Cum își apărau Richard Gere și Cindy Crawford căsnicia în anii '90. „Ne dorim să avem o familie‟

În anul 1994, căsnicia lui Richard Gere cu supermodelul Cindy Crawford era pusă sub semnul întrebării, după ce mai multe voci spuneau că mariajul lor reprezintă doar o strategie publicitară. Cum au reacționat pe atunci vedetele? 

image

Actorul Richard Gere și supermodelul Cindy Crawford au format unul dintre cele mai cunoscute cupluri de la Hollywood. Cei doi s-au cunoscut în 1988, iar în 1991 s-au căsătorit în Las Vegas. Pe atunci, Cindy avea 26 de ani, iar Richard 42.

Mariajul celor două vedete a rezistat patru ani și nu a fost unul lipsit de controverse. În timpul căsniciei lor, au circulat zvonuri conform cărora Richard Gere și Cindy Crawford ar avea o altă orientare sexuală, iar relația ar fi, de fapt, doar o strategie publicitară. 

Cum și-au apărat căsnicia Richard Gere și Cindy Crawford

Supermodelul a negat că zvonurile apărute. Într-un interviu pentru „Rolling Stone”, Cindy Crawford a spus: „Pentru mine este uimitor, având în vedere numărul mare de femei cu care el (Richard Gere) a avut relații”. De asemenea, Cindy Crawford și Richard Gere au încercat să reducă la tăcere aceste speculații plătind suma de 30.000 de dolari pentru un articol, scrie „Best Life”. 

Citește și: Richard Gere a împlinit 73 de ani! „Copiii mici mă mențin tânăr” 

În celebrul articol din „The Times”, ei au precizat: „Ne-am căsătorit pentru că ne iubim și pentru că am decis să trăim o viață împreună. Suntem heterosexuali și monogami și ne luăm relația în serios. Nu a existat niciodată un acord prenupțial. Zvonurile despre despărțirea noastră sunt total false. Amândoi ne dorim să avem o familie. Nu există planuri și nu a existat niciodată vreun plan cu privire la un posibil divorț.”

Ulterior, Cindy Crawford a declarat că soțul ei și-a dorit mai mult decât ea ca acest articol să devină cunoscut. La doar un an de la publicare, cei doi au divorțat. Într-un interviu din 2013, pentru Oprah Winfrey, Cindy Crawford a declarat că diferența de vârstă, de 16 ani, dintre ei a jucat un rol important în despărțire.

La trei ani de la divorț, Cindy Crawford s-a căsătorit cu omul de afaceri Rande Gerber, cu care are doi copii - pe Kaia și Presley. Richard Gere s-a recăsătorit în anul 2002 cu actrița Carey Lowell, alături de care are și un copil, însă cei doi au divorțat în 2016. S-a căsătorit apoi cu actuala sa soție, activista Alejandra Silva, iar împreună au doi băieți. 

Sursă foto: Pinterest  



Recente

Dannii Minogue  Instagram jpg
Sophie Turner și Joe Jonas  foto   Shutterstock jpg
Rumer Willis  foto   Shutterstock jpg
Regina Camilla a Marii Britanii jpg
Christina Applegate jpg
Shania Twain, Jon Bon Jovi  foto   Shutterstock jpg
Celebritati  jpg
Whitney Houston  foto   Shutterstock jpg
Meghan Markle si fiica ei  jpg
Olivia Munn și John Mulaney  foto   Shutterstock jpg
Madonna  jpg
să vorbim de vorbă   Oana & Ion jpg
Cindy Crawford  Shutterstock jpg
respiratie pe gura jpg
Elon Musk  foto   Shutterstock jpg
Angelina Jolie și copiii ei  foto   Shutterstock jpg
Britney Spears  foto   Shutterstock jpg
Kim Kardashian  Instagram jpg
Khloe Kardashian a slabit jpg
musafiri  jpg