Jane Fonda, forțată de soț să facă sex în grup. De ce accepta?

Legendara actriță a avut o copilărie dificilă, care i-a distrus încrederea în sine și-a determinat-o să accepte o relație toxică, cu primul ei soț, care a făcut-o să se simtă… și mai rău.

image

Actrița de 85 de ani a trăit o viață bogată și nu se ferește să vorbească despre ea. De-a lungul anilor, a făcut dezvăluiri uimitoare despre relațiile amoroase pe care le-a avut.  

Fiica actorului Henry Fonda și a lui Francis Seymour, Jane Fonda și-a pierdut mama la numai 12 ani. Tatăl vedetei s-a mai însurat de trei ori după pierderea soției, lucru care a avut un oarecare impact asupra actriței. „Înainte de-a muri mama, eram netemătoare, ambițioasă și curajoasă”, a declarat Fonda în Daily Mail. „Apoi brusc nu mai însemnam nimic pentru mine”, a conchis ea cu tristețe.

Relația pe care a avut-o cu primul ei soț, regizorul Roger Vadim, era cât se putea de toxică, însă i-a oferit stabilitatea emoțională de care tânăra avea atât de mult nevoie. Cu 10 ani mai în vârstă decât ea, Vadim și-a dat arama pe față într-un final.

În autobiografia actriței, „My Life So Far”, vedeta de la Hollywood a dezvăluit că soțul ei, care mai fusese însurat și cu Brigitte Bardot, o încuraja să se implice în orgii sexuale după ce Jane descoperise că Roger o înșela. Mai mult, Vadim îi spunea partenerei lui de viață să găsească partenere de sex care să îi însoțească pe cei doi soți în pat. Regizorul francez îi cerea să le propună altor femei să vină acasă cu ea.

image

„Relația pe care am avut-o cu Roger Vadim consta în a aduce în patul nostru și alte femei”, a scris ea în cartea ei. „Pare șocant, însă cumva am reușit să mă conving că era OK să fac asta, că îmi doream și eu acest lucru, cu toate că, de fapt, mă distrugea pe dinăuntru”, a continuat ea să povestească.

„Ajunsesem că consider menage-ul a trois ca cel mai normal lucru din lume. Partidele în trei s-au transformat în orgii în patru și erau tot timpul femei implicate în toată ace nebunie. M-am convins că-mi plăcea. Ajunsesem să devin eu cea care făcea propunerea. Întotdeauna discret, evident, printr-o agenție de top. Totuși eu trebuia să fiu pe picioarele mele, încrezătoare în mine și puternică. Eram orice altceva, numai asta nu!”, a declarat Jane Fonda.

„El, put și simplu, mă valida. Nici nu puteam concepe să-l părăsesc”, a recunoscut actrița în Daily Mail. Așa că, atunci când el adusese acasă o prostituată din Paris, ea a ascultat orice îi poruncea el și a acceptat „partida de sex în trei cu priceperea și entuziasmul actriței care eram”.  

Totuși, relația lor a început să-și lase amprenta asupra ei. „Încetasem să mai mănânc altceva în afară de firimituri”, a dezvăluit Jane în Evening Standard. În 1973, Jane Fonda și Roger Vadim au divorțat.

Foto - Shutterstock



Recente

Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg