Nicole Kidman visa să se călugărească: „Am crescut cu rugăciuni”

Crede cu toată ființa în Dumnezeu, merge în mod constant la biserică și se asigură că fiicele ei urmează aceleași principii de viață religioase ca ea. Și asta cu toate că prietenii ei o tachinează cu privire la spiritualitatea ei…

image

Într-un interviu oferit recent celor de la Vanity Fair, actrița a recunoscut că este adesea luată în râs pe prietenii ei pentru alegerile pe care le face. Nicole Kidman, soțul ei, Keith Urban, și fiicele lor, Sunday Rose (10) și Faith Margaret (8), frecventează des biserica.

„Așa ne creștem noi copiii. Keith are alte convingeri, dar vine și el cu noi la biserică. Eu am avut o bunică extrem de catolică, am fost crescută cu rugăciuni, așadar aceste lucruri m-au influențat destul de mult. Nu pot spune că cred orbește, îmi pun tot timpul întrebări, însă pentru mine contează mult să nu judec pe nimeni și nimic. Tata îmi spunea tot timpul că toleranța este cel mai important lucru din lume”, a conchis diva hollywoodiană.

În 2018, în timpul unui interviu dat revistei Allure, Kidman a vorbit despre cât de religioasă este ea, recunoscând chiar că voia să devină călugăriță înainte de-a da lovitura la Hollywood. „Sunt spirituală în sensul că cred cu tărie în Dumnezeu. Și adoram ideea de-a fi călugăriță. Evident că n-am ales să mă călugăresc, dar mă atrăgea mult acea idee”, a dezvăluit ea.

Vedeta nu iese niciodată din casă fără cruciulița ei cu diamante, pe care o are de la bunica ei. „Catolicismul mă ghidează. Am cu siguranță o credință puternică. Încerc să merg la biserică în mod constant și încerc să mă și spovedesc. O mare parte din mine a rămas acea fetiță catolică cum eram în copilărie”, a declarat Nicole în trecut, conform celor publicate de Honey.

image

Vedeta hollywoodiană are o viață liniștită și împlinită acum, însă frumoasa actriță a trecut prin destule momente dificile de-a lungul anilor, iar credința ei în Dumnezeu cu siguranță că a ajutat-o să le facă față cu brio. S-a măritat cu Tom Cruise în 1990, însă cei doi actori au divorțat în 2000 într-un mod destul de dramatic, ea pierzând o sarcină după despărțire. Un alt subiect delicat pentru Nicole este relația ei cu cei doi copii adoptați, Isabelle (29) și Connor (27), cu care de-abia dacă mai ține legătura.

În plus, actualul soț al divei, Keith, s-a luptat ani la rând cu dependența de alcool, iar Kidman a luat decizia de a-i fi alături cântărețului de muzică country atunci când acesta s-a internat într-o clinică de reabilitare – la scurt timp după nuntă – și după ce s-a externat și-a fost nevoit să reziste tentațiilor din lumea reală.

Foto - Shutterstock



Recente

vacanță de Paște  foto   Shutterstock jpg
Ramona Păun  jpg
Ce greseli faci in cuplu in functie de zodie  Sursa foto shutterstock 1490808767 jpg
Rita Ora jpg
Oppenheimer, Tom Conti  jpg
Pavel Bartoș jpg
Anne Hathaway jpg
Printul William si Kate Middleton jpg
Katy Perry jpg
Celine Dion  foto   Instagram jpg
Lily Allen jpg
Kelly Osbourne  foto   Shutterstock jpg
festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg