Victoria la spital, David cu Jennifer Lopez și Beyoncé. „Am fost foarte nervoasă‟

În documentarul familiei Beckham, recent lansat pe Netflix, David și Victoria vorbesc despre viața lor personală, inclusiv despre momentele grele din căsnicie. „Am fost unul împotriva celuilalt‟, a spus soția superstarului britanic. 

image

David și Victoria Beckham sunt împreună de mai bine de 20 de ani, însă lucrurile nu au fost întotdeauna perfecte în căsnicia lor. În cel mai așteptat documentar de pe Netflix, „BECKHAM‟, cei doi au recunoscut că, la un moment dat, relația lor era pe punctul de a se destrăma. În lacrimi, Victoria a spus: „Am fost unul împotriva celuilalt‟, în timp ce David a mărturisit: „Nu știu cum am trecut peste asta‟. Ce s-a întâmplat între ei?

Cel mai greu moment din relația Beckham 

Totul a început în anul 2003, când presa internațională a scris că fotbalistul ar fi avut o relație extra-conjugală cu asistenta lui personală, Rebecca Loss, în timp ce juca la Real Madrid. Pe atunci, David și Victoria erau căsătoriți de 4 ani de zile. De asemenea, la vremea respectivă, au fost făcute publice și alte acuzații ale unor femei, pe care Beckham le-a descris, la acea vreme, ca fiind „ridicole‟: 

„Au fost niște povești oribile, care au fost greu de gestionat. A fost pentru prima dată când eu și Victoria am fost supuși unei presiuni în căsnicia noastră‟, a povestit David, în timp ce soția acestuia a mărturisit, cu lacrimi în ochi: „100 % a fost cea mai grea perioadă pentru noi. Am simțit că lumea este împotriva noastră. Dacă sunt complet sinceră, eram unul împotriva celuilalt. Uneori, simțeam că suntem împotriva celorlalți, dar eram împreună, eram conectați, ne aveam unul pe celălalt. Dar când am fost în Spania, nici nu simțeam că suntem împreună. Și asta este trist. Nici nu pot să încep să vă spun cât de greu a fost și cum m-a afectat‟. 

Citește și: Dovadă de iubire! Ce gest special a făcut David Beckham pentru Victoria 

Victoria la spital, David la ședință foto 

Acesta nu a fost singurul moment dificil din relația lor. De asemenea, fostul fotbalist recunoaște că „a fost egoist‟ în ceea ce privește decizia de a se muta în diferite țări pentru a-și continua cariera, în timp ce Victoria se ocupa de creșterea copiilor. Fosta membră a formației Spice Girls și-a amintit că a fost furioasă când a mers spitalul din Madrid pentru a-l naște pe Cruz (18 ani), unul dintre cei patru copii ai lor, iar Beckham a plecat la o ședință foto cu Beyoncé și Jennifer Lopez…

„Cineva mi-a arătat prima pagina a ziarului, unde era o poză superbă cu David între Jennifer Lopez și Beyoncé, iar titlul era: Ce ar spune Posh? Sincer, am fost foarte nervoasă!‟. 

Sursă foto: Pinterest 



Recente

Gigi Hadid  sursa   Instagram jpg
lenjeria din dantelă jpg
Studiu jpg
Gisele Bündchen și copiii ei  jpg
femeie în roșu  foto   Shutterstock jpg
Emma Stone jpg
Cher jpg
Ryan Gosling  Sursa foto shutterstock 1194165124 jpg
Ce trebuie sa stii despre univers  Sursa foto shutterstock 1723447648 jpg
Parada pălăriilor trăsnite din Marea Britanie jpg
vacanță de Paște  foto   Shutterstock jpg
Ramona Păun  jpg
Ce greseli faci in cuplu in functie de zodie  Sursa foto shutterstock 1490808767 jpg
Rita Ora jpg
Oppenheimer, Tom Conti  jpg
Pavel Bartoș jpg
Anne Hathaway jpg
Printul William si Kate Middleton jpg
Katy Perry jpg
Celine Dion  foto   Instagram jpg