Daniel Buzdugan, mesaj emoţionant pentru copiii lui

2 copiii lui daniel buzdugan jpg jpeg

Anul acesta, Daniel Buzdugan şi-a luat soţia şi pe cei doi copii, Luca şi Maria, şi au plecat în vacanţă pe insula lor preferată - Creta. Odată cu imaginile postate pe reţelele sociale, matinalul de la Radio ZU, a strecurat gânduri şi impresii emoţionante.

Aşa cum ne-a obişnuit, Daniel Buzdugan îşi împărtăşeşte impresiile legate de locurile pe care le vizitează. Insula Creta, pe care nu o dată a numit-o ,,a doua casă” ocupă un loc aparte în inima lui. În cei aproape nouă ani de când vine aici, s-au adunat multe amintiri trăite cu familia. În ultima postare de pe Instagram, prezentatorul a fost cuprins probabil de nostalgie, scriind un mesaj emoţionant pentru copiii lui:

,,Când voi o să creşteţi mari şi n-o să mai veniţi cu noi în vacanţele noastre anuale din Creta , tati şi mami vor fi tot aici pe plaja asta căutând în nisipul ud urmele picioruţelor alea mici de demult”.

«Ce frumos aţi scris, sigur or să mai vină şi ei, le-aţi insuflat de mici dragostea pentru frumos», «Băaaai, cel mai emoţionant citat», «Copiii..indiferent cât îi iubim sau ne iubesc cresc şi se desprind uşor de noi aşa că bucuraţi-vă de fiecare clipă petrecută împreună», au comentat unii admiratori de pe Instagram.

În timpul sejurului, Buzdugan a postat şi mesaje mai haioase, aşa cum ne-a obişnuit. Spre exemplu, a fost surprins de fiica sa, care i-a împrumutat cămaşa pentru o poză. ,,Mi s-au tăiat picioarele când am văzut-o, m-a strigat: «Tata, hai să-mi faci o poză așa». Acum sper să nu-mi ceară și Luca să-i fac o poză în rochia lu maică-sa.”

maria fiica lui daniel buzdugan jpg jpeg

Întrebat anterior, de ce alege anume această insulă pentru vacanţă, Daniel Buzdugan a declarat:

„Mă duc acolo pentru istorie, pentru oameni, pentru experienţe. Localnicii au un stil extraordinar de a te lega sufleteşte de ei. Sunt relaxaţi, ospitalieri, nu ştiu ce să-ţi mai ofere din partea casei atunci când te servesc la masă şi ştiu să se bucure de viaţă. De altfel, cretanii sunt printre cei mai longevivi oameni, iar asta se trage nu neapărat de la alimentaţia sănătoasă. Mă simt de-al lor”, a spus Buzdu, potrivit click.ro

Sursa foto: Instagram/ @danielbuzdugan



Recente

pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg
caine  jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele  jpg
Coperta Click! pentru femei Nr  8 2024 jpg
4 rihanna profimedia 0421395391 jpg jpeg
James Bond, Daniel Craig jpeg