Dovadă de iubire! Ce gest special a făcut David Beckham pentru Victoria

David și Victoria Beckham formează un cuplu de peste 26 de ani, iar fostul fotbalist încă îi arată soției sale cât de mult o iubește. Ce gest special a făcut David în numele iubirii? 

image

În 1999, David și Victoria Beckham s-au căsătorit, după doi ani de relație. De atunci, au venit pe lume cei patru copii ai cuplului, Brooklyn, Romeo, Cruz și Harper, iar căsnicia lor a devenit un exemplu pentru mulți admiratori ai cuplului. Chiar dacă au trecut mai mult de 26 de ani de la prima lor întâlnire, David Beckham încă îi arată soției sale cât de mult o iubește. Ce gest frumos a făcut fostul fotbalist în numele iubirii? 

Citește și: Secretele mariajului fericit! Ce reguli și-au impus Victoria și David Beckham în căsnicie 

David Beckham își onorează soția cu un nou tatuaj! Vedeta și-a scris pe mâna stângă cuvântul „Posh‟, chiar lângă degetul pe care poartă verigheta de aur. Noul tatuaj face referire la numele de scenă pe care îl avea Victoriei Bekcham în trecut, și anume „Posh Spice‟. David nu este singurul membru al familiei Beckham care și-a tatuat numele „Posh‟ pe corp. Unul dintre copiii cuplului, Cruz, și-a făcut acest tatuaj pe braț. 

image

Câte tatuaje are David Beckham 

„Posh‟ este doar unul dintre tatuajele lui David Beckham. El a ajuns în salonul de tatuaje de cel puțin 67 de ori, scrie „Men's health‟. David are numeroase tatuaje pe piept, brațe și degete, iar numărul poate să ajungă la 80. Cel care se ocupă de tatuajele lui Beckham este Mark Mahoney, din Londra, care a tatuat mai multe celebrități, printre care Johnny Depp și Angelina Jolie. 

image

Ce semnifică tatuajele lui David Beckham 

Unele tatuaje pe care David le are simbolizează dragostea față de familie, în timp ce altele sunt diferite simboluri ale naturii, spiritualității sau ale sistemului solar. Printre ele amintim: pe partea stângă a gâtului, el are două tatuaje dedicate fiicei sale: numele „Harper‟ și „Pretty Lady‟. Pe ceafă, Beckham și-a tatuat un trandafir și declarația „Te iubesc‟. Lângă urechea stângă, Beckham are un stol de păsări, un mic trandafir, iar pe ureche o inimă neagră. De asemenea, David mai are pe corp: un model al sistemului solar, un crucifix în stil gotic, numele fiilor săi, Romeo și Brooklyn, porecla lui Brooklyn, „Buster‟, iar lista poate continua... 

image

Sursă foto: People, Pinterest  



Recente

Gigi Hadid  sursa   Instagram jpg
lenjeria din dantelă jpg
Studiu jpg
Gisele Bündchen și copiii ei  jpg
femeie în roșu  foto   Shutterstock jpg
Emma Stone jpg
Cher jpg
Ryan Gosling  Sursa foto shutterstock 1194165124 jpg
Ce trebuie sa stii despre univers  Sursa foto shutterstock 1723447648 jpg
Parada pălăriilor trăsnite din Marea Britanie jpg
vacanță de Paște  foto   Shutterstock jpg
Ramona Păun  jpg
Ce greseli faci in cuplu in functie de zodie  Sursa foto shutterstock 1490808767 jpg
Rita Ora jpg
Oppenheimer, Tom Conti  jpg
Pavel Bartoș jpg
Anne Hathaway jpg
Printul William si Kate Middleton jpg
Katy Perry jpg
Celine Dion  foto   Instagram jpg