David Beckham a tânjit în carieră după laudele unei anumite persoane

David Beckham a recunoscut la aproape 50 de ani că și-a dorit să mulțumească întotdeauna pe cineva în carieră. „După 20 de ani am fost lăudat‟, a spus fostul fotbalist într-un interviu. 

image

Pe terenul de fotbal și pe micile ecrane, David Beckham (48 de ani) a părut dintotdeauna motivat să evolueze în carieră. Ceea ce s-a și întâmplat, dacă ne gândim la performanțele lui sportive de la echipe mari de fotbal, precum Manchester United, Real Madrid sau Los Angeles Galaxy! Însă ceea ce puțini știu este că David Beckham și-a dorit să mulțumească o anumită persoană și să își primească laudele cuvenite. 

Citește și: Victoria la spital, David cu Jennifer Lopez și Beyonce: „Am fost foarte nervoasă‟

Regretul lui David Beckham 

Poate că Beckham este unul dintre cei mai cunoscuți fotbaliști din lume, însă până și el are o slăbiciune, și anume familia lui, în special legătura pe care o are cu tatăl lui - Ted Beckham. Asta pentru că fostul fotbalist a dezvăluit că a tânjit 20 de ani după încurajările și laudele părintelui lui. 

În podcastul „The Life of Mine‟, David Beckham a spus că a fost motivat să reușească în fotbal și în afaceri pentru a-i face pe plac tatălui său. Doar după ce a câștigat 100 de selecții pentru țara lui, Ted Beckham și-a exprimat mulțumirea: 

„Tatăl meu nu mi-a spus niciodată că m-am descurcat foarte bine până am ajuns la selecția cu numărul 100. A fost pentru prima dată când s-a întors spre mine și mi-a spus: ai reușit, băiete! S-a întâmplat când eram la o cină, în Paris‟, a povestit David, care a dezvăluit că nu a primit aceeași recunoaștere în niciun alt moment important al carierei sale, în ciuda obținerii a șase titluri în Premier League, două cupe FA, patru Community Shields și un titlu de Liga Campionilor, potrivit publicației „Mirror‟. 

Vezi și: David Beckham, plătit regește să fie ambasadorul Campionatului Mondial de Fotbal

image

(Părinții lui David Beckham)

De altfel, în documentarul său de pe Netflix, care îi poartă numele, David Beckham a povestit că atitudinea dură a tatălui său l-a ajutat să facă față presiunii fanilor după ce a fost acuzat pentru eliminarea Angeliei de la Cupa Mondială în anul 1998:

„Am fost în stare să mă descurc cu abuzul, iar asta datorită felului în care tatăl meu se comporta cu mine. Totul era despre control. Îmi spunea că nu sunt suficient de bun și să repet din nou.‟  

David Beckham are o relație frumoasă cu părinții lui, iar acum îi este recunoscător tatălui său: „A fost greu, dar s-a dovedit a fi un lucru benefic‟, a spus el. În documentar, fostul fotbalist a mărturisit că a fost crescut „cu multă dragoste‟ de doi părinți „harnici‟.

În anul 2002, părinții sportivului au divorțat, iar tatăl Ted Beckham s-a recăsătorit la vârsta de 72 de ani, eveniment perceput de familie precum „un șoc‟. 

Sursă foto: Shutterstock, Pinterest  



Recente

Lily Allen jpg
Kelly Osbourne  foto   Shutterstock jpg
festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg