Obiceiuri alimentare ciudate ale celebrităţilor

Toți avem ciudățeniile noastre. Indiferent de educație sau personalitate, este incontestabil că toți facem lucruri pe care alții le-ar putea găsi bizare. Cu toate acestea, există celebrităţi care surprinde uneori cu câte o ciudațenie proprie.

image

Vedetele au obiceiuri pe care le-au cultivat din superstiție, în căutarea succesului sau a frumuseții. Oricare ar fi motivul, reușesc să trezească curiozitatea admiratorilor și nu numai tocmai datorită acestor obiceiuri interesante.

Tori Spelling preferă salata de jeleuri

Soţul vedetei Tori Spelling, bucătarul Dean McDermott, experimentează mult cu ursuleții gumaţi. Preparatul preferat al lui Tori dintre toate cele inventate de Dean este salata de ursuleţi gumaţi.

Mariah Carey adoră tot ce este violet

Artista a trecut printr-o perioadă în care mânca numai alimente de culoare violet timp de trei zile pe săptămână. alegea în special vinete, varză, prune.

Meghan Markle are un sos propriu pentru paste

Pentru a prepara un sos de paste, Markle foloseşte legumele într-un mod uşor diferit. Fierbe dovleceii la foc mic, adaugă puțin bulion şi aşteaptă până când totul se transformă în ceea ce ea numește „un piure sexy‟.

Jessica Biel prefera să mănânce la duş

În cazul actriţei Jessica Biel nu este ciudat ce alimente preferă, ci locul în care le mănâncă. Când cel de-al doilea copil al ei, Silas, era bebeluş, vedeta își lua mesele la duș. „Aceasta este viața de mamă. Nu știu dacă altcineva face aşa, dar eu nu am timp. Nu am timp pentru nimic așa că îl hrănesc pe Silas dimineața, apoi îmi dau seama că nu am mâncat şi mă duc mâncarea la duș‟, a explicat ea.

Vezi și: Animale de companie ciudate ale starurilor. Mike Tyson adora aceste animale, dar îl băgau în datorii!

Gwyneth Paltrow are o băutură perfectă pentru vremea rece

Actrița Gwyneth Paltrow este oarecum cunoscută pentru obiceiurile ei neobişnuite, inclusiv pentru cele alimentare. Băutura ei preferată miroase a sos de salată. Paltrow a spus că este un amestec de ulei de susan prăjit, ghimbir tocat, zahăr de cocos și lapte de migdale. Spune că această băutură este „deliciul perfect pentru a te încălzi într-o după-amiază ploioasă‟.

Citește și: Ele sunt celebritățile care nu pun preț pe igiena personală!

Kate Hudson sare peste micul dejun ca să slăbească

Dacă te-ai întrebat vreodată cum își păstrează abdomenul plat actrița Kate Hudson, află cu nu ia micul dejun. „Nu sunt unul dintre acei oameni care se trezesc înfometați... Îmi dau seama că, atunci când iau micul dejun, mănânc mai puțin ziua sau seara‟. Orice nutriționist i-ar spune că este un obicei nesănătos, dar toți facem greșeli.

FOTO: Shutterstock



Recente

Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg
caine  jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele  jpg
Coperta Click! pentru femei Nr  8 2024 jpg
4 rihanna profimedia 0421395391 jpg jpeg
James Bond, Daniel Craig jpeg
Gordon Ramsay  jpeg
Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cindy Crawford jpg
Gwyneth Paltrow, Chris Martin  jpg