Cum să-ţi faci smokey eyes în 5 paşi simpli

1 63961 original jpg jpeg

La fel ca mica ta rochie neagră sau ca eleganta cămaşă albă, machiajul smokey eyes pare să nu se demodeze vreodată. Dimpotrivă, felul în care sunt combinate culorile pentru a crea fel şi fel de umbre nu încetează să se îmbunătăţească şi să facă adevărate valuri printre reprezentantele sexului frumos.

Secretul unui machiaj cu umbre reuşit este combinarea impecabilă a culorilor,astfel încât acestea să se întrepătrundă armonios. De asemenea,este importantă asocierea unor farduri de bază,mai luminoase,cu unele puternice,întunecate.Dificultate:Mediu

Timp necesar:10-15 minute

Ai nevoie de:primer pentru ochi (bază de machiaj pentru această parte a feţei);două farduri:unul mai deschis,de exemplu argintiu sau bej,şi unul mai închis,negru,albastru,violet închis;creion de ochi;rimel;aplicatoare pentru fard;dischete demachiante

Pas 1

Pentru ca fardul să se fixeze şi să reziste mult,foloseşte în primul rând primerul. Aplică puţin produs pe pleoape,lasă să se usuce şi apoi poţi trece la următorul pas.

Pas 2

Trasează o linie maro,neagră sau gri folosind un dermatograf sau un eyeliner,pe pleoapa superioară,dinspre jumătate spre partea exterioară a ochilor. Dacă te inspiră,poţi opta şi pentru violet,albastru sau verde închis.

14b34355e1a1cfe92db422b00d7f1d5e jpg jpeg

Pas 3

Aplică fardul deschis pe pleoape,de la jumătate spre interiorul ochiului,apoi cu cel închis la culoare fă trecerea de la culoarea deschisă spre exterior,în funcţie de cât de intens vrei să fie machiajul. Ai grijă să uniformizezi bine culorile astfel încât trecerea de la un fard la altul să nu fie bruscă.

Pas 4

Aplică fardul mai închis sau dermatograful la baza genelor de sub ochi şi uneşte linia de jos cu cea care porneşte de la pleoapa superioară,cât să alungeşti ochiul şi să-i dai contur.

Pas 5

Dă-te cu rimel şi ai grijă să nu te murdăreşti. Poţi să îndepărtezi eventualele urme nedorite cu o dischetă îmbibată cu demachiant.  



Recente

pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg
caine  jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele  jpg
Coperta Click! pentru femei Nr  8 2024 jpg
4 rihanna profimedia 0421395391 jpg jpeg
James Bond, Daniel Craig jpeg