Cum l-a schimbat Meghan Markle pe Harry. Prinţul o consideră salvatoarea lui

1 shutterstock 1206373087 jpg jpeg

Căsătoria are darul de a schimba partenerii angajaţi în relaţii, iar acest lucru nu face excepţie nici când vine vorba despre membri regali. În cazul lui Harry, nu doar căsătoria l-a schimbat, cât şi partenera sa de viaţă, Meghan Markle, cea cu care are doi copii, pe Archie şi pe Lilibet.

Cu ocazia interviului acordat celebrei Oprah Winfrey, prinţul Harry şi Meghan Markle au dezvăluit mai multe despre decizia lor de a părăsi familia regală şi despre tratamentul teribil administrat de presa britanică şi chiar de către ceilalţi membri ai familiei. Unele schimbări erau deja în curs, pe măsură ce Harry a cunoscut-o şi s-a îndrăgostit nebuneşte de Meghan, cea care l-a salvat din viaţa care-l ţinea prizonier. Drept recunoştinţă, Harry a descoperit în femeia visurilor lui dragostea şi bunătatea mamei sale, prinţesa Diana, care astăzi, 1 iulie ar fi împlinit vârsta de 60 de ani.

I-a influenţat decizia de a părăsi familia regală britanică

Nu este un secret faptul că a face parte din familie regală este în sine o datorie stresantă. Pe 8 ianuarie 2020, Meghan şi Harry au anunţat că au renunţat la funcţia de „regali superiori”. Aceştia au făcut anunţul pe pagina lor de Instagram, afirmând: „După multe luni de reflecţie şi discuţii interne, am ales să facem o tranziţie în acest an, începând să realizăm un nou rol progresiv în cadrul acestei instituţii. Ne propunem să facem un pas înapoi ca membri seniori ai familiei regale şi să lucrăm pentru a deveni independenţi din punct de vedere financiar, continuând în acelaşi timp să sprijinim pe deplin Majestatea Sa Regina”. Ducele şi ducesa de Sussex s-au mutat apoi în California şi intenţionează să-şi crească fiul, Archie, şi pe fiica lor Lilibet ca cetăţeni feriţi de ochiul neobosit al presei.

L-a împrietenit cu antrenamentele yoga

Meghan Markle este fan yoga. Unul dintre lucrurile pe care s-ar putea să nu le ştii despre ea este că mama ei, Doria Ragland, este instructor profesionist de yoga - şi se pare că i-a insuflat dragostea pentru această formă de mişcare şi prinţului Harry. „Nu ne-am gândit niciodată că Harry va fi încântat de yoga, dar îi place”, a declarat o sursă pentru Vanity Fair, care se întreabă care este poziţia preferată a acestui fost membru militar.

A scos băuturile alcoolice şi tutunul de pe lista lui Harry

Prinţul Harry era cunoscut înainte de Meghan ca fiind un tip căruia îi place să petreacă. După ce s-a căsătorit, iar Meghan a rămas însărcinată, Harry a decis să nu mai bea nici el alcool, pentru susţinerea soţiei, care nu putea să consume altfel de băuturi, din motive evidente. La fel s-a întâmplat şi cu ţigările. Meghan nu a agreat ideea de a mirosi în casă şi împrejurimi a tutun, aşa că Harry s-a conformat.

I-a schimbat programul de somn şi dieta

Meghan Markle îşi începe ziua la 5 dimineaţa, iar soţul ei a fost nevoit să îşi ajusteze programul de somn pentru a obţine mai mult timp alături de ea. „Lui Harry îi plăcea să doarmă mai mult, dar acum se trezeşte foarte devreme cu Meghan”, a declarat o sursă pentru Vanity Fair.

Ea a fost întotdeauna vocală în legătură cu dragostea ei pentru alimentaţie sănătoasă, incluzând adesea, în trecut, postări pe această temă pe blogul ei, The Tig. Meghan consideră că o dietă fără gluten îi face pielea să strălucească, iar apa fierbinte cu lămâie stimulează digestia. Acum, pare să-i fi predicat beneficiile unei alimentaţii sănătoase şi prinţului Harry, care, mai nou, îşi începe ziua cu un suc verde, cu efect detox. „Meghan este cu siguranţă în spatele noului său regim”, a declarat aceeaşi sursă pentru publicaţia Vanity Fair.

I-a schimbat atitudinea faţă de presă

În trecut, prinţul Harry şi prinţul William şi-au propus să se împrietenească cu mass-media în timpul turneelor mondiale, invitându-i la băuturi sau la ceai. Când Harry şi Meghan au sărit peste această tradiţie în timpul turneului lor în Australia, reporterii regali nu au fost impresionaţi. „Ne adunam într-un pub şi am fi discutat despre toate, le-am fi pus pe toate pe farfurie”, a declarat Arthur Edwards, fotograf pentru publicaţiile The Sun şi pentru New York Times. „Ar fi fost sincer şi deschis şi niciodată nu l-am fi raportat. Acum, nu mai spune nici măcar „Bună dimineaţa”. Nimic. Ne tratează la fel ca pe stâlpii telegrafici acum”.

L-a salvat pe „prizonierul‟ Harry

Unul dintre cele mai interesante dezvăluiri lucruri care au ieşit la iveală din interviul acordat lui Oprah Winfrey a fost că Harry se simţea captiv în casa regală, înainte de a o întâlni pe Meghan. „Fără îndoială, ea m-a salvat”, a spus el, spunând că, înainte, nu mai vedea o ieşire. Harry şi-a exprimat, de asemenea, compasiune faţă de fratele său, prinţul William, şi de tatăl său, prinţul Charles, pe care i-a descris ca fiind prizonieri şi incapabili să se elibereze.

@shutterstock