Cupidon a fost de partea lor! Aceste vedete s-au îndrăgostit la prima vedere

S-au văzut, s-au plăcut și nu le-a mai rămas nimic altceva de făcut decât să-și propună să-și petreacă tot restul vieții împreună. Li s-a întâmplat chiar acestor staruri să-și găsească perechea din prima, adică imediat ce au pus ochii pe cel sau cea cu care se află și-n momentul de față alături de ei.   

image

Michael Douglas & Catherine Zeta-Jones

Din secunda în care a văzut-o, actorul hollywoodian a știut că și-a găsit sufletul pereche, lucru pe care i l-a spus chiar și ei: „M-am uitat la ea și i-am spus: «Catherine, o să fiu tatăl copiilor tăi!»”, a dezvăluit Michael în The Hollywood Reporter. „Prima dată când am văzut-o i-am spus asta. Credeți că am exagerat?”, se întreabă starul retoric.

Se pare că afirmația actorului hollywoodian s-a fost prea mult peste frumoasa brunetă, dimpotrivă, pentru că ea a devenit soția acestuia și mama copiilor lui. Douglas și Catherine Zeta-Jones sunt căsătoriți de peste 20 de ani și au doi copii împreună - pe Dylan și pe Carys.

Prințul Harry & Meghan Markle

În momentul în care Ducele de Sussex a apărut alături de aleasa lui în fața Palatului Kensington și și-a anunțat logodna cu cea care a devenit ulterior și mama copiilor lui, Harry a recunoscut că a știut că Meghan Markle îi este destinată din momentul în care a întâlnit-o. Atunci când a fost întrebat când și-a dat seama că fosta actriță hollywoodiană va fi soția sa, prințul Harry a răspuns fără ezitări: „Imediat ce am întâlnit-o.”.

Matthew McConaughey & Camila

Actorul de la Hollywood Matthew Mcconaughey se bucura din plin de burlăcia lui când și-a întâlnit jumătatea: “Cu coada ochiului am văzut această figură plutind parcă în fața mea”, povestește câștigătorul Oscarului despre prima întâlnire cu mama copiilor lui, în revista People. „Mi-am ridicat privirea și îmi amintesc că ceea ce mi-a ieșit din gură a fost doar «Ce este asta?», nu «Cine este aceasta?» Atunci mi-am propus să îi atrag atenția cumva, însă mi-am dat seama că nu era genul de femeie pe care să o chemi din cealaltă parte a camerei. Mi-am propus să mă ridic de pe scaun și să merg la ea, lucru pe care l-am și făcut”.

Totuși ce i-a plăcut lui Matthew la frumoasa Camila, în afara fizicului ei desăvârșit? „Respectul pe care-l avea pentru ea, felul în care își gestiona relația cu familia ei, respectul pe care-l avea pentru mine și faptul că nu considera că i se cuvenea nimic, nu avea aere și mofturi”, a răspuns McConaughey.

Matt & Lucianna Damon

Mai ceva ca-n filmele romantice a decurs întâlnirea dintre actorul hollywoodian și fosta chelneriță care a atras atenția uneia dintre cele mai mari staruri din Cetatea Filmului. „Am văzut-o de pe parcea cealaltă a camerei și parcă era o rază de lumină în jurul ei – pur și simplu radia bucurie, veselie. Mi-am zis din prima că trebuie să fac cumva să vorbesc cu ea”, a povestit Matt Damenon despre momentul în care s-a îndrăgostit pe loc de fosta domnișoară Barroso.

George & Amal Clooney

„Știam, când am văzut-o, că era extraordinară!”, ne face actorul hollywoodian cunoscută o informație esențială despre avocatul de drepturi umane,  cu care s-a însurat în 2013 ;i care a devenit Amal Clooney,. „Mă gândeam cum să fac ca să o conving să iasă cum mine în oraș. Ne cunoașteam de ceva timp, eram amici și ea a fost, la un moment dat, de acord să ieșim într-o întâlnire romantică”, a continuat să povestească câștigătorul Oscarului, care are, în prezent, un set de gemeni cu frumoasa lui parteneră de viață.

Foto - Shutterstock



Recente

vacanță de Paște  foto   Shutterstock jpg
Ramona Păun  jpg
Ce greseli faci in cuplu in functie de zodie  Sursa foto shutterstock 1490808767 jpg
Rita Ora jpg
Oppenheimer, Tom Conti  jpg
Pavel Bartoș jpg
Anne Hathaway jpg
Printul William si Kate Middleton jpg
Katy Perry jpg
Celine Dion  foto   Instagram jpg
Lily Allen jpg
Kelly Osbourne  foto   Shutterstock jpg
festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg