Ce este terapia rectală cu ozon? A încercat-o actrița Gwyneth Paltrow!

De dragul frumuseții și al sănătății, vedeta de la Hollywood încearcă aproape orice tratament sau produs există pe piață și care promite o viață mai bună.

image

Actrița de 50 de ani a fost invitată în podcastul „The Art of Being Well”, de la Dear Media, și-a vorbit despre wellness, un subiect pe care-l aprofundează mai ales de când are site-ul Goop, care promovează un stil de viață sănătos.  

„Nu prea m-am gândit la wellness până ce tatăl meu a fost diagnostiacat cu cancer”, ne dezvăluie Gwyneth Paltrow. „Atunci am început să-mi dau seama că există o legătură între ce mâncăm și la ce ne expunem organismul și cum se traduce totul prin boli”, a continuat vedeta pe același ton serios.

„Atunci am început să mă informez despre tot și toate, am început să stau de vorbă cu diverși oameni și să înțeleg legăturile dintre toxicitatea din mediu și cancer… ce duce la apariția bolilor în cultura noastră”, a dezvoltat ea subiectul amplu abordat.

„De ce suferă oamenii atât de mult de obezitate, depresie și diabet de tip 2 în zilele noastre?”, s-a întrebat ea. „Avem cu toții atât de multă putere asupra corpului nostru, putem decide ce punem în el și ce nu. Atunci când începem să înțelegem situația în care ne aflăm cu toții, putem să începem să ne schimbăm viața și să ne simțim cu adevărat bine”, a dezvăluit Gwyneth.

„Am renunțat la lactate, la gluten și zahăr… la multe dintre alimentele procesate pe care le consumă omul obișnuit”, a recunoscut actrița care a renunțat și la cafea.

În același podcast, vedeta a fost întrebată care a fost moda wellness cea mai ciudată pe care a încercat-o pe propria piele, iar răspunsul ei ne-a uimit cu siguranță: „Am făcut terapie rectală cu ozon. Pot să spun asta în direct? E cam ciudat, nu? O, da, e ciudat rău! Dar m-a ajutat destul de mult!”, a conchis ea.

Terapia cu ozon are menirea de-a crește nivelul de oxigen din organism. Cu ce scop? Un nivel crescut de oxigen stimulează sistemul imunitar și ajută la vindecare prin simplul fapt că celulele se regenerează mai alert. Și cine nu vrea să beneficieze de pe urma înlocuirii sau reparării unor celule stricate, nu?! Ei bine, Gwyneth Paltrow a făcut asta și n-a regretat deloc!

Foto - Shutterstock



Recente

Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg
caine  jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele  jpg
Coperta Click! pentru femei Nr  8 2024 jpg
4 rihanna profimedia 0421395391 jpg jpeg
James Bond, Daniel Craig jpeg
Gordon Ramsay  jpeg