Cupluri celebre care s-au cunoscut pe rețelele sociale. Au rezistat relațiile?

Internetul le-a ajutat pe aceste vedete să își găsească partenerii de viață potriviți. Cu doar câteva clickuri, au reușit să își găsească sufletele pereche și să trăiască povești frumoase de dragoste. Iată cum s-au cunoscut Mandy Moore cu Taylor Goldsmith, Priyanka Chopra și Nick Jonas sau Joe Jonas cu Sophie Turner! 

image

Potrivit „Zippia‟, mai mult de 4.2 de miliarde de oameni folosesc, în prezent, rețelele de socializare. Mulți dintre ei dețin și aplicații de dating, în speranța că o să își găsească marea dragoste. Dar este posibil să îți cunoști jumătatea în mediul online? Ei bine, aceste vedete dovedesc că da. 

Cum și-au făcut curaj frații Jonas? 

Povestea de dragoste dintre Priyanka Chopra și Nick Jonas a început când Nick s-a decis să îi trimită viitoarei sale iubite un mesaj pe Twitter. „Am auzit de la câțiva prieteni comuni că ar trebui să ne întâlnim‟ i-a scris artistul. În 2018, cei doi s-au căsătorit și au avut parte de 2 ceremonii, una occidentală și una tradițională hindusă. 

image

Și fratele lui Nick, Joe Jonas, a fost la fel de norocos. El o urmărea pe Sophie Turner pe Instagram, iar într-o zi și-a făcut curaj și i-a scris vedetei din „Game of Thrones‟. „Ne urmăream pe Instagram, iar el mi-a trimis un mesaj direct, într-o zi, din senin. Mi-a spus « bună»‟, a declarat actrița. Ulterior, cei doi s-au căsătorit și au împreună o fiică, pe Sophie Belinda Jonas. 

Citește și: VIDEO Sophie Turner și Joe Jonas și-au vândut casa cu 15 milioane de dolari. Vezi cum arată aceasta și conacul din Miami în care s-au mutat! 

Mandy Moore este o altă vedetă care și-a găsit jumătatea pe Internet - vorbim despre muzicianul și liderul formației Dawes, Taylor Goldsmith. Ea a povestit: „Am făcut o poză cu albumul lor și am postat-o pe Instagram. Cumva, Taylor a văzut-o și mi-a trimis o notă. Am început să ne trimitem mesaje, apoi am mers la o întânire, iar restul e istorie‟. Mandy și Taylor au împreună doi copii. 

Actrița Holland Taylor și Sarah Paulson au vorbit pentru prima dată pe Twitter. Taylor a fost cea care a făcut primul pas, iar de atunci și-au început povestea de dragoste. Cele două sunt împreună de trei ani. De asemenea, Ricky Martin și-a cunoscut soțul pe Instagram: „Mi-am cunoscut logodnicul pe Instagram. Eu sunt un colecționar de artă, iar el este un artist. I-am scris și am vorbit timp de 6 luni, fără să îi aud vocea‟, a spus cântărețul, potrivit „Bright Side‟. Ricky Martin s-a căsătorit cu partenerul său, Jwan Yosef, în anul 2017 și împreună 4 copii, născuți prin intermediul unei mame-surogat. 

Sursă foto: Pinterest  Recente

Patrick Duffy, Linda Purl sursa  Shutterstock jpg
Adele jpeg
Shakira jpeg
Jane Fonda foto  Shutterstock jpg
Cele mai fericite tari din lume Sursa foto shutterstock 2097419497 jpg
Kendall Jenner jpg
Bruce Willis 1 jpg
Meghan Markle jpeg
Sabrina jpg
Georgina Rodriguez Instagram jpg
ashley graham, sotul si copiii foto  Instagram jpg
Paris Hilton jpg
Tiger Woods sursa  Shutterstock jpg
332377003 3394862050761175 2241624325860106195 n jpg
eveniment lux oameni petrecere jpg
Selena Gomez, Nicola Peltz, Brooklyn Beckham jpg
Mark jpg
01  coperta cf06 page 0001 jpg
James Bond jpg
George Clooney, Amal Clooney, Angelina Jolie sursa  Shutterstock jpg