Cum își rezolvă Jessica Biel și Justin Timberlake problemele de cuplu

Căsnicia lui Justin Timberlake cu Jessica Biel rezistă de mai bine de 11 ani, dar asta nu înseamnă că este lipsită de probleme. Un apropiat al cuplului a spus ce îi ajută pe cei doi să treacă peste încercări. 

image

Cântărețul Justin Timberlake și actrița Jessica Biel s-au cunoscut în anul 2007, prin intermediul unor prieteni comuni, iar patru ani mai târziu, s-au logodit. În 2012, s-au căsătorit în Italia, iar astăzi sunt părinții a doi copii - Silas și Phineas. 

Au una dintre cele mai longevive căsnicii de la Hollywood, însă pentru a-și menține relația, ei depun constant eforturi. Ce îi ajută să treacă peste încercări? Descoperă în rândurile de mai jos!

Citește și: Jessica Biel mănâncă în duș. „Am o mare satisfacție”. De cine se ascunde? 

O relație apreciată! 

„Relația lor funcționează foarte bine. Jessica este ocupată cu propriile proiecte, iar el este alături de ea. Se sprijină unul pe celălalt, mai ales când vine vorba de carierele lor‟, a spus un apropiat al cuplului, potrivit „Page Six‟. „Justin Timberlake și Jessica Biel fac ocazional terapie de cuplu‟, a mai spus sursa, care a dezvăluit că terapeutul îi ajută să descopere dacă lucrurile funcționează așa cum trebuie între ei: „Terapeutul îi verifică și îi ajută. Justin o face mereu pe Jessica să râdă și este un soț grozav. El o venerează.‟

Vezi și: VIDEO Cum arată luxosul conac din Hollywood scos la vânzare de Justin Timberlake și Jessica Biel. Costă „doar” 35 de milioane de dolari 

Timpul petrecut în familie este foarte important pentru cei doi. Justin și Jessica își fac timp pentru a ieși în oraș, dar le place și să stea acasă, să se uite la filme alături cei doi copii ai lor: „Se distrează atât de mult cu Silas și Phineas, iar băieții lor reprezintă cel mai bun lucru care li s-a întâmplat vreodată‟, a spus sursa. 

În prezent, Justin Timberlake se concentrează pe noul său album, pe care l-a lansat la finalul lunii ianuarie. El urmează să plece în turneu, însă, potrivit sursei, Justin a plănuit o surpriză pentru ziua soției lui, care va fi în luna martie.   

Sursă foto: Shutterstock, Instagram - @jessicabiel 



Recente

Otilia jpeg
SAGA24 landscape png
UNTOLD   TOP 100 FESTIVALS 2024 jpeg
pozitie verticala jpg
Jennifer Lopez, Ben Affleck  foto   Shutterstock, Instagram jpg
Pierce Brosnan  foto   Shutterstock jpg
moarte jpg
Shania Twain jpg
Nicola Peltz, Victoria Beckham  jpg
Jennifer Lopez, Ben Affleck  foto   Shutterstock jpg
nunta jpg
UNTOLD BAC DE 10 4x5 1 jpg
kourtney kardashian travis barker (3) jpg
launch app jpeg
neversea png
pietre la rinichi  jpg
Jennifer Lopez  sursa foto   Shutterstock jpg
sosete negre in avion jpg
singuratate jpg
p  7 Joe Biden WC jpg