De ce i-a fost teamă Sofiei Vergara când a jucat-o pe Griselda Blanco

Sofia Vergara a întâmpinat dificultăți când a jucat-o pe Griselda în serialul cu același nume. Actrița a dezvăluit într-un interviu de ce i-a fost teamă în timpul filmărilor! 

image

Actrița Sofia Vergara, apreciată pentru rolul din „Modern Family‟, a jucat-o pe celebra traficantă de droguri Griselda Blanco în miniseria „Griselda‟ de pe Netflix, o baroană columbiană a drogurilor, cunoscută în lumea afacerilor ca „Văduva neagră‟ și „Nașa cocainei‟. 

Transformarea Sofiei Vergara în Griselda a fost o provocare, deoarece actrița a fost nevoită să stea ore întregi, în fiecare zi, la machiaj, să poarte cinci peruci diferite, o placă de dinți, sprâncene false și un nas protetic. Mai mult, pe lângă toate aceste efoturi, Sofia Vergara a mărturisit recent într-un interviu că în timpul filmărilor s-a confruntat și cu o teamă...

Citește și acest articol: Cum a încercat Sofia Vergara să-și trateze dependența de dulciuri. Așa se menține în formă! 

De ce i-a fost teamă Sofiei Vergara la filmările pentru „Griselda‟? 

Sofia Vergara, în vârstă de 51 de ani, le-a povestit jurnaliștilor de la „US Sun‟ în timpul unui eveniment Netflix că scenele de sex pe care le-a filmat pentru serialul „Griselda‟ i-au dat emoții: „Nu cred că mai filmasem o scenă de sex până atunci‟, a spus actrița, care a subliniat că și-a făcut griji că o să i se vadă pe micile ecrane celulita de pe corp: „Dacă aveam 30 de ani nu mi-aș fi făcut grji. Cred că eram îngrijorată că voi arăta îngrozitor. Mă gândeam cum o să apar? O să mi se vadă celulita? Poate voi fi filmată din lateral? Uh, gândeam în zadar! Cred că acel moment m-a ținut în priză‟, a spus ea. 

În ciuda îngrijorării sale, Sofia Vergara a fost mulțumită de apariția ei în serial și de rezultatele miniseriei Netflix: „A ieșit bine. A fost întuneric și Andi, regizorul, este un bun artist. M-a făcut să mă simt confortabil.‟ 

De altfel, Sofia Vergara a mărturisit recent că dintotdeauna a avut probleme cu imaginea sa corporală. Într-un interviu pentru revista „Allure‟ actrița a dezvăluit că este dispusă să experimenteze orice intervenție chirurgicală, iar dacă nu ar fi fost ocupată cu actoria, cu siguranță, și-ar fi făcut multe operații. Află din acest articol care au fost declarațiile vedetei! 

Sursă foto: Shutterstock 



Recente

Pamela Hicks  foto   India Hicks jpg
shutterstock 2455767973 jpg
WhatsApp Image 2024 09 20 at 10 29 02 jpeg
NAFD 1(1) jpg
femeie în vârstă  foto   Shutterstock jpg
Jennifer Aniston, infertilitatea  sursa   Shutterstock jpg
Blanket Jackson  foto   Shutterstock jpg
Joan Rivers  foto   Shutterstock jpg
ClickPentruFemei (1) (1) jpg
joan collins jpeg
Demi Moore  foto   Shutterstock jpg
shutterstock 1788542351 jpg
Andreea Diaconu Alexa 1 jpg
diana carp 1 png
Jennifer Lopez, P  Diddy  foto   Shutterstock jpg
shutterstock 2477639965 jpg
2nd life jpg
Halle Berry  foto   Shutterstock jpg
Cardi B  Instagram jpg
Untitled design (9) jpg