Cum să ai gene mai dese

1 67680 original jpg jpeg

Ai o petrecere sau o întâlnire şi vrei să ai o privire pătrunzătoare? Pentru acest efect, rebuie să ai grijă ca genele tale să arate perfect.

Există câteva trucuri care te vor ajuta să ai gene lungi şi dese,exact ca ale actriţelor pe care le vezi zilnic la televizor.Cleştişorul de gene,indispensabil

În primul rând,ai nevoie de un cleştişor de întors genele. Cel mai bine este ca acesta să fie confecţionat din metal,căci dă cele mai bune rezultate. După ce ai ales cleştişorul potrivit,trebuie să înveţi să-l utilizezi corect,astfel încât să obţii cele mai bune rezultate.

Trebuie să-l deschizi şi să prinzi genele superioare şi să le arcuieşti,timp de zece secunde. Aceeaşi mişcare o repeţi şi la celălalt ochi. Ai grijă să nu apuci genele chiar de la bază şi nici să nu fii dată cu rimel.

Rimelul,aplicat de două ori

Un al doilea truc care dă rezultate bune este nimeni altul decât rimelul. Alege unul care are o perie de aplicare cu fire mai scurte,căci are efect de alungire,dar şi face ca genele să pară mai dese. Înepe de la baza genelor superioare,de la baza spre varf spre varf.

Pentru o aplicare corectă,ţine capul puâin lăsat pe spate. Aplică întâi un strat de rimel,după care laşi să se usuce şi treci şi la aplicarea celui de-al doilea strat de mascara. Cât despre genele inferioare,este indicat să aplici doar un singur strat.  

Şi leacurile din natură sunt de ajutor dacă-ţi doreşti gene dese,dar şi sănătoase. Astfel,trebuie să aplici în fiecare seară,înainte cu câteva minute de culcare,un strat de ulei de ricin pe gene. Se aplică foarte uşor,de la bază spre vârf,cu ajutorul unui beţişor de urechi. Ai grijă să nu-ţi intre în ochi,fiindcă îţi va da o senzaţie de usturime.

Nu uita de demachiere!

Nu lăsa să treacă nicio seară fără să te demachiezi,iar genele tale vor arăta perfect. Dacă uiţi să le cureţi,vor fi încărcate de rimel,iar a doua zi rişti să te trezeşti cu genele în mână. Aşadar,curăţă-le bine cu demachiant,mai ale dacă obişnuieşti să foloseşti un mascara rezistent la apă.

Un alt truc pe care-l poţi folosi după demachiere este uleiul de măsline. Fiind bogat în substanţe nutritive,va ajuta la regenerarea genelor.Recente

1 50 cent jpg jpeg
modele foto  Shutterstock jpg
cafea jpg
protest jpg
Cindy Crawford foto  Shutterstock jpg
Sharon Stone foto  Shutterstock jpg
Michelle Obama cu familia foto  Shutterstock jpg
Jennifer Garner foto  Shuttestock jpg
George Clooney, Denzel Washington foto  Shutterstock jpg
Joe Jonas și Sophie Turner foto  Shutterstock jpg
David și Victoria Beckham jpeg
paste jpg
Mila Kunis, Ashton Kutcher foto  Shutterstock jpg
Forma buzelor arata cat esti de afectuos Sursa foto shutterstock 1894073158 jpg
Julia Haart Instagram jpg
horoscop, zodii, stres jpg
Beyonce sursa  Shutterstock jpg
Gordon Ramsay jpg
DISKOteka 5 jpeg
Revista Click! pentru femei Nr 19  15 28 septembrie 2023 jpeg