De ce Emily Ratajkowski nu şi-a dorit să aibă o fată: „Când am aflat că am un fiu, am fost atât de uşurată‟

1 emily ratajkowski jpg jpeg

La începutul anului, Emily Ratajkowski a devenit mamă pentru prima dată. Ea a adus pe lume un băiat şi el este tot ce şi-a dorit, deoarece fotomodelul a declarat că nu ar fi vrut să crească o fată. De ce această dorinţă?

Supermodelul, în vârstă de 30 de ani, a adus pe lume, în luna martie, primul copil, pe Sylvester Apollo. Într-un nou interviu pentru publicaţie Elle, ea a vorbit despre viaţa de mamă şi despre provocările care au venit odată cu această schimbare.

Emily a declarat că s-a simţit „uşurată‟ când a aflat că aşteaptă un fiu, deşi, la început, spera să aibă o fiică: „Îmi doream să am o fiică iniţial, dar când am aflat că am un fiu, am fost atât de uşurată…‟, a declarat ea.

stanga
dreapta
2 emily jpg jpeg

Emily Ratajkowski a spus că a fost fericită şi liniştită atunci când a adus pe lume un băiat, deoarece fetele sunt expuse la sexualitate, de la vârste fragede:

„Vreau mulţi copii, ar putea fi ceva cu care să mă ocup mai târziu…Am o amintire, din copilărie. Îmi amintesc că am făcut o mişcare sexy pe peretele bucătăriei părinţilor mei, probabil eram clasa întâi, iar părinţii m-au întrebat unde am învăţat să fac asta. Le-am răspuns că, pur şi simplu am învăţat-o. Aşa fac femeile.‟

Subiectul sexualităţii este abordat în viitorea sa carte, „My Body‟, în care Ratajkowski  analizează rolul ei ca femeie şi rolul ei în industria de modelling.

Ratajkowski a explicat că a învăţat de la o vârstă fragedă că frumuseţea şi sexualitatea sunt strâns legate cu valorile unei femei: „Cred că mama mea a învăţat că a fi frumoasă îi poate asigura siguranţa în relaţiile şi în interacţiunile de zi cu zi. Acest sistem de supravieţuire este vital în anumite privinţe. Nu există victorii sau pierderi, dar cred că este ceva pe care toate tinerele trebuie să le descopere.‟

Citeşte şi: Poze nud şi seminud redistribuite fără consinţământ. Câte femei au fost abuzate de acelaşi fotograf

Totuşi, pe măsură ce modelul a crescut, ea a văzut cum unele femei duc la extrem această credinţă. Şi-a amintit de femeile aflate în lumina reflectoarelor, care au căzut victime ale industriei: „Mă uitam la aceste femei în timp ce erau din ce în ce mai distruse din punct de vedere fizic. Nu vreau să spun că nicio tânără nu ar trebui să fie model sau să apară pe sticlă, dar oamenii îţi acordă atenţie când ajungi la un anumit nivel. Ceea ce vezi în media şi pe Instagram este doar o parte din viaţă. Aceasta nu este povestea completă‟, a declarat supermodelul.

Sursă foto: Shutterstock, Instagram Recente

Imagine featured clickpentrufemei   sursa Instagram JPG
cafea jpg
lapte jpg
olivia newton john 0 shutterstock 530029375 jpg
William si Kate jpeg
nicole kidman shutterstock 644941192 jpg
Jennifer Coolidge 0 jpg
donna mills si fiica 5 jpg
horoscop bilunar shutterstock 1696467349 jpg
Supermarket jpg
reese witherspoon jpg
Click! pentru femei Nr  16 jpeg
victoria principal dallas jpg
Printul William jpeg
Vedete jpg
lisa marie presley 2 shutterstock 276232913 jpg
Regina Elisabeta jpeg
Theo Rose poza mica (8) jpg
Elon Musk jpg
calendar zile libere jpeg