Cum şi-a recăpătat Celine Dion silueta de altă dată? Artista arată impecabil la 53 de ani

1 celine dion jpg jpeg

Celine Dion, vocea hitului „My Heart Will Go On‟, este cunoscută în întreaga lume pentru calităţile sale artistice. Chiar dacă presa a încercat să îi descopere defecte şi să îi taie din elan, Celine a reuşit mereu să se reinventeze şi să apară în faţa publicului impecabilă. Totuşi, un singur lucru i-a îngrijorat pe fani în ultimii ani – silueta sa.

Multe vedete de la Hollywood îşi doresc să afle „reţeta minune‟ pentru pierderea rapidă în greutate şi să le împărtăşească fanilor „secretul‟. Nu este cazul lui Celine Dion, care se află la polul opus. În ultimii ani, vedeta a slăbit considerabil şi s-a hotărât să ia măsuri. Artista ţine o dietă de îngrăşare pentru a-şi recăpăta silueta de altă dată.

Celine Dion a slăbit foarte mult după ce şi-a pierdut soţul, pe Rene Angelil, în anul 2016. Se spunea despre ea că mânca pe zi doar o bucată de fruct şi câţiva biscuiţi pentru a supravieţui. Potrivit gossipcop.com, o sursă apropiată a artistei a declarat că: „Dieta ei este teribilă. Face multe ore de balet, Celine face acest sport în fiecare zi pe săptămână, pentru a-şi menţine silueta slabă. Simte că dacă nu transpiră şi nu este epuizată la sfârşitul zilei, nu a lucrat suficient de mult. Bineînţeles, nu este o opţiune sănătoasă‟.

        Vezi această postare pe Instagram                       O postare distribuită de Céline Dion (@celinedion)

O postare distribuită de Céline Dion (@celinedion)

(Celine Dion în urmă cu 2 ani)

Celine Dion şi-a schimbat stilul de viaţă. Ce mănâncă artista

Acum, Celine Dion este hotărâtă să îşi recapete silueta pe care o avea în tinereţe, face alegeri mai sănătoase în ceea ce priveşte alimentaţia şi mult sport. Celine a adoptat dieta Keto, are trei mese echilibrate pe zi, consumă mai mulţi carbohidraţi, fructe şi proteine. De asemenea, sportul este inclus în programul său. Dacă ar fi să ne luam din fotografiile de pe contul său de Instagram, Celine nu refuză nici dulciurile. Pe data de 30 martie, când a împlinit 53 de ani, cântăreaţa s-a lăsat fotografiată în timp ce tăia tortul de la petrecerea aniversării sale: „Nu număr anii, dar cu siguranţă în continuare mănânc tort. Mulţumesc pentru toate urările de ziua mea de naştere‟, a scris artista în dreptul fotografiei.

        Vezi această postare pe Instagram                       O postare distribuită de Céline Dion (@celinedion)

O postare distribuită de Céline Dion (@celinedion)

Înainte ca soţul ei să treacă în nefiinţă, Celine Dion a avut mereu o siluetă frumoasă. Pe pagina de Instagram a postat o fotografie din anul 1990, unde pare să aibă acceaşi greutate ca acum.

        Vezi această postare pe Instagram                       O postare distribuită de Céline Dion (@celinedion)

O postare distribuită de Céline Dion (@celinedion)

Sursă foto: Shutterstock, Instagram. Recente

kim kardashian 1 jpg
michael jackson jpg
Whitney Houston shutterstock 91490768 jpg
Sharon Stone  jpg
Casa Playboy jpeg
vedete in costum de baie jpg
Aishwarya Rai profimedia 0692768910 jpg
Jlo si Marc Anthony jpg
diego maradona shutterstock 2026359395 jpg
serena william instagram 1  jpg
Kanye West Pete Davidson  jpg
Imagine featured clickpentrufemei   sursa Instagram JPG
cafea jpg
lapte jpg
olivia newton john 0 shutterstock 530029375 jpg
William si Kate jpeg
nicole kidman shutterstock 644941192 jpg
Jennifer Coolidge 0 jpg
donna mills si fiica 5 jpg
horoscop bilunar shutterstock 1696467349 jpg