Dakota Johnson doarme câte 14 ore pe noapte și face băi în mijlocul zilei

Frumusețea cu efort se menține! Actrița de la Hollywood știe foarte bine acest lucru, tocmai de aceea ține mult la rutina ei surprinzătoare.

image

„N-am o oră anume la care mă trezesc”, ne ia din prima Dakota Johnson. „Depinde de ce se întâmplă în viața mea. Dacă nu lucrez și am o zi de luni liberă, de pildă, dorm cât pot de mult”, a ținut să ne spună vedeta în Wall Street Journal. „Somnul e prioritatea mea nr. 1!”, a conchis ea.

Actrița de 34 de ani recunoaște că, pur și simplu, nu poate funcționa pe timpul zilei dacă nu beneficiază de un somn de 10 ore pe noapte. Cel puțin 10 ore! „Pot foarte bine să dorm și 14 ore!”, a adaugă ea de parcă ar fi cel mai normal lucru din lume.

În ceea ce privește activitatea ei preferată din timpul zilei, ei bine, Dakota preferă să facă băi. Mai mult, dacă se poate. Așadar, în mijlocul zilei, dă drumul la robinetul din cadă și lasă apa de curgă, după care se scufundă în apa caldă și plăcută.

Actrița ia această alegere în funcție de sănătatea ei mentală. Adică contează în ce stare e starul hollywoodian și dacă consideră că e necesară o evadare din realitate în miez de zi. „Intru în cadă la orice oră din zi, în orice zi”, ne informează ea.

„Dacă încep să mă gândesc, la mijlocul zilei, că ceva în neregulă se întâmplă cu lumea asta, iau o pauză, intru în baie și gata, mă relaxez complet!”, a declarat Dakota. „Mi se pare că apa te aduce cu picioarele pe pământ”, a conchis ea.

image

Vedeta filmului de mare succes „50 Shades of Grey” mai are și alte secrete în ceea ce privește îmbunătățirea stării ei de peste zi. Face meditație de două ori pe zi, pentru a lupta mai eficient cu anxietatea. „Fac meditații transcedentale”, ne explică Johnson.

„Mă interesează mult exercițiile de respirație și mă ajută mult cu axietatea mea”, a dezvăluit cea care are și un program intens de antrenamente fizice de cinci ori pe săptămână. „Fac yoga, pilates și ridic greutăți”, a ținut ea să ne spună.

foto - Shutterstock



Recente

Prințesa Roz  foto   Shutterstock jpg
mașină  foto   Shutterstock jpg
copil speriat  foto   Shutterstock jpg
Dannii Minogue  Instagram jpg
Sophie Turner și Joe Jonas  foto   Shutterstock jpg
Rumer Willis  foto   Shutterstock jpg
Regina Camilla a Marii Britanii jpg
Christina Applegate jpg
Shania Twain, Jon Bon Jovi  foto   Shutterstock jpg
Celebritati  jpg
Whitney Houston  foto   Shutterstock jpg
Meghan Markle si fiica ei  jpg
Olivia Munn și John Mulaney  foto   Shutterstock jpg
Madonna  jpg
să vorbim de vorbă   Oana & Ion jpg
Cindy Crawford  Shutterstock jpg
respiratie pe gura jpg
Elon Musk  foto   Shutterstock jpg
Angelina Jolie și copiii ei  foto   Shutterstock jpg
Britney Spears  foto   Shutterstock jpg