Cum să arăţi de 10, în doar 10 minute

1 79133 original jpg jpeg

Câteodată ai foarte puţin timp la dispoziţie ca să te pregăteşti înainte de a ieşi din casă, dar îţi doreşti să arăţi ca scoasă din cutie. Unde mai pui că micile accidente apar întotdeuna în cel mai nepotrivit moment, aşa că trebuie să fii pregătită să te descurci în orice situaţie.

Păstrează produsele de bază separat

Ţi s-a întamplat de multe ori să cauţi haotic prin genţi sau portfarduri după o cremă sau un ruj preferat? Organizează-te de cu seară şi ţine produsele pe care le foloseşti cel mai des separat de restul. Pentru un machiaj simplu, gata în timp record, nu ai nevoie de cât de o cremă hidratantă, un strop de fond de ten, un anticearcăn, un rimel bun, care să îţi accentueze privirea, şi rujul preferat.

Foloseşte un şampon uscat

Dacă părul tău şi-a pierdut strălucirea şi volumul şi a început deja să se îngraşe, revigorează-l rapid pulverizând puţin şampon uscat la rădăcini. Lasă produsul să acţioneze 1-2 minute, apoi masează delicat scalpul pentru a-l absorbi în totalitate. Dacă nu ai şampon uscat, poţi folosi puţină pudră de talc sau bicarbonat de sodiu.

Fă-ţi o coafură simplă

Când părul nu se aranjează în niciun chip, coafează-l cât mai simplu. Prinde-l într-un coc lejer, răsucindu-l într-un singur sens, apoi securizează-l cu un elastic de păr şi câteva agrafe. Asta îţi va da un aspect îngrijit, fără să piezi mult timp. Şi banala coadă de cal este o variantă rapidă şi la îndemână. Poţi opta şi pentru două agrafe cu formă şi colorit interesant, pe care le prinzi doar pe suviţele de pe o parte, cele care încadrează faţa. Bretonul neasculător poate fi ascuns sub o benţită sau prins într-o parte ori pe spate cu o agrafă.

TRUCURI CPF

Dacă ai dormit puţin, arăţi obosită şi nu ai timp de un machiaj sofisticat, aplică puţin iluminator sau fard deschis, uşor sidefat, în colţul interior al ochilor, care va da chipului un aspect proaspăt. Pentru acelaşi efect, aplică un creion alb pe linia interioară a ochiului.

Poţi obţine o îmbujorare rapidă folosind puţin ruj lichid sau tip mousse, care se întinde mai uşor, în lipsa fardului de obraz.

Dacă unghiile nu s-au uscat perfect şi ai şters din greşeală o porţiune de lac, completează golul cu ajutorul unui beţişor de unghii înmuiat în ojă, apoi aplică încă un strat pe toată lungimea ei.

Pentru a evita ca rimelul să se întindă atunci când te grăbeşti, ţine o hârtie deasupra pleoapelor atunci când treci periuţa peste ele.

Credit foto: www.madameparis.frRecente

michael jackson jpg
Whitney Houston shutterstock 91490768 jpg
Sharon Stone  jpg
Casa Playboy jpeg
vedete in costum de baie jpg
Aishwarya Rai profimedia 0692768910 jpg
Jlo si Marc Anthony jpg
diego maradona shutterstock 2026359395 jpg
serena william instagram 1  jpg
Kanye West Pete Davidson  jpg
Imagine featured clickpentrufemei   sursa Instagram JPG
cafea jpg
lapte jpg
olivia newton john 0 shutterstock 530029375 jpg
William si Kate jpeg
nicole kidman shutterstock 644941192 jpg
Jennifer Coolidge 0 jpg
donna mills si fiica 5 jpg
horoscop bilunar shutterstock 1696467349 jpg
Supermarket jpg