Cum să-ţi faci smokey eyes în 5 paşi simpli

1 63961 original jpg jpeg

La fel ca mica ta rochie neagră sau ca eleganta cămaşă albă, machiajul smokey eyes pare să nu se demodeze vreodată. Dimpotrivă, felul în care sunt combinate culorile pentru a crea fel şi fel de umbre nu încetează să se îmbunătăţească şi să facă adevărate valuri printre reprezentantele sexului frumos.

Secretul unui machiaj cu umbre reuşit este combinarea impecabilă a culorilor,astfel încât acestea să se întrepătrundă armonios. De asemenea,este importantă asocierea unor farduri de bază,mai luminoase,cu unele puternice,întunecate.Dificultate:Mediu

Timp necesar:10-15 minute

Ai nevoie de:primer pentru ochi (bază de machiaj pentru această parte a feţei);două farduri:unul mai deschis,de exemplu argintiu sau bej,şi unul mai închis,negru,albastru,violet închis;creion de ochi;rimel;aplicatoare pentru fard;dischete demachiante

Pas 1

Pentru ca fardul să se fixeze şi să reziste mult,foloseşte în primul rând primerul. Aplică puţin produs pe pleoape,lasă să se usuce şi apoi poţi trece la următorul pas.

Pas 2

Trasează o linie maro,neagră sau gri folosind un dermatograf sau un eyeliner,pe pleoapa superioară,dinspre jumătate spre partea exterioară a ochilor. Dacă te inspiră,poţi opta şi pentru violet,albastru sau verde închis.

14b34355e1a1cfe92db422b00d7f1d5e jpg jpeg

Pas 3

Aplică fardul deschis pe pleoape,de la jumătate spre interiorul ochiului,apoi cu cel închis la culoare fă trecerea de la culoarea deschisă spre exterior,în funcţie de cât de intens vrei să fie machiajul. Ai grijă să uniformizezi bine culorile astfel încât trecerea de la un fard la altul să nu fie bruscă.

Pas 4

Aplică fardul mai închis sau dermatograful la baza genelor de sub ochi şi uneşte linia de jos cu cea care porneşte de la pleoapa superioară,cât să alungeşti ochiul şi să-i dai contur.

Pas 5

Dă-te cu rimel şi ai grijă să nu te murdăreşti. Poţi să îndepărtezi eventualele urme nedorite cu o dischetă îmbibată cu demachiant.  Recente

pahare   shutterstock 2155428393 jpg
Bradley Cooper si Lea jpeg
Nunta jpg
Beyonce jpg
Superman   Dean Cain png
miss universe australia jpg
jaclyn smith actrita jpg
Sunete jpg
Kim Kardashian jpg
pretentios   shutterstock 2153636113 jpg
Untold jpg
Elena Ghica Dora d'Istria 4 jpeg
Competitie jpg
Longevitate jpg
Quokka   animal jpg
Facebook jpg
elvis jpg
Suzanne Somers 2 shutterstock 537518347 jpg
muzica   chitara   guitars gcfe5d960e 1280 jpg
Zishe Breitbart jpeg