Cum să-ţi faci manichiură permanentă acasă

1 manechiura jpg jpeg

Dacă te-ai săturat să-ţi faci unghiile la fiecare două sau trei zile sau doar vrei să încerci ceva nou când vine vorba de manichiură, unghiile permanente sunt răspunsul şi nu, nu trebuie să mergi la un salon de înfrumuseţare pentru a le face.

Îţi vom spune cum să-ţi faci manichiură permanentă acasă şi să obţineţi un rezultat de 10. Manichiura permanentă are marele avantaj de a rezista până la 3 săptămâni. Important este însă, să foloseşti un kit unghii gel de calitate.

Paşi de urmat pentru realizarea unei manichiuri permanente acasă

De ce ai nevoie pentru a realiza o manichiură permanentă acasă?

Pentru o manichiură permanentă, vei avea nevoie de  lac de unghii permanent, de culoarea care îţi place cel mai mult, primul gel, stratul superior (pentru fixarea lacului) şi o lampă cu lumină UV. Uscarea furnizată de lampă este ceea ce îţi va face unghiile frumoase şi strălucitoare mult mai mult timp. Pe de altă parte, lacurile permanente sunt compuse în principal din gel acrilic solubil şi pigmentat, acesta făcând posibilă realizarea unor modele mai rezistente. Nu îţi fă griji, după cum ţi-am spus la începutul articolului, ai nevoie de kit complet pentru manichiura permanentă. Acesta conţine tot ceea ce ai nevoie pentru atingerea obiectivului.

Este indicat să-ţi hidratezi întotdeauna mâinile şi unghiile pentru a împiedica să se usuce excesiv.

Pregăteşte unghiile

În primul rând, trebuie să pregăteşte unghiile. Taie-le puţin, deoarece după ce le vei da cu lac va fi mai complicat. Spălă-te pe mâini cu săpun şi apă pentru a elimina orice bacterie posibilă şi, dacă este necesar, tratează cuticulele unghiilor pentru a le face să arate chiar mai frumoase.

 Aplică lacul şi uscă-l cu ajutorul lampei UV

După ce ai executat pasul anterior, unghiile sunt pregătite pentru aplicarea lacului permanent. Aplică mai întâi un prim strat de gel şi lasă-l să se usuce în aer liber. Apoi, aplică un strat de lac permanent şi uscă-l sub lampa UV. Aplică al doilea strat de lac de unghii şi uscă-l din nou cu lampa.

Pentru a finaliza manichiura permanentă, foloseşte top coat-ul

Ultimul pas constă în aplicarea unui strat superior subţire (top coat-ul) pentru a sigila culoarea lacului de unghii şi a le face strălucitoare. Având în vedere că stratul superior trebuie să fie foarte subţire, acesta se poate usca în aer liber sau cu lampa de lumină, un minut este suficient.

Întrebări frecvente despre manichiura permanentă

 Cu siguranţă te întrebi cât timp vor dura toate etapele. Deşi pot părea multe, vei avea unghii perfecte în mai puţin de 40 de minute.

 Ce pot face dacă am plictisit de un anumit model de unghii? Dacă doreşti să elimini culoarea unghiilor permanente, trebuie să achiziţionezi un produs special pentru a elimina acest lac de unghii, pentru că după cum ai putut deduce, produsul clasic de îndepărtare a lacului de unghii nu este întotdeauna suficient.

 Pot realiza acasă manichiură permanentă dacă nu am lampa UV? Da, cu kitul de manichiură permanent, numai că nu vor rezista la fel de mult ca în cazul celei realizate cu ajutorul lampei.

De unde îmi achiziţionez un kit complet pentru manichiură permanentă? Acesta poate fi considerat cel mai simplu lucru din acest proces. Pentru achiziţionarea sa nu trebuie decât să intri în magazinul online nailsup.ro. Aici vei găsi exact ceea ce ai nevoie pentru realizarea manichiurii dorite.

Datorită produselor pe care le poţi achiziţiona din acest magazin şi a faptului că îţi poţi realiza o manichiură permanentă simplus şi rapid, nu vei mai fi nevoită să îţi faci unghiile în fiecare săptămână sau să cheltui o grămadă de bani ... Acum te poţi bucura de unghii perfecte pentru mai multe zile, îndrăzneşti să-ţi realizezi o astfel de manichiură?

Îţi faci curaj şi renunţi la vechea manichiură, încerci ceva nou care îţi va oferi posibilitatea să te mândreşti cu nişte unghii mereu îngrijite şi frumoase? Dacă da, alege manichiura permanentă, întrucât nu vei regreta. Mult succes în atingerea obiectivului propus!Recente

vedete jpg
elvis 0 profimedia 0308411997 jpg
robin williams shutterstock 87978553 jpg
Greta Thunberg shutterstock 1346536709 jpg
par lung   barbat   shutterstock 759071578 jpg
ochi shutterstock 2176700177 jpg
Imagine featured clickpentrufemei JPG
kim kardashian 1 jpg
michael jackson jpg
Whitney Houston shutterstock 91490768 jpg
Sharon Stone  jpg
Casa Playboy jpeg
vedete in costum de baie jpg
Aishwarya Rai profimedia 0692768910 jpg
Jlo si Marc Anthony jpg
diego maradona shutterstock 2026359395 jpg
serena william instagram 1  jpg
Kanye West Pete Davidson  jpg
Imagine featured clickpentrufemei   sursa Instagram JPG
cafea jpg