Cum redai strălucirea părului

1 53864 original jpg jpeg

După o iarnă geroasă, în care părul tău a stat mai mult ascuns sub căciulă, este nevoie să-l revigorezi şi să-I redai strălucirea.

 Pentru aceasta,nu trebuie să faci cheltuieli mari şi nici să petreci ore la coafor. Iată ce tratamente de întreţinere poţi face acasă:

Prepară o loţiune hidratantă din o jumătate de cană cu ulei de cocos şi şase migdale zdrobite. Încălzeşte loţiunea 4-5 minute,las-o să se răcească şi aplic-o pe pielea capului. Acoperă capul cu un prosop şi lasă loţiunea să acţioneze o jumătate de oră. Clăteşte părul cu apă caldă şi apoi spală-l cu un şampon “moale”,de ex. Unul pentru copii.

Mască hidratantă cu iaurt

Părul uscat şi tocit se poate “repara” cu o mască preparată dintr-o jumătate de cană cu iaurt amestecat cu două linguri de ulei de măsline. Pentru a face amestecul cât mai hrănitor,poţi adăuga şase picături de ulei esenţial de rozmarin. Amestecă energic  (poţi folosi un blender) până se omogenizează. Aplică mască pe păr,acoperă capul cu o pungă de plastic şi lasă să acţioneze 20 minute. Clăteşte părul cu apă călduţă. Acest tratament este recomandat să se aplice săptămânal.

Uleiul de floarea-soarelui,un miracol

Banalul ulei de gătit este unul dintre cele mai populare remedii pentru îngrijirea părului deshidratat şi lipsit de luciu. Încălzeşte puţin la bain-marie o ceşcuţă cu ulei. Înmoaie degetele în ulei şi masează pielea capului. Lasă să acţioneze 20 minute,apoi spală părul cu şampon delicat şi clăteşte cu apă cplduţă. Fă acest ritual de îngrijire săptămânal. Vei avea un păr mătăsos şi strălucitor.

Tratament cu aloe vera

Da,printer nenumăratele calităţi pe care le are aloe vera se numără şi aceea că redă supleţea părului. Adaugă în şamponul pe care-l foloseşti în mod obişnuit o linguriţă de gel pur de aloe. Masează scalpul cu buricele degetelor atunci când te speli pe cap,lasă şamponul să acţioneze cinci minute apoi clăteşte părul.



Recente

Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg