Cum își menține Lady Gaga tenul tânăr și frumos la 37 de ani. „Mai puțină durere și stres‟

Odată cu împlinirea vârstei de 37 de ani, Lady Gaga arată mai bine ca niciodată! Vedeta a slăbit și se bucură de un ten impecabil, la fel ca la prima tinerețe. Desigur, Gaga apelează la multe trucuri de îngrijire personală, iar noi îți prezentăm o parte dintre ele.

image

Lady Gaga poate fi un model în ceea ce privește îngrijirea pelii. Încă din adolescență a fost preocupată de acest aspect, de când mama ei, Cynthia Germanotta, a îndemnat-o să aibă grijă de cum arată. „Am o rutină de îngrijire a pielii cu ritualuri pe care le-am învățat de la mama mea și de la mamele prietenelor mele‟, a scris cântăreața, pe contul ei de Twitter. Dar ce face, mai exact, Lady Gaga? 

Citește și: Lady Gaga a stat trei zile într-un ou de plastic! Nebunie curată sau artă? 

Lady Gaga și-a surprins fanii când a apărut anul acesta, pe scena premiilor Oscar, fără pic de machiaj pe ten. Curajoasă, artista a arătat că are o piele lipsită de imperfecțiuni, drept dovadă că rutina ei de îngrijire dă roade.

Lady Gaga consideră că produsele de îngrijire, care protejează pielea de radicalii liberi dăunători, sunt cele care o ajută: „Primul pas spre obținerea unui machiaj bun este îngrijirea pielii. Cred că aproape toate problemele pielii sunt cauzate de distrugerea barierei pielii și a microbiomului. Trucul meu este să folosesc produse care combat inflamațiile cauzate de radicalii liberi‟, a mărturisit cântăreața, care a reunoscut, de asemenea, că a apelat la ajutorul tratamentelor cosmetice, precum liftingul facial cu microcurent: „Îmi place acest tratament. (…) Ridică mușchii feței și mă calmează, ceea ce înseamnă mai puțină durere și stres‟, a spus Lady Gaga, potrivit publicației „Brightside”. 

Citește și: Transformarea spectaculoasă a artistei Lady Gaga în Patrizia Reggiani. Cum i-au ascuns specialiștii tatuajele 

Adepta băilor cu gheață 

După concerte, cântăreața a spus că îi place să facă băi reci cu gheață pentru a beneficia de toate avantajele aduse pielii. De altfel, făcute sub îndrumarea unui specialist, dușurile reci conferă strălucire pielii, ameliorează durerile musculare și te pot ajuta inclusiv să dormi mai bine: „În rutina mea de după concerte sunt incluse băile cu gheață, timp de 5-10 minute. Fac o baie cu gheață, apoi port un costum compresiv cu pachete cu gheață‟, a scris artista, pe contul ei de Instagram. 

Sursă foto: Instagram, Twitter



Recente

pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg
caine  jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele  jpg
Coperta Click! pentru femei Nr  8 2024 jpg
4 rihanna profimedia 0421395391 jpg jpeg
James Bond, Daniel Craig jpeg