat ea subiectul amplu abordat.

„De ce suferă oamenii atât de mult de obezitate, depresie și diabet de tip 2 în zilele noastre?”, s-a întrebat ea. „Avem cu toții atât de multă putere asupra corpului nostru, putem decide ce punem în el și ce nu. Atunci când începem să înțelegem situația în care ne aflăm cu toții, putem să începem să ne schimbăm viața și să ne simțim cu adevărat bine”, a dezvăluit Gwyneth.

„Am renunțat la lactate, la gluten și zahăr… la multe dintre alimentele procesate pe care le consumă omul obișnuit”, a recunoscut actrița care a renunțat și la cafea.

În același podcast, vedeta a fost întrebată care a fost moda wellness cea mai ciudată pe care a încercat-o pe propria piele, iar răspunsul ei ne-a uimit cu siguranță: „Am făcut terapie rectală cu ozon. Pot să spun asta în direct? E cam ciudat, nu? O, da, e ciudat rău! Dar m-a ajutat destul de mult!”, a conchis ea.

Terapia cu ozon are menirea de-a crește nivelul de oxigen din organism. Cu ce scop? Un nivel crescut de oxigen stimulează sistemul imunitar și ajută la vindecare prin simplul fapt că celulele se regenerează mai alert. Și cine nu vrea să beneficieze de pe urma înlocuirii sau reparării unor celule stricate, nu?! Ei bine, Gwyneth Paltrow a făcut asta și n-a regretat deloc!

Foto - ShutterstockRecente

Patrick Duffy, Linda Purl sursa  Shutterstock jpg
Adele jpeg
Shakira jpeg
Jane Fonda foto  Shutterstock jpg
Cele mai fericite tari din lume Sursa foto shutterstock 2097419497 jpg
Kendall Jenner jpg
Bruce Willis 1 jpg
Meghan Markle jpeg
Sabrina jpg
Georgina Rodriguez Instagram jpg
ashley graham, sotul si copiii foto  Instagram jpg
Paris Hilton jpg
Tiger Woods sursa  Shutterstock jpg
332377003 3394862050761175 2241624325860106195 n jpg
eveniment lux oameni petrecere jpg
Selena Gomez, Nicola Peltz, Brooklyn Beckham jpg
Mark jpg
01  coperta cf06 page 0001 jpg
James Bond jpg
George Clooney, Amal Clooney, Angelina Jolie sursa  Shutterstock jpg